2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım inşallah biran önce atlatır kuzucum.

ONTK canim cok geçmiş olsun rabbim şifasınıda sabrinida verir inşallah dualarim sizlerle rabbim yar ve yardimciniz olsun

Rabbim şifalar versin annene size güç versin bir evlat büyütmek kolay değil

Acaba yan etkileri nedir biliyormusun canim

Canım benim çok geçmiş olsun, kıyamam küçücük kuzu , döküntüsü nedenmiş
Tesekkur ederim canim alerji imis sampuanla kremi degistirdik ekstradan ilaclarda verdi alerji olmasina etken bi suru sebep saydi o sebepleri yok etmeye calisiyoruz bizde

Geçmiş olsun canım inşallah biran önce atlatır kuzucum.
Sagol canim sizlerin evlatlarindan uzak olsun insallah

Deneyimli anneler benim 1 buçuk aylık minnoşum kucaktayken sürekli kendini geriye ittiriyor kafasını ve belini geriye ittiriyor yay gibi oluyor ama ters yay neden yapar ki?

Cok gecmis olsun buyukler icin bilbile zor dayanilacak birsey dis agrisi biran once sikintisi gecer insallah

Cok gecmis olsun buyukler icin bilbile zor dayanilacak birsey dis agrisi biran once sikintisi gecer insallah
Cok sagol canim geceleri uyaniyor surekli agriyla insallah bu gece agrili son gecesi olur sabaha gidicez bakalim uyuyamiyorum korkudan iki gundur kan aldirirken aglamaktan bitap dustu zaten yarin yine ayni seruven baslayacak ve korkuyorum

KK candır :)
Agustos annelerinden @cagla1809 onunla görüşüyoruz

Daha önce de 2013 gelinlerinden çok iyi görüştüğüm dostlarım var :) iyi ki var
Benimde kizim ocak 2017 bebegi ve oradan sut kizimim annesini buldum ayni ilcedeymisiz kardes gibi olduk

Acaba yan etkileri nedir biliyormusun canim
İshal olabiliyor bazi bebekler asi sonrasinda yada kusma yasayabiliyor kizimda sorun yasamadik acikcasi. Birde malum aşı sonucta aşı karsiti gruplarin bahsettikleri aşı olumsuzluklari bunun icinde gecerlidir diye dusunuyorum. Cok bilgim yok onun disinda.

Anneler 2 aylık Asilardan sonra sıkıntı yaşayan oldu mu ? Cok huzursuz emmek istemiyor ve ateşimiz de var bu gece sabahliycaz anlaşılan

Anneler 2 aylık Asilardan sonra sıkıntı yaşayan oldu mu ? Cok huzursuz emmek istemiyor ve ateşimiz de var bu gece sabahliycaz anlaşılan
Atesi kac? Emzirirken kucağına aldiginda iyice incelt uzerini mumkunse alma kucagina yatarak emzirmeye çalış. Eger 38 i gormeyen bir atesse uzerini uzerini iyice inceltip atesini takip et duzenli araliklarla.

Atesi kac? Emzirirken kucağına aldiginda iyice incelt uzerini mumkunse alma kucagina yatarak emzirmeye çalış. Eger 38 i gormeyen bir atesse uzerini uzerini iyice inceltip atesini takip et duzenli araliklarla.
37.9 ölçtüm en son şurup verdim, üzerinde inçe askılı atlet ve cok inçe penye var ac kalmayacak kadar emdi bugün ve ilk defa hiç kaka yapmadi. Uyumuyor emmiyor da yatarak hiç emzirmedim bi deniyeyim. Ateşi surekli ölçüyorum bu gece uyku yok.

Bizdede 38 bucuk oldu ates sabaha kadar düşürmeye çalistim tekrar tekrar yüksel mecburen bi cay kasigi calpol verdim dün yaptirdik cok huysuzlandilar ama simdi normale döndüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…