- 30 Eylül 2013
- 1.618
- 2.473
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #82.881
Kahvaltıda geçen labne verdim kolları kizardi ara verdim ztn yumurtaya alerjisi var dr 7. Aydan sonra yumurta dene dedi kahvlti yi es geçip 11 gibi meyve veriyorum elma yada muz donusumlu olarak sen ne veriosun kahvlti da cnmBende muz vermeye başladım canım ve ne hikmetse benim oğlum kaka yapamıyordu muz verdiğimde anında yapıyor kabız olmadı. Ben muzu sütümle karıştırıp püre halinde veriyorum. Bugünde ilk defa kahvaltı yaptırdım. Ek gıdaya yavaş yavaş başladım sıvı verdim ilk sonra katıya doğru şimdi pütürlü yiyor.
Malesef doğru hersey olabiliyormuş. Çok sağolun aminnn.Anlattıklarınıza inanamadım. Çok geçmiş olsun. Inşallah tez vakitte iyileşir yavrusuna bakabilecek hale gelir.
Sağol canım valla aynen öyle insan artık doktora gitmeye korkuyor. Allah işini severek doğru yapan doktorlarla karşılaştırsın.Çok çok geçmiş olsunAllah acil şifalar versin.. şu sezaryeni de yapamıyolar ya nasıl kadın doğumcu bunlar y kasap kasap
Aynen canım Allah korudu. Mahkemeye verecek bi ayaklansın. Bebekte oda perişan olduAy Allahim cok kötü olmuşcok cok gecmis olsun kardesine canim.rabbim acil sifalar versin.gözümüz kapali doktorlara teslim ediyoruz kendimizi geldigimiz hallere bak.senin kardesinin daha kötü olmus ama.sikayet etsin bari doktoru boyle ihmalkarlik dikkatsizlik olmaz.can emanet ediyoruz sonucta.beceremiyorsa yapmasin o zaman doktorluk.hayret bisey nasil sinirlendim.Allah korusun hayatindan da olabilirdi
Sağol canım valla bi kara bulutlar dolanıyor tepemizde. Erkek kardesim aynı tumörler duruyor ameliyat olmadı huysuz tumörmüş bıçak değerse çocuğun ömrü kısalır diye ellemediler. Sonu ölüm dediler bir ağrı başlayacak o ağrılara dayanamaz hastaneye getirin son günlerini iyi geçirmesini sağlarız dediler heran birşey olacak korkusuyla bekliyoruz. Allah hiçkimseye göstermesin çok zorÇok geçmiş olsun neler yaşamış öyle kardeşinhemen toparlar inşallah.. erkek kardeşin nasıl oldu canım daha iyidir insallah..
Sağol canım inşallah.Çok geçmiş olsun canım En kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah
Ben kahvaltıda yumurta sarısı tuzsuz peynir evde mayaladığım yoğurttan veriyorum canım. Bizde muzda sadece kızarıklık oldu şimdiye kadar bende muz vermiyorum artık.Kahvaltıda geçen labne verdim kolları kizardi ara verdim ztn yumurtaya alerjisi var dr 7. Aydan sonra yumurta dene dedi kahvlti yi es geçip 11 gibi meyve veriyorum elma yada muz donusumlu olarak sen ne veriosun kahvlti da cnm
Bende onu denedim canım çokta güzel iştahla yiyor birşey olmadı sütümüde içiyor son damlasına kadar.Kızlar aranızda kaşık mama kullanan var mı? Gece maması var hipp in yulaflı elmalı onu aldım bugün belki gece güzel uyur diye ama içinde %40 devam sütü var. Benim kızım sadece anne sütü ile besleniyor 8 gün sonra 6 aylık olacak. Ek gıda başlamadık henüz, benim sorum şu anne sütü alan bir bebeğe içinde devam sütü bulunan mama vermemin bi sakıncası olur mu?
Benim kızım ilk kez denedi 50 ml kadar yedi çok fazla yemedi. Verilen ölçülerle biraz cıvık gibi oluyor sanki mama kıvamında değil.Bende onu denedim canım çokta güzel iştahla yiyor birşey olmadı sütümüde içiyor son damlasına kadar.
Evet cıvık. Ben biraz ev yoğurdundanda karıştırıyorum öyle yiyor. Benim oğlum meyve hariç sebzeleri yoğurtla yiyor. Ben evde buharda sebzeleri pişirip elle ezip yediriyorum ama bu tahıl gibi bulunmayan şeyleri organik olanından veriyorum nekadar sağlıklı onuda bilmiyorum eşim hep alıyor ısrar ediyor.Benim kızım ilk kez denedi 50 ml kadar yedi çok fazla yemedi. Verilen ölçülerle biraz cıvık gibi oluyor sanki mama kıvamında değil.
Sağol canım valla bi kara bulutlar dolanıyor tepemizde. Erkek kardesim aynı tumörler duruyor ameliyat olmadı huysuz tumörmüş bıçak değerse çocuğun ömrü kısalır diye ellemediler. Sonu ölüm dediler bir ağrı başlayacak o ağrılara dayanamaz hastaneye getirin son günlerini iyi geçirmesini sağlarız dediler heran birşey olacak korkusuyla bekliyoruz. Allah hiçkimseye göstermesin çok zor
Bilmiyorum ki cnm benm kizim cok fazla yemiyo cok emmiyo zorluyorum ...bide yeni baslayabildik ek gidaya ..hareketli de 4 aydan beri yuvarlaniyo. O yuzden kilo icin bisey diyemiyorum.5 tahıllı nasıl canım tok tutuyor mu? Kilosu az gibi kızımın kaşık mama ile biraz daha iyi olur dediler ama doğrumu ki.
Canim gecmis olsun kardeslerine. Allah butun zordakilerin yardimcisi olsun ins.Sağol canım valla bi kara bulutlar dolanıyor tepemizde. Erkek kardesim aynı tumörler duruyor ameliyat olmadı huysuz tumörmüş bıçak değerse çocuğun ömrü kısalır diye ellemediler. Sonu ölüm dediler bir ağrı başlayacak o ağrılara dayanamaz hastaneye getirin son günlerini iyi geçirmesini sağlarız dediler heran birşey olacak korkusuyla bekliyoruz. Allah hiçkimseye göstermesin çok zor
Daha 1 haftamız var diye yoğurt mayalayıp vermedim henüz ben. Tam buğdağ unu, yulaf unu, yulaf ezmesi, bebek irmiği, bebek bisküvisi gibi şeyleri makarnavitmadan aldım en güvenilir orası gibi görünüyor. İnşallah sebzeleri de yoğurdu da severek yer, yemeyen çocuk çok zormuş.Evet cıvık. Ben biraz ev yoğurdundanda karıştırıyorum öyle yiyor. Benim oğlum meyve hariç sebzeleri yoğurtla yiyor. Ben evde buharda sebzeleri pişirip elle ezip yediriyorum ama bu tahıl gibi bulunmayan şeyleri organik olanından veriyorum nekadar sağlıklı onuda bilmiyorum eşim hep alıyor ısrar ediyor.
Çok çok geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm. Neler yaşıyoruz bu kasapların yüzündenHerseyin hayırlısı Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın. Benim kızkardesim gecen hafta bebek 4100 gram diye sezeryan oldu yalnış kesim yapılmış bi damarı ve idrar kesesini kesmişler ve farkına varmamışlar. Çok ağrısı vardı muaynede görüp hemen ameliyata aldılar idrar böbrege gitmiş vucuda yayılıyormuş Allahtan erken teşhis ameliyatla idrar torbası böbrek arası hortum taktılar 6 hafta sonra tekrar ameliyat olacak. Şükür diyoruz çünkü geç kalınsa zehirleyip öldürebilirmiş. Bebişi 4 gün kucağımıza alamadık göremedik nefes alamıyor diye.kız kardesim kızına 4 gün sonra kızına kavuşma sevincini yaşayamadan ameliyata alınınca bebeği tekrardan mama bölümüne aldılar emziremeden. Bisürü bisürü sorunlarAllah herseyin hayırlısını versin. Şimdi bebek normale döndü ama bacım kalkamıyor hala biz yardım ediyoruz.
Tabi tutabilirsen iyi olur canım. Benim büyük çocuklar izliyor, biz tv izliyoruz, kalabalık ailede onu tv den uzak tutma şansı yok denecek kadarArkadaşlar bebeklerimizi ne kadar istesek de ekranlardan uzak tutamıyoruz ( cep tablet tv gb ) . Yani şahsen bizim evde öyle. Reklamların çizgi filmlerin hızlı değişimine ayak uyduramayan beyinleri gelişim olarak geriliyormuş ya da yavaşlıyormuş falan deniliyor ya ben de youtube da bu yönde yani gelişimle ilgili birşeyler araştırıken Yumi tv diye bir kanal buldum. Klasik müzik eşliğinde görseller gösteriyorlar güzel gibi. Bilemiyorum siz ne düşünürsünüz reklam ve ç. filmlerden iyidir bence.
Hele yolculuk yapıyorsan sık sık yine ekran vermeden çok zorTabi tutabilirsen iyi olur canım. Benim büyük çocuklar izliyor, biz tv izliyoruz, kalabalık ailede onu tv den uzak tutma şansı yok denecek kadar