-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #1.281
Lekelenme kanama icin nerdeyse en güzel tedavi dinlenme ve bol su. Tuvalet harici yerinden kalkma. Yerleşme kanaması olabilir içini ferah tutKizlar selam
Benim transferin 6. Gunu cok az kahve leke geldi yerlesmedir dedik ama bugun 8. Gun yine leke geldi ve oncekinden fazla bisi olmaz dmeigunluk progestan ignede kullaniyorum
Gözün aydın canım...Keseyi bugün gördüm kalp atışı için 2 hafta sonra gidicem inşallah
Evet hayırlı haberler almak dileği ileSende benim gibin bu ayin 22de doktor gel dedi kalp atışı icin
Saol canımGözün aydın canım...
Saol canim insallah 5 yil sonra kavusunca cok korkuyorumLekelenme kanama icin nerdeyse en güzel tedavi dinlenme ve bol su. Tuvalet harici yerinden kalkma. Yerleşme kanaması olabilir içini ferah tut
Geçmiş olsunListe konusunda kusuruma bakmayin cok fena gribim kizlar basimi kaldiramiorum oglum var bide.. en yakin zamanda eklicem 10 tane mesajim var..
Gittim keseyi gorduk. Kalp atisi icin ayin 20 sinde gel dediGittin mi canım doktora
Hadi hayirli olsun canim cok sevinsim masallahGittim keseyi gorduk. Kalp atisi icin ayin 20 sinde gel dedi
Bu arada vajinal mi bakti yoksa karindan miGittim keseyi gorduk. Kalp atisi icin ayin 20 sinde gel dedi
İnşallah olmaz canım. Doktor ne diye o kadar canını acıttı ki, ben seneler önce olmuştum vajinal muayene hiç acımadı. Keseyi gördümü kaç mm di.Amin inşaALLAH. Yarın kontrolüm var eğer kanama sebebiyle bir şey olduysa kan tahlilinde anlaşılır inşaALLAH bir gerileme görülmez
İnşallah canım. Gözün aydın .Keseyi bugün gördüm kalp atışı için 2 hafta sonra gidicem inşallah
Karindan bakti canimBu arada vajinal mi bakti yoksa karindan mi
Lekelenmen ya da kanaman var mıydı bebeğin yeri hakkında bisi dedi mi. Hani rahmin üstüne tutunmuş yeri iyi falan gibi konuştu muMerhaba kizlar bugun doktora gittim. Cok sukur keseyi gorduk. Ama progestan verdi. Bunu dusuk riski oldugu icin mi verdi acaba
Lekenme kanama yoktu.kesenin Tutundugu yer hakkinda da birsey demedi. Sadece femara ve catlatma ignesi kullanmistim. O yuzden biraz daha riskli oluyor dedi. Ve progestan verdi.Lekelenmen ya da kanaman var mıydı bebeğin yeri hakkında bisi dedi mi. Hani rahmin üstüne tutunmuş yeri iyi falan gibi konuştu mu
Sağol canım. Bundan önce düşükle sonuçlanan hamileliğimde ve haricinde bir kaç defa daha vajinal muayene oldum ama hiç birinde böyle acı çekmedim hemen kanamam başladı. Vajinal muayeneden başka sebep göremiyorum kanama içinÖncelikle kanaması olan arkadaşım geçmiş olsun umarım önemli birşey değil kese büyürken bazen kanama olabiliyor vajinal muanenin bebeğe keseye hiç bir zararı Yok ben bir sürü dktrla bunu görüştüm
Acil derken kadın doğum acile gittim canımKendi uzmanlığı olmadığı halde böyle bir kontrolde bulunduğu için o doktordan şikayetçi olurdum senin yerinde olsam. Ayrıca acil doktoru uzman doktor çağırmak zorundaydı böyle bir durumda kendisi hiç bir şekilde müdehale edemez çok sinirlendim doktor olmuş ama cahil kalmış
O zaman doktorun tavsiyesine uymak lazim canim. Zararlı bir şey değil. Şuan hepimizin vücudunda olan hormon.Lekenme kanama yoktu.kesenin Tutundugu yer hakkinda da birsey demedi. Sadece femara ve catlatma ignesi kullanmistim. O yuzden biraz daha riskli oluyor dedi. Ve progestan verdi.