2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kahvaltıda geçen labne verdim kolları kizardi ara verdim ztn yumurtaya alerjisi var dr 7. Aydan sonra yumurta dene dedi kahvlti yi es geçip 11 gibi meyve veriyorum elma yada muz donusumlu olarak sen ne veriosun kahvlti da cnm

Çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.. şu sezaryeni de yapamıyolar ya nasıl kadın doğumcu bunlar y kasap kasap
Sağol canım valla aynen öyle insan artık doktora gitmeye korkuyor. Allah işini severek doğru yapan doktorlarla karşılaştırsın.

Aynen canım Allah korudu. Mahkemeye verecek bi ayaklansın. Bebekte oda perişan oldu

Çok geçmiş olsun neler yaşamış öyle kardeşin hemen toparlar inşallah.. erkek kardeşin nasıl oldu canım daha iyidir insallah..
Sağol canım valla bi kara bulutlar dolanıyor tepemizde. Erkek kardesim aynı tumörler duruyor ameliyat olmadı huysuz tumörmüş bıçak değerse çocuğun ömrü kısalır diye ellemediler. Sonu ölüm dediler bir ağrı başlayacak o ağrılara dayanamaz hastaneye getirin son günlerini iyi geçirmesini sağlarız dediler heran birşey olacak korkusuyla bekliyoruz. Allah hiçkimseye göstermesin çok zor

Kahvaltıda geçen labne verdim kolları kizardi ara verdim ztn yumurtaya alerjisi var dr 7. Aydan sonra yumurta dene dedi kahvlti yi es geçip 11 gibi meyve veriyorum elma yada muz donusumlu olarak sen ne veriosun kahvlti da cnm
Ben kahvaltıda yumurta sarısı tuzsuz peynir evde mayaladığım yoğurttan veriyorum canım. Bizde muzda sadece kızarıklık oldu şimdiye kadar bende muz vermiyorum artık.

Bende onu denedim canım çokta güzel iştahla yiyor birşey olmadı sütümüde içiyor son damlasına kadar.

Benim kızım ilk kez denedi 50 ml kadar yedi çok fazla yemedi. Verilen ölçülerle biraz cıvık gibi oluyor sanki mama kıvamında değil.
Evet cıvık. Ben biraz ev yoğurdundanda karıştırıyorum öyle yiyor. Benim oğlum meyve hariç sebzeleri yoğurtla yiyor. Ben evde buharda sebzeleri pişirip elle ezip yediriyorum ama bu tahıl gibi bulunmayan şeyleri organik olanından veriyorum nekadar sağlıklı onuda bilmiyorum eşim hep alıyor ısrar ediyor.

çok zor canım Allahım hepinize sabır versin inan ne denir bilemedim gerçi ne desek boş

Canim gecmis olsun kardeslerine. Allah butun zordakilerin yardimcisi olsun ins.

Daha 1 haftamız var diye yoğurt mayalayıp vermedim henüz ben. Tam buğdağ unu, yulaf unu, yulaf ezmesi, bebek irmiği, bebek bisküvisi gibi şeyleri makarnavitmadan aldım en güvenilir orası gibi görünüyor. İnşallah sebzeleri de yoğurdu da severek yer, yemeyen çocuk çok zormuş.

Arkadaşlar bebeklerimizi ne kadar istesek de ekranlardan uzak tutamıyoruz ( cep tablet tv gb ) . Yani şahsen bizim evde öyle. Reklamların çizgi filmlerin hızlı değişimine ayak uyduramayan beyinleri gelişim olarak geriliyormuş ya da yavaşlıyormuş falan deniliyor ya ben de youtube da bu yönde yani gelişimle ilgili birşeyler araştırıken Yumi tv diye bir kanal buldum. Klasik müzik eşliğinde görseller gösteriyorlar güzel gibi. Bilemiyorum siz ne düşünürsünüz reklam ve ç. filmlerden iyidir bence.

Çok çok geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm. Neler yaşıyoruz bu kasapların yüzünden çabucak atlatsın inşallah

Tabi tutabilirsen iyi olur canım. Benim büyük çocuklar izliyor, biz tv izliyoruz, kalabalık ailede onu tv den uzak tutma şansı yok denecek kadar

Kızlar slm 6. Ayi gecenler aksam bebeklerinizi yatirmadan bi kaç saat önce muhallebi veriyormusunuz? hero baby sutlü pirincliyi veriyorum 3 gündür severekte yiyor dr muhallebiden bahsetmedi ama ben büyük kızımdada verirdim daha rahat uyusun diye. Günluk olarak ta 11 gibi meyve 2 de sebze puresi 5 de yoğurt aksamda muhallebi veriyorum arada tabi hep anne sütü . Bazen fazlamı geliyor diye dusunuorum ama herkes genelde 6. Aydan sonra böyle devam ediyor sadece benim 1 haftadır gece uykusuna dalarken 3 kere falan uyaniyor agliyo gibi oluyo emzigini verince susuyor midesi gazmi yapıyor anlamadım sizlerin günlük menüsü nasıl yazabilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…