- 12 Aralık 2017
- 5.050
- 8.757
- 148
- 32
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #78.801
Ben similac kullanıyorum oda sıcaklığındaki suda en iyi cozunen mama diyorlar hiç tıkanma olmadı ne biberonda ne kataterde canım. Biberon olarak medela calma kullanıyorum sadece gece biberon veriyorum onda da akitma olmadı. Ben katater kullanıyorum emzirme destekleyici sistem şeklinde tavsiye ederim memeler de uyarılmış oluyor bu sayede. Katateri de her kullanımdan sonra enjektorle temizliyorum biraz aşınma var yenisini alacağım ama biberonu tıkayan mama kataterden geçmez zatenGece gece cok sinirlendim valla bu evolvia ac surekli biberon uclarini tikiyor bir de biberon uclari zamanla musluk gibi akitmaya basliyir cocugum yetisemiyir simdi kalktm mama yaptim baktim cok akitiyor degistirdim bu seferki akitmiyir fircayla yikadim kurdan soktum yok akitmiyir baska biberona koydum yine akitmiyor fircaladim kurdan sojtum yine yok zaten uykudan zar zor kalkiyorum bir de bunlarla ugrastim cocugum var gucuyle emiyor mama cikmiyor uc almaktan usandim zamanla cok akitiyorlar valla gece gece strese girdim yaaa en son sagma makinesinin biberonuyla verdim artik sukurler olsun yok mudur bunun bi caresi kizlar her mama hazirlamada boyle ugrasir oldum cocuk aglerken ugrasmak da bi ayri zor yaa...