- 3 Şubat 2018
- 6.658
- 10.405
- 248
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #78.841
Amin canım sağolRabbim şifa versin insallah cok üzücü dua edicem kardeşine bol bol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım sağolRabbim şifa versin insallah cok üzücü dua edicem kardeşine bol bol
Allah’ım acil şifalar versin çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun bir an önce sağlığına kavuşur inşallah çok geçmiş olsun23 yaşındaki erkek kardeşim doktorların dediğine göre ölüm döşeğindeşimdiye kadar hiçbir problemi yoktu birden rahatsızlandı acile götürdük hemen yatırdılar röntgenler falan hersey yapıldı ve vucudunu saran tumorler bulundu bir böbreği yüzde 80 iflas etmiş. Böbreğin birini alacaklardı ordada tumör bulundu ameliyattan vazgeçildi çünkü bu agresif tumor şekliymiş ve sürekli çoğalıyormuş. Dosyayı turkiyeyede gönderdik ordanda aynı cvp geldi hiçbir doktor umut vermedi sonu ölüm dediler. Çocuk hastanede serumlarla her tarafında hortumlar falan yatıyor. Ağrı kesici serumlar çıktığında taşıyamayacağı ağrılar oluyor ve doktorlar ağrılar dahada artacak diyor. Çaresizce beklemedeyiz bir mucize olsunda kurtulsun diye dua ediyoruz. @exixizimm @Yemyesilbirdeniz beni bu aralar idare edin
![]()
Sorma ben eşime evlenmeden önce bana böyle diyorlar istersen evlenmeyelim falan demiştimİnanmıyorum ya tüylerim diken diken oldu nasıl söyleyebiliyorlar bu kadar rahat !
Bana da doktorum kanamalardan sonra güzelce “bak biliyorsun ilk ay düşükleri kromozom anomalileri olur daha çok, her şey Allahtan olursa önüne geçemeyiz bize sağlıklı çocuk lazım üzülme” demişti ama ona bile günlerce ağlamıştım
Benim ilki kaydı canım bu ikinci taktirali 1 ay oldu kontrolde yerindeydi insallah orda kalırBende yeni taktırdım canım. Rahinde kayma yapıp hamile kalma korkusu çok fazla.bnm yeni olduğu için kanama var su anlık. Daha adet olmadımm
Canim çok üzüldüm ya Allah şifa verir insallah. Ne kadar zordur tahmin bile edemiyorum. Dualarim kardesin için. Rabbim Şafi isminin hurmetine şifa verir insallah![]()
rabbim şifa versn ins
Allahim hem kendisine hem sizlere sabir versin o mucize gerceklessin ve sagligina kavussun insallaaahhh![]()
ONTK çokk çokk çok geçmiş olsun nereden ne şifa geleceği hiç belli olmaz. İnternetten de ulaşılabilecek onkologlara ulaşabilirsin cevaplıyorlar hemen içinde rahat etmiş olur. Rabbim yardımcınız olsun önce kardeşinin sonra ailenizin inşallah
Oyyyy kuzummmm çok çok üzüldüm. Allah şifa versin. Bizi de habersiz koyma. Dualarımız sizinle
Cok cok gecmis olsun canim dualarimiz sizinle allah sifasini versin
Canım benim çok üzüldüm
Rabbim Şafii ismiyle acil şifa versin inşallah
Allah yardimciniz olsun, kurtulur insallah.
Çok üzüldüm canım Allah şifa versin sizlere de sabır versin inşallah,
Çok geçmiş olsun canım ne denir gerçekten bilmiyorum Allah sabır versin inşallah bi çaresi vardır![]()
ONTK çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah.
ONTK canim cok geçmiş olsun rabbim şifasınıda sabrinida verir inşallah dualarim sizlerle rabbim yar ve yardimciniz olsun
Rabbim şifalar versin annene size güç versin bir evlat büyütmek kolay değil
Allah’ım acil şifalar versin çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun bir an önce sağlığına kavuşur inşallah çok geçmiş olsun
Alıntı yapmaya çalıştım inşallah olmuştur. Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Kardesim üçüncü ameliyatını oldu hortumlar taktılar diğer böbrekte iflaf etmesin diye. İdrarıyla vucudundaki iltihap tumorleri temizliyorlar çok şükür iyi tepki verdi temizlenmeye başlamış. Böyle devam ederse ameliyatlar başlayacak tumörler ve 1 böbreği alınacak ama doktorlar hiç iyi konuşmuyor ömrünü biraz uzatıyoruz sadece diyorlar biz umidimizi kesmedik konduramıyoruz ölemez daha çok gençhala hastanede yatıyor ve bisüre daha yatacak inşallah sağlığına kavuşarak eve döner. Dualarınızı eksik etmeyin nolur. Allahım hiçkimseye evlat acısı yaşatmasın hepimizin yavrularını korusun.
Ne guzel sansliymissin benimki onsurecte uyusada bes dk uyuyor ona yetiyor ve aksam ediyor o uykuyla o nedenle uyutmuyorum. Ana kucaginda ve oyun halisinda oyalaniyor. Yuzustu koltuga yatiriyorum orada debeleniyor derken vakit geciyor.2-3 saat nasıl tutuyorsun uyutmadan şaşırdım doğrusu. Benimki uyanınca sabah, peşine bir uyku patlatıyor mutlaka :))) ama sadece sabah. Bazen de emip tekrar uyuyor. Güne öğlende başlıyor![]()
Hadi yaa sağayım ben o zmn .zaten sık emziriyorum.yalniz sisik degil g9gus ama 2 gun once ates ve üşüme yapti.Süt birikmiştir , mastitin bir önceki aşaması bu , tıkanıp akamayan sütler nedeniyle enfeksiyon oluşursa mastit oluyor. Bol bol emzirmekle sağmakla rahatlayabilir, geçmiş olsun
Insallah canim iyi olur sorunsuz atlatiriz hepimizCanım bize de çocuk doktorumuz 6 ay dedi ama çocuk hareketleniyor belki emeklemeye başlıyor o zaman daha zor oluyormuş ben de dönmeler başlamadan bir iki hafta içinde yaptırmayı düşünüyorum
Hayirli olsun canim darisi bize :)Bende 2,5 aylıkken yaptırdım sünnet çok memnunum :) Bizim doktor ne kadar küçük o kadar iyi dedi. Bir arkadaşım 6 aylıkken yaptırdı oğlunun sünnetini çocuk durmadığı için narkozlu uyuttular bizim ki lokal anestezi ile oldu güle oynaya :)
Cok agir canim Allah yardimciniz olsun sifa versin insallahAlıntı yapmaya çalıştım inşallah olmuştur. Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Kardesim üçüncü ameliyatını oldu hortumlar taktılar diğer böbrekte iflaf etmesin diye. İdrarıyla vucudundaki iltihap tumorleri temizliyorlar çok şükür iyi tepki verdi temizlenmeye başlamış. Böyle devam ederse ameliyatlar başlayacak tumörler ve 1 böbreği alınacak ama doktorlar hiç iyi konuşmuyor ömrünü biraz uzatıyoruz sadece diyorlar biz umidimizi kesmedik konduramıyoruz ölemez daha çok gençhala hastanede yatıyor ve bisüre daha yatacak inşallah sağlığına kavuşarak eve döner. Dualarınızı eksik etmeyin nolur. Allahım hiçkimseye evlat acısı yaşatmasın hepimizin yavrularını korusun.
Ozaman damarlarindan birileri dolmus bendede arada oluyor tam bosaltamiyor demekkiHadi yaa sağayım ben o zmn .zaten sık emziriyorum.yalniz sisik degil g9gus ama 2 gun once ates ve üşüme yapti.
Aynen zaten tamamen hic boşalmıyor kaldigi memeden devzm etmemr ragmen birakinca sıkıyorum hala geliyor sut.cok sütlü decdegilim göğüslerim yumuşak yani gece uyuyunca dolup sert olur.gunduz surekli emer yumuşak oluyor.birde göğsünün ucunda beyaz birsey oluştu nokta gibi epeydir var..buda onunla mi ilgili.hastanede ebelere gösterdim gecer dediler ama duruyor.mastit icin hangi bölüme gidiliyorOzaman damarlarindan birileri dolmus bendede arada oluyor tam bosaltamiyor demekki
Hadi ya zor süreçler geçirmişsin ama çok şükür kuzucuğun kucağındaSorma ben eşime evlenmeden önce bana böyle diyorlar istersen evlenmeyelim falan demiştim
Hangi doktora gidildigini bilmiyorum ama o beyaz nokta acaba cikis noktasimi tikali istersen bir arastirAynen zaten tamamen hic boşalmıyor kaldigi memeden devzm etmemr ragmen birakinca sıkıyorum hala geliyor sut.cok sütlü decdegilim göğüslerim yumuşak yani gece uyuyunca dolup sert olur.gunduz surekli emer yumuşak oluyor.birde göğsünün ucunda beyaz birsey oluştu nokta gibi epeydir var..buda onunla mi ilgili.hastanede ebelere gösterdim gecer dediler ama duruyor.mastit icin hangi bölüme gidiliyor
Gazı olduğunda yapıyorlar. Benimki hem ağlıyor hem eliyle ittiriyorDeneyimli anneler benim 1 buçuk aylık minnoşum kucaktayken sürekli kendini geriye ittiriyor kafasını ve belini geriye ittiriyor yay gibi oluyor ama ters yay neden yapar ki?![]()