- 29 Mart 2012
- 2.498
- 4.706
- 333
- 41
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #78.821
Ben 80 tl aldim 1.5 ay onceNette 156 tl gordm ben alamam ki bunu :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 80 tl aldim 1.5 ay onceNette 156 tl gordm ben alamam ki bunu :))
Canim sabaha kadar emzirdim hala emziriyorum tek bir bolge birqz hafiflemis gibi bidr dusu deniyeyimÇok geçmiş olsun , sıcak duşa girdin mi ?masaj ılık kompres bir de daha sık emzirmeye çalışsan faydası olu mu acaba
Süt birikmiştir , mastitin bir önceki aşaması bu , tıkanıp akamayan sütler nedeniyle enfeksiyon oluşursa mastit oluyor. Bol bol emzirmekle sağmakla rahatlayabilir, geçmiş olsunKizlar gunaydin.acil bir sorum var sizlere benim göğüslerim cok fena sızlıyor sanki darbe almışım ya tarif edemiyorum kolumu bilr kaldıramıyorum acısından 2 gun once sol gogsumu o biraz hafifledi geceden beri de sağ gogsum koltukaltı kismindan bir acı bir agri sut mu dolu dedim gece hep o memeyi verdim geçmiyor agri.cok büyükte degil goguslerim.mastit olsa kızarıklık fln olurmuş galiba bnde yok oylr bisey..fikri olan var mi yardımlarınıza ihtiyacim var cok kotuyum
2-3 saat nasıl tutuyorsun uyutmadan şaşırdım doğrusu. Benimki uyanınca sabah, peşine bir uyku patlatıyor mutlaka :))) ama sadece sabah. Bazen de emip tekrar uyuyor. Güne öğlende başlıyorSabah uyandiginda 2-3 saat uyutmuyorum. Konusuyorum, gezdirerek disariyi seyrettirerek, emzirerek ve yuzustu yatirarak tepismesine musade ederek yorulmasini sagliyorum. Aksam uyku saatinde gece gunduz ayrımı olussun diye kesinlikle yatiracagim odada ışık olmuyor. Emzirirkende isik acmiyoruz. Uykusu bölünmesin diye kaka yapmadiysa bezinide gece degismiyorum es kaza kaka yaparsa da telefonun feneri ile bezi degisiyorum. Gece uykusunda uyansa bile onunla konusup etkilesime girmiyorum
Canım yavaş geçiyor azimle emzir pompala, bende ilk günlerde olmuştu hatta şişip kızarmıştı enfeksiyon olmuştu antibiyotik kullanmıştım, sürekli emziriyordum 2 3 günde falan geçmiştiCanim sabaha kadar emzirdim hala emziriyorum tek bir bolge birqz hafiflemis gibi bidr dusu deniyeyim
Kizariklik olmasaina gerek yok canim damarlarin yuzeye de cikiyor yada usutmus olabilirsin ozamanda cok sizliyor sicak dus al bide balensiz sutyen yada sutyensiz gezKizlar gunaydin.acil bir sorum var sizlere benim göğüslerim cok fena sızlıyor sanki darbe almışım ya tarif edemiyorum kolumu bilr kaldıramıyorum acısından 2 gun once sol gogsumu o biraz hafifledi geceden beri de sağ gogsum koltukaltı kismindan bir acı bir agri sut mu dolu dedim gece hep o memeyi verdim geçmiyor agri.cok büyükte degil goguslerim.mastit olsa kızarıklık fln olurmuş galiba bnde yok oylr bisey..fikri olan var mi yardımlarınıza ihtiyacim var cok kotuyum
Benim oglumda agliyan bagiran cocuk seslerinden cok korkuyor bende hemen uzaklasiyorumm yoksa sonu aglama oluyorbenim nazlı bıdığım :) ağlayan çocuk sesi duyunca ağlamaya başlıyorher bebek böyle midir :) keyfi yerinde emerken bebek ağlasa memeyi bırakıp oda ağlamaya başlıyor içli içli :))) ağlayan çocuk görünce arkama bakmadan uzaklaşıyorum :))
Aglamaz olur mu.. Emin ol 2 3 gune geçiyor 1 haftada tamamen iyileşiyor. Krem fln suruyorsun zaten. Hic pişman olmadm bn. İyiki yaptirmsm kucukkn olmasi bir avantaj hem anne hem bebej icin bnceAynen canım çok haklısın.Çok ağladı mi bebiş
Canım sıcak suyun altında masaj yap hatta iki elinle affına sığınarak söylüyorum inek memesini sağar gibi yap 1 diğer memeyi veriyorsan iki bunu ver hatta sağma makinesiyle de biraz boşalt boşaltmazsan Allah korusun ateş yapabilirCanim sabaha kadar emzirdim hala emziriyorum tek bir bolge birqz hafiflemis gibi bidr dusu deniyeyim
Arkadas cok rahat aglamadi bile dedi sorun olmamis yani uroloji dr u da 6 aydan sonra diyince daha erken yaptirmak istemedimAma o zaman biraz hareketliyor ya,zor olmaz mı canım
Bende 2,5 aylıkken yaptırdım sünnet çok memnunum :) Bizim doktor ne kadar küçük o kadar iyi dedi. Bir arkadaşım 6 aylıkken yaptırdı oğlunun sünnetini çocuk durmadığı için narkozlu uyuttular bizim ki lokal anestezi ile oldu güle oynaya :)Arkadas cok rahat aglamadi bile dedi sorun olmamis yani uroloji dr u da 6 aydan sonra diyince daha erken yaptirmak istemedim
Canım bize de çocuk doktorumuz 6 ay dedi ama çocuk hareketleniyor belki emeklemeye başlıyor o zaman daha zor oluyormuş ben de dönmeler başlamadan bir iki hafta içinde yaptırmayı düşünüyorumArkadas cok rahat aglamadi bile dedi sorun olmamis yani uroloji dr u da 6 aydan sonra diyince daha erken yaptirmak istemedim
Canım yeni gördüm valla biz iyiyiz çok şükür. Oğluşları sünnet ettirdim de onlarla baya hareketli günler geçirdik ondan kayboldum. Siz nasılsınız takip edemiyorum@Sia mia @Tzadkiel bayagidir yazmiyorlar @gazelim_24Amazing family @otekivenus de bir görünup kayboldular. Kizlar iyisinizdir insallah
Benim çevremde ben de dahil erken yaptıranlar memnun canım fazla geç kalma derimCanım bize de çocuk doktorumuz 6 ay dedi ama çocuk hareketleniyor belki emeklemeye başlıyor o zaman daha zor oluyormuş ben de dönmeler başlamadan bir iki hafta içinde yaptırmayı düşünüyorum
Gösterdik canım hepsi aynı şeyi söyledi. Allahtan umut kesilmezAaaaaONTK dualarimiz kardeşinle Canım allah yardımcınız olsun
Hayırlısını versin insallah
Başka yerlerede gösterseniz dosyaları
Başka ülkeye tr goshermissinzi ama
Ya da Türkiye de üniversite hastanelerine falan
Allahtan ümit kesilmez
Aminnnn canım sağolCanim cok gecmis olsun gercekten cok uzuldum Allahim safi ismiyle sifa versin
Amin canım sağol inşallah bir mucizeÇok üzüldüm canım ne desem bilemedim. Allah şifasını versin inşallah en kısa zamanda iyileşir inşallah canım
Aminn canım çokk genç daha inşallahCok uzuldum yazacagim soyleyecegim hicbirsey acini hafifletmez biliyorum Rabbim safi ismiyle sifa versin insallah cok gencmis ana kuzusu daha
Aminn çok sağol canım inşallah iyleşecekÇok üzüldüm canım ne yazacağımı bilemedim Allahım şifa verir inşallah dualarımda olacak kardeşin