2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar selam
Benim transferin 6. Gunu cok az kahve leke geldi yerlesmedir dedik ama bugun 8. Gun yine leke geldi ve oncekinden fazla bisi olmaz dmei :KK43: gunluk progestan ignede kullaniyorum
Lekelenme kanama icin nerdeyse en güzel tedavi dinlenme ve bol su. Tuvalet harici yerinden kalkma. Yerleşme kanaması olabilir içini ferah tut

İnşallah olmaz
Amin inşaALLAH. Yarın kontrolüm var eğer kanama sebebiyle bir şey olduysa kan tahlilinde anlaşılır inşaALLAH bir gerileme görülmez
İnşallah olmaz canım. Doktor ne diye o kadar canını acıttı ki, ben seneler önce olmuştum vajinal muayene hiç acımadı. Keseyi gördümü kaç mm di.
Bu arada büyük kızımda 9. Ayıma kadar kıpkırmızı kanama geçirdim hiçbir şey de olmadı inşallah sende de olmaz

Lekelenmen ya da kanaman var mıydı bebeğin yeri hakkında bisi dedi mi. Hani rahmin üstüne tutunmuş yeri iyi falan gibi konuştu mu
Lekenme kanama yoktu.kesenin Tutundugu yer hakkinda da birsey demedi. Sadece femara ve catlatma ignesi kullanmistim. O yuzden biraz daha riskli oluyor dedi. Ve progestan verdi.

Öncelikle kanaması olan arkadaşım geçmiş olsun umarım önemli birşey değil kese büyürken bazen kanama olabiliyor vajinal muanenin bebeğe keseye hiç bir zararı Yok ben bir sürü dktrla bunu görüştüm
Sağol canım. Bundan önce düşükle sonuçlanan hamileliğimde ve haricinde bir kaç defa daha vajinal muayene oldum ama hiç birinde böyle acı çekmedim hemen kanamam başladı. Vajinal muayeneden başka sebep göremiyorum kanama için

Kendi uzmanlığı olmadığı halde böyle bir kontrolde bulunduğu için o doktordan şikayetçi olurdum senin yerinde olsam. Ayrıca acil doktoru uzman doktor çağırmak zorundaydı böyle bir durumda kendisi hiç bir şekilde müdehale edemez çok sinirlendim doktor olmuş ama cahil kalmış
Acil derken kadın doğum acile gittim canım

X