2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sen kendi doktorun haricinde neden acil doktoruna vajinal muayne oluyosun? Benimde doktorum vajinal muayne yaptı ama hissetmedim bile,sıkma canını kendi doktoruna ne zaman gideceksin
İlk önce karından baktı kese göremeyince dış gebelik olabilir vajinal bakmam lazım diyince mecburen kabul ettim ama çok pişman oldum tabiki. Kanama olup tekrar gidince ısrarla vajinal bakmam lazım dedi ben kabul etmedim zaten ondan kanamam oldu deyince ozaman sorumluluk kabul etmiyorum dedi şaka gibi. Kanamam devam etmiyor çok şükür. Yarın gidicem

Salak doktor ya ozel hastaneyse sikayet et zaten stresli oluyor insan bide doktor oyle olunca dayanilmaz hale geliyor.sen dinlen ve dikkat et. Erken gitmissin biraz. Carsamba bende baktim kan degerim 1969du. Doktorum 11 aralikta gel dedi.

Öncelikle kanaması olan arkadaşım geçmiş olsun umarım önemli birşey değil kese büyürken bazen kanama olabiliyor vajinal muanenin bebeğe keseye hiç bir zararı Yok ben bir sürü dktrla bunu görüştüm

Kendi uzmanlığı olmadığı halde böyle bir kontrolde bulunduğu için o doktordan şikayetçi olurdum senin yerinde olsam. Ayrıca acil doktoru uzman doktor çağırmak zorundaydı böyle bir durumda kendisi hiç bir şekilde müdehale edemez çok sinirlendim doktor olmuş ama cahil kalmış

Ayrıca kanamanın devam etmemesine çok sevindim inşallah hiç bir sorun yaşamazsın... Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Kızlar tekrar merhaba. Temmuz ayında dış gebelik yaşadığım için bu kezde bir sorun olacak diye çok korkuyordum. Adet sancısı gibi ağrılarım vardı ama dün şükürler olsun ki sonunda bebişimi gördük. Minnak kalbi pıt pıt atıyordu. Sesini duymak için çok erken dedi doktor ama sinyalleri aldık ve ekranda pıtı pıtı atış görünüyordu. Çok şükür Allah hepinize bu huzuru yaşatır umarım. Ağrılarım artık yok ki 12.haftaya kadar bu tür ağrıların normal olduğunu söyledi doktorum çok mutluyumm

Aman dikkat et lütfen bazen bunlar hep sabırsız olduğumuzdan geliyo başımıza bi gece beklesek ertesi gün zaten kendi doktoruna görünürdün ama insan o an panikle düşünemiyo o gerizeklaı doktorun dediğine bak sorumluluk kabul etmiyorum benim oğlum böyle acil doktor yüzünden hastayken daha hasta oldu pratisyen oluyo onlar canın acıdığına göre ve kanaman arttığına göre kesinlikle ilgisi var vajinal muayneyle,neyse bununla gelmiş geçmiş olsun canım stres yapma bebeğinde hisseder

Darısı başımıza sat neydi senin?

Cok şükür arkadaşım inan her foruma girdiğimde aklıma geliyordun. Annebalik ne oldu, hiç cevap yazmadı korkarım ki dış gebelik oldu diye endişelendim. Ben de nisanda dış gebelik geçirmiştim senin korkularını en iyi ben anlarım yani. Senin adına çok ama çok sevindim. Inşallah hep böyle istediğin gibi gider. Selametle

Salak doktor deseydin hcg değerlerini mi takip ettin ne çabuk karar veriyorsun. Keşke ünv hastanesinin aciline gitseydin. Bizde mesela araştırma hastanesinde kadın doğum acili var. Ben normal acile giriş yapsam da beni kadın acile gönderiyor. Şimdiye kadar problem yaşamadım. Inşallah bir problem yoktur. Ama doktoru sonuna kadar şikayet et. Biz bile onlardan daha bilgiliyiz. Keske muayene etmek istediginde yarin doktoruma gidecem zaten deseydin. Neyse artık yapacak bir şey yok eğer bebek yukarı yerleşmişse vajinal muayene etkilemez. Serviks de biriken kan çıkmış olabilir. Nasibi varsa gelir annesi.

ben de çok korkuyorum ya yarın randevum ama ne duycam kese görcemmi değerim kaç çıkcak yine kimyasal olcakmı okadar panik oluyorumki anlatamam nolur bana da dua edin rabbim tüm isteyenlere sağlıkla en kısa zamanda nasip etsin hamile olanlarada sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah

Kizlar selam
Benim transferin 6. Gunu cok az kahve leke geldi yerlesmedir dedik ama bugun 8. Gun yine leke geldi ve oncekinden fazla bisi olmaz dmei gunluk progestan ignede kullaniyorum

Kizlar selam
Benim transferin 6. Gunu cok az kahve leke geldi yerlesmedir dedik ama bugun 8. Gun yine leke geldi ve oncekinden fazla bisi olmaz dmei gunluk progestan ignede kullaniyorum
canım doktorunla irtibattamısın ama Allahın izniyle olmaz sen yat dinlen yorma kendini lütfen dualarımdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…