2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlarrr tup bebekte bugun 7. Gunum kan verdim hamdolsun pozitif cikti insallah saglikla hayirla kucagima alirsam bende 21 Agustosta bebegimi yada bebeklerimi kucagima alacagim.. 5 yil boyunca bebek mucadelesi verdim o yuzden hamilelik konusunda hic bisi bilmiyorum cok soru sorup basinizi agritabilirim :*
Gözün aydın :)

Bende yarın gidicem kalp atışı için son reglim 25 ekim inşllah duyarım kalp atışını yarım haber vericem sizlere bu arada Çin ve Rus takviminde koz gösteriyor benim sanırım agustos doğumların çoğu kız görünüyor bakalım kaçımızın tutacak:)

Kızlar nasıl dengesiz bir hamilelik yaşıyorum ya:KK51:bir gün iyiysem bir gün kötüyüm dün ne güzel yemeğimi yedim çayımıı bile içtim sanarsın hiç hamile değilim,bugün kokulardan midem bulanıyo sol kasığıma ani ağrılar giriyo ben miyim bi böyle dengesiz?:hasta:
Yok canım bende aynıyım... Yalnız değilsin

Her hastanenin beta olcumu farklımı kımı gorsem 200 lerde yazıyo benım pazar gunu 43,87 idi bilgisi olan varmı
Beta değerleri farkedebiliyor ama arada uçurum olmaz. Hcg değeri biraz döllenme zamanı ile bağlantılı. Kaç olursa olsun onemli olan 2 günde 2 ye katlamasi. Değerlerin büyüklüğüne takılmayın. 2 gün sonra aynı yerde aynı saatte tahlil verin

X