2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Burdayim arkadaslar iki gundur helak oldum buyuk oglumun 10 gun once disi kirildi agriyor dedi gecmesini bekledik ama sisti dudaklari yuzu falan uzerine alerji oldu dun cocuk doktoruna ve dis hekimine gittik doktoru hallettik bi sekilde ama discide durmadi feryat figan ortaligi yikti zor bakti dr dis kirilinca sinir uclari meydana cikmis yapardim ama bu sekilde olmaz sadasyon altinda yapilir ancak bu cocuga dedi marasta yok bu uygulamayi yapan ne devlet ne ozelde antepe yonlendirdiler oradada cogu yerde yok guc bela bi ozelde pedodonti yapiyormus anlasmlai bi ozel hastane ile bugun gittik cocuk dru falan muayenesinden gecti yarin genel anestezi ile 4 disi yapilacak bu arada pedodontist disinin biberon curugu oldugunu ve diger dis kirilinca bizim anladigimizi soyledi rabbim sizin evlatlarinizdan uzak etsin korkuyorum ama cocuk hic bisey yemiyor ufacik biseyde eli agzinda geziyor gececek insallah
Geçmiş olsun canım inşallah biran önce atlatır kuzucum.

ONTK ONTK canim cok geçmiş olsun rabbim şifasınıda sabrinida verir inşallah dualarim sizlerle rabbim yar ve yardimciniz olsun

23 yaşındaki erkek kardeşim doktorların dediğine göre ölüm döşeğinde :KK43: şimdiye kadar hiçbir problemi yoktu birden rahatsızlandı acile götürdük hemen yatırdılar röntgenler falan hersey yapıldı ve vucudunu saran tumorler bulundu bir böbreği yüzde 80 iflas etmiş. Böbreğin birini alacaklardı ordada tumör bulundu ameliyattan vazgeçildi çünkü bu agresif tumor şekliymiş ve sürekli çoğalıyormuş. Dosyayı turkiyeyede gönderdik ordanda aynı cvp geldi hiçbir doktor umut vermedi sonu ölüm dediler. Çocuk hastanede serumlarla her tarafında hortumlar falan yatıyor. Ağrı kesici serumlar çıktığında taşıyamayacağı ağrılar oluyor ve doktorlar ağrılar dahada artacak diyor. Çaresizce beklemedeyiz bir mucize olsunda kurtulsun diye dua ediyoruz. exixizimm exixizimm @Yemyesilbirdeniz beni bu aralar idare edin :KK43:
Rabbim şifalar versin annene size güç versin bir evlat büyütmek kolay değil

Buyuk kizima yaptirdim 3-5. Aylar seklinde iki doz. Oglanada yaptiracagim etrafimda rota yuzunden o kadar cok hastanede perisan sekilde yatan bebek olduki iki yildir onlarin yasadiklarini cektiklerini gorunce yan etkilerini onemsemiyorum acikcasi bir saatine bile dayanamazken 3-4 gun yada bir hafta hastanede yatmasi beni korkutuyor. Asiyla gecirmez diye birsey yok ama en azindan agir seyretmiyor yakalandiginda. Ben sahsim adina yapilmasi taraftariyim.
Acaba yan etkileri nedir biliyormusun canim

Canım benim çok geçmiş olsun, kıyamam küçücük kuzu , döküntüsü nedenmiş
Tesekkur ederim canim alerji imis sampuanla kremi degistirdik ekstradan ilaclarda verdi alerji olmasina etken bi suru sebep saydi o sebepleri yok etmeye calisiyoruz bizde

Geçmiş olsun canım inşallah biran önce atlatır kuzucum.
Sagol canim sizlerin evlatlarindan uzak olsun insallah

Deneyimli anneler benim 1 buçuk aylık minnoşum kucaktayken sürekli kendini geriye ittiriyor kafasını ve belini geriye ittiriyor yay gibi oluyor ama ters yay neden yapar ki? :işsiz:

Burdayim arkadaslar iki gundur helak oldum buyuk oglumun 10 gun once disi kirildi agriyor dedi gecmesini bekledik ama sisti dudaklari yuzu falan uzerine alerji oldu dun cocuk doktoruna ve dis hekimine gittik doktoru hallettik bi sekilde ama discide durmadi feryat figan ortaligi yikti zor bakti dr dis kirilinca sinir uclari meydana cikmis yapardim ama bu sekilde olmaz sadasyon altinda yapilir ancak bu cocuga dedi marasta yok bu uygulamayi yapan ne devlet ne ozelde antepe yonlendirdiler oradada cogu yerde yok guc bela bi ozelde pedodonti yapiyormus anlasmlai bi ozel hastane ile bugun gittik cocuk dru falan muayenesinden gecti yarin genel anestezi ile 4 disi yapilacak bu arada pedodontist disinin biberon curugu oldugunu ve diger dis kirilinca bizim anladigimizi soyledi rabbim sizin evlatlarinizdan uzak etsin korkuyorum ama cocuk hic bisey yemiyor ufacik biseyde eli agzinda geziyor gececek insallah
Cok gecmis olsun buyukler icin bilbile zor dayanilacak birsey dis agrisi biran once sikintisi gecer insallah

Cok gecmis olsun buyukler icin bilbile zor dayanilacak birsey dis agrisi biran once sikintisi gecer insallah
Cok sagol canim geceleri uyaniyor surekli agriyla insallah bu gece agrili son gecesi olur sabaha gidicez bakalim uyuyamiyorum korkudan iki gundur kan aldirirken aglamaktan bitap dustu zaten yarin yine ayni seruven baslayacak ve korkuyorum

KK candır :)
Agustos annelerinden @cagla1809 :KK200::KK200: onunla görüşüyoruz

Daha önce de 2013 gelinlerinden çok iyi görüştüğüm dostlarım var :) iyi ki var
Benimde kizim ocak 2017 bebegi ve oradan sut kizimim annesini buldum ayni ilcedeymisiz kardes gibi olduk :KK200:

Acaba yan etkileri nedir biliyormusun canim
İshal olabiliyor bazi bebekler asi sonrasinda yada kusma yasayabiliyor kizimda sorun yasamadik acikcasi. Birde malum aşı sonucta aşı karsiti gruplarin bahsettikleri aşı olumsuzluklari bunun icinde gecerlidir diye dusunuyorum. Cok bilgim yok onun disinda.

Anneler 2 aylık Asilardan sonra sıkıntı yaşayan oldu mu ? Cok huzursuz emmek istemiyor ve ateşimiz de var :KK43: bu gece sabahliycaz anlaşılan :KK43:

Anneler 2 aylık Asilardan sonra sıkıntı yaşayan oldu mu ? Cok huzursuz emmek istemiyor ve ateşimiz de var :KK43: bu gece sabahliycaz anlaşılan :KK43:
Atesi kac? Emzirirken kucağına aldiginda iyice incelt uzerini mumkunse alma kucagina yatarak emzirmeye çalış. Eger 38 i gormeyen bir atesse uzerini uzerini iyice inceltip atesini takip et duzenli araliklarla.

Atesi kac? Emzirirken kucağına aldiginda iyice incelt uzerini mumkunse alma kucagina yatarak emzirmeye çalış. Eger 38 i gormeyen bir atesse uzerini uzerini iyice inceltip atesini takip et duzenli araliklarla.
37.9 ölçtüm en son şurup verdim, üzerinde inçe askılı atlet ve cok inçe penye var ac kalmayacak kadar emdi bugün ve ilk defa hiç kaka yapmadi. Uyumuyor emmiyor da yatarak hiç emzirmedim bi deniyeyim. Ateşi surekli ölçüyorum bu gece uyku yok.

Bizdede 38 bucuk oldu ates sabaha kadar düşürmeye çalistim tekrar tekrar yüksel mecburen bi cay kasigi calpol verdim dün yaptirdik cok huysuzlandilar ama simdi normale döndüler

Back