- 3 Haziran 2017
- 28
- 33
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #1.301
Sağol arkadaşım inşaALLAH çıkmaz yarın haber veririm mutlakaAyrıca kanamanın devam etmemesine çok sevindim inşallah hiç bir sorun yaşamazsın... Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Araştırma hastanesi gittiğim yer. Aynen acil den giriş yapıp kadın doğum acile muayene oldum. Dış gebelik olabilir diyince mecburen kabul ettim. İnşaALLAH etkilenmemiştir bebeğim, ama kanama içinde nokta kadar pötürler ve tırnak ucu kadar beyaz parça vardı buda beni çok korkutuyor. Dün ağlamaktan helak oldum.Salak doktor deseydin hcg değerlerini mi takip ettin ne çabuk karar veriyorsun. Keşke ünv hastanesinin aciline gitseydin. Bizde mesela araştırma hastanesinde kadın doğum acili var. Ben normal acile giriş yapsam da beni kadın acile gönderiyor. Şimdiye kadar problem yaşamadım. Inşallah bir problem yoktur. Ama doktoru sonuna kadar şikayet et. Biz bile onlardan daha bilgiliyiz. Keske muayene etmek istediginde yarin doktoruma gidecem zaten deseydin. Neyse artık yapacak bir şey yok eğer bebek yukarı yerleşmişse vajinal muayene etkilemez. Serviks de biriken kan çıkmış olabilir. Nasibi varsa gelir annesi.
Amin inşaALLAH canım. Tam emin değilim ama 3 mm diye duydum. Acil olduğu için net cevap almak zor oluyor burda maalesefİnşallah olmaz
İnşallah olmaz canım. Doktor ne diye o kadar canını acıttı ki, ben seneler önce olmuştum vajinal muayene hiç acımadı. Keseyi gördümü kaç mm di.
Bu arada büyük kızımda 9. Ayıma kadar kıpkırmızı kanama geçirdim hiçbir şey de olmadı inşallah sende de olmaz
Anlıyorum canım tabi sen yaşadığını biliyorsun benim dileğim meleğinin kesesi büyüyordurda ondandır inşllahSağol canım. Bundan önce düşükle sonuçlanan hamileliğimde ve haricinde bir kaç defa daha vajinal muayene oldum ama hiç birinde böyle acı çekmedim hemen kanamam başladı. Vajinal muayeneden başka sebep göremiyorum kanama için
İnşaALLAH canımAnlıyorum canım tabi sen yaşadığını biliyorsun benim dileğim meleğinin kesesi büyüyordurda ondandır inşllah
Hayırlı olsun inşallahGittim keseyi gorduk. Kalp atisi icin ayin 20 sinde gel dedi
Ne denir bilmiyorum ki... acemi öğrenciye denk gelmişsin belli ki. Nasibi varsa gelir. Keşke hemen bugün gitseydin. Son hcg değerini biliyor musun. Ona göre kıyaslanır anlaşılır en azindan. Cok zor bir durum seni ve endiseni anlıyorumAraştırma hastanesi gittiğim yer. Aynen acil den giriş yapıp kadın doğum acile muayene oldum. Dış gebelik olabilir diyince mecburen kabul ettim. İnşaALLAH etkilenmemiştir bebeğim, ama kanama içinde nokta kadar pötürler ve tırnak ucu kadar beyaz parça vardı buda beni çok korkutuyor. Dün ağlamaktan helak oldum.
Dün bakıldı 2455 ti yarın bakalım inşaALLAH iki katı yükselirNe denir bilmiyorum ki... acemi öğrenciye denk gelmişsin belli ki. Nasibi varsa gelir. Keşke hemen bugün gitseydin. Son hcg değerini biliyor musun. Ona göre kıyaslanır anlaşılır en azindan. Cok zor bir durum seni ve endiseni anlıyorum
Yarın doktor randevum var, inşallah herşey yolundadır...kalp atışı bakalım ne olacak...
Tamam yazarım mutlakaİnşallah... yaz mutlaka burdan, senle tarihlerimiz aynı gibi ben de haftaya gidecegim ilk defa
Suan bende oyle hissediyorum ayrica goguslerimde davul gibi şiş ya ne zaman bu siskinlik gecerkiArkadaşlar bu hamilelik bende aşırı şişkinlik ve gaz yaptı, neredeyse kıyafetlerim üstüme olmamayacak. Benim gibi olan var mı? Nasıl gecer bu durum?
Selamlar aslında 2.kez baktırmakta yarar var . Artış oranı çok onemlıBenim bir olcumum hcbg 133 cikti. Sonra gidip olcturmedim regl de olmadim hamilelik var sanirim ama cok kan alindi bu ay o yuzden kan vermek istemedim hcbg icin
Canım ben yazın 1 kutu folbiol almıştım. Bana da sağlık ocağındaki doktor önermişti. Ağustos ortası gibi bitti. Kasımda hamile kaldım yani 3 ay geçmiş, acaba vücut tamamen atmış mıdır bu süreçte?Bir de bizim eve yakın tıp merk deki kadfın doğumcu da folbiol verdi, ben de daha önce duyduğum olumsuzlukları söyleyince "ucuz olduğu için beğenmiyorlar bu ilacı" dedi. Sonra sen kullanma yazınca folidoce aldım bende 1 haftadır kullanıyorum. İyiki uyarmışsın canım teşekkür ederim. Önceki konuşmalardaki folbiol yorumlarını şimdi okuyabildim, bulamamıştım sen daha önce söylediğinde.Bu arada folik asit takviyesi için folbiol gibi yüksek folik asit içeren ilaçlar almayın. Folik asit fazlası ve otizim arasında ilişki olduğuna dair çalışmalar yapıldı. Bizim günlük ihtiyacımız 400mcg. Bunun için folidoce alabilirsiniz. Hem 400 mcg hem de b12 var. Bazı doktorlar fazla olanı verebiliyor. Nasil olsa fazlasını vücut atıyor diye. Aslında tamamen atmıyormuş ve otistik çocuk riski olabiliyormuş. En azindan sorup oyle kullanın arkadaslar
Teşekküre gerek yok ne demek. Bu platform bunun için var. Birbirimize destek olmak için. Folik asit fazlasını vücut atmıştır aradan bayagi zaman geçmiş. Doktorlara da bazen kulak asmamak lazim. Neye hizmet ettikleri belli olmuyor. Siz de başınızdan savmak için iyiyi kötüyü bazen düşünmüyorsunuz deseydin. Araştırmıyorsunuz okumuyorsunuz. Kapanmışsınız saglik ocağına gelene ilaç gidene rapor doktorluk bu mu yani. Herkes biraz da kendinin doktoru olacak. Folidoce da b12 var folicplus da yine 400 mcg folik asit arti kalsiyum ve d vitamini var. Ben bu hafta tahlil yaptim b12 ve folik asit düzeyim iyi ama d vitamini düşmeye başlamış. Bir sonrakinde folikplus alacam mesela. Ara ara tahlil yapmak lazım. Toxoplasma yapan var mı bu aradaCanım ben yazın 1 kutu folbiol almıştım. Bana da sağlık ocağındaki doktor önermişti. Ağustos ortası gibi bitti. Kasımda hamile kaldım yani 3 ay geçmiş, acaba vücut tamamen atmış mıdır bu süreçte?Bir de bizim eve yakın tıp merk deki kadfın doğumcu da folbiol verdi, ben de daha önce duyduğum olumsuzlukları söyleyince "ucuz olduğu için beğenmiyorlar bu ilacı" dedi. Sonra sen kullanma yazınca folidoce aldım bende 1 haftadır kullanıyorum. İyiki uyarmışsın canım teşekkür ederim. Önceki konuşmalardaki folbiol yorumlarını şimdi okuyabildim, bulamamıştım sen daha önce söylediğinde.