2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar buarada dün 2 ay aşılarımızı olduk 3 tane şükür ateş falan yapmadı dün buhün. Sizce akşama yapma ihtimali olur mu yoksa yapsa dün yaparmıydı ateş. Birde bu aşılrın yan etkisi uyuma var mı acaba uyuyup duruyor benim ki bugün bütn gün
Bizde dün yaptirdik benim ikiz bebeklerim var eve geldik 3 saat sonra bi baktim birininki 38 bucuk digeri 38 birazda huysuzlaştilar düşurmeye ugrastim ama tekrar yükseldi mecbur bi cay kaşigi calpol verdim simdi atesleri cok az bi daha vermedim surup beklemedeyim bende sizin bebeğinizin atesi yoksa cikacagini sanmam ama takip edin ateşi benimkilerde bugün iyi uyudular aşiya bağli demekki

Yapıyor kakasını şükür canım problemi uyumamak bence :KK43:

Pış pış sesi işe yarıyordu bugün onunla da sakinlesmedi ilk kez 3-4 dk aglattim peşine kucağımda uyudu. Aglatmak istemiyorum ama yazık içim gitti
Bebekler günde 3 saat nedensiz ağlarmış kuşum. Ağlayacaklar da elbet. Onunda stres atmaya ihtiyacı varmış demek. Mesela benim canavar ağlamanın üst boyutunda yırtınıyor :KK47:. Susar mı diye bekliyorum komaya giriyor :işsiz:

23 yaşındaki erkek kardeşim doktorların dediğine göre ölüm döşeğinde :KK43: şimdiye kadar hiçbir problemi yoktu birden rahatsızlandı acile götürdük hemen yatırdılar röntgenler falan hersey yapıldı ve vucudunu saran tumorler bulundu bir böbreği yüzde 80 iflas etmiş. Böbreğin birini alacaklardı ordada tumör bulundu ameliyattan vazgeçildi çünkü bu agresif tumor şekliymiş ve sürekli çoğalıyormuş. Dosyayı turkiyeyede gönderdik ordanda aynı cvp geldi hiçbir doktor umut vermedi sonu ölüm dediler. Çocuk hastanede serumlarla her tarafında hortumlar falan yatıyor. Ağrı kesici serumlar çıktığında taşıyamayacağı ağrılar oluyor ve doktorlar ağrılar dahada artacak diyor. Çaresizce beklemedeyiz bir mucize olsunda kurtulsun diye dua ediyoruz. exixizimm exixizimm Yemyesilbirdeniz Yemyesilbirdeniz beni bu aralar idare edin :KK43:
Cok cok gecmis olsun canim dualarimiz sizinle allah sifasini versin

23 yaşındaki erkek kardeşim doktorların dediğine göre ölüm döşeğinde :KK43: şimdiye kadar hiçbir problemi yoktu birden rahatsızlandı acile götürdük hemen yatırdılar röntgenler falan hersey yapıldı ve vucudunu saran tumorler bulundu bir böbreği yüzde 80 iflas etmiş. Böbreğin birini alacaklardı ordada tumör bulundu ameliyattan vazgeçildi çünkü bu agresif tumor şekliymiş ve sürekli çoğalıyormuş. Dosyayı turkiyeyede gönderdik ordanda aynı cvp geldi hiçbir doktor umut vermedi sonu ölüm dediler. Çocuk hastanede serumlarla her tarafında hortumlar falan yatıyor. Ağrı kesici serumlar çıktığında taşıyamayacağı ağrılar oluyor ve doktorlar ağrılar dahada artacak diyor. Çaresizce beklemedeyiz bir mucize olsunda kurtulsun diye dua ediyoruz. exixizimm exixizimm Yemyesilbirdeniz Yemyesilbirdeniz beni bu aralar idare edin :KK43:

Canım benim çok üzüldüm
Rabbim Şafii ismiyle acil şifa versin inşallah

Burdayim arkadaslar iki gundur helak oldum buyuk oglumun 10 gun once disi kirildi agriyor dedi gecmesini bekledik ama sisti dudaklari yuzu falan uzerine alerji oldu dun cocuk doktoruna ve dis hekimine gittik doktoru hallettik bi sekilde ama discide durmadi feryat figan ortaligi yikti zor bakti dr dis kirilinca sinir uclari meydana cikmis yapardim ama bu sekilde olmaz sadasyon altinda yapilir ancak bu cocuga dedi marasta yok bu uygulamayi yapan ne devlet ne ozelde antepe yonlendirdiler oradada cogu yerde yok guc bela bi ozelde pedodonti yapiyormus anlasmlai bi ozel hastane ile bugun gittik cocuk dru falan muayenesinden gecti yarin genel anestezi ile 4 disi yapilacak bu arada pedodontist disinin biberon curugu oldugunu ve diger dis kirilinca bizim anladigimizi soyledi rabbim sizin evlatlarinizdan uzak etsin korkuyorum ama cocuk hic bisey yemiyor ufacik biseyde eli agzinda geziyor gececek insallah

Büyük kızımda yaptırmıştık biz de anestezi ile dişlerini
Biberonla mama içince ağızda mama kalıntıları kaldığı için dişler erken gidiyor maalesef
Aklında olsun hastaneden çıkınca açık havada oynat biraz çok çabuk atıyor o şekilde anesteziyi

Kızlar buarada dün 2 ay aşılarımızı olduk 3 tane şükür ateş falan yapmadı dün buhün. Sizce akşama yapma ihtimali olur mu yoksa yapsa dün yaparmıydı ateş. Birde bu aşılrın yan etkisi uyuma var mı acaba uyuyup duruyor benim ki bugün bütn gün

Biz de bugün olduk 2 ay aşılarını
Eve geldik 5 saat kesintisiz uyudu
Uyandı emdi yaklaşık 1 saat uyanık kaldı şimdi yine memede uyuyor
Başının tepesi hafif ısınmaya başladı gibi
Takipteyim ben de

Büyük kızımda yaptırmıştık biz de anestezi ile dişlerini
Biberonla mama içince ağızda mama kalıntıları kaldığı için dişler erken gidiyor maalesef
Aklında olsun hastaneden çıkınca açık havada oynat biraz çok çabuk atıyor o şekilde anesteziyi

Biz de bugün olduk 2 ay aşılarını
Eve geldik 5 saat kesintisiz uyudu
Uyandı emdi yaklaşık 1 saat uyanık kaldı şimdi yine memede uyuyor
Başının tepesi hafif ısınmaya başladı gibi
Takipteyim ben de
Sen her eve lazimsin ya cok tesekkur ederim peki kizin bu kadar kucuk muydu oglum 3 yasinda cok endiseliyim onun adina elim ayagim tutmuyor inan 1.5 saat surecek ne yapicaz bilmiyorum

Kızlar mamalari kutusu ile çöpe mi atiyosunuz ..eğer öyleyse bence atmayin bi kabın içinde bebeginize yapar gibi hepsini mama yapin disariya koyun kedi kopekler için nacizane tavsiye :KK16:
Canim içerlermi bizim kedi besleyen komsumuz var ona vereyim madem kutunun agzi kapali cöpte cikarip temizleyip vereyim

Sen her eve lazimsin ya cok tesekkur ederim peki kizin bu kadar kucuk muydu oglum 3 yasinda cok endiseliyim onun adina elim ayagim tutmuyor inan 1.5 saat surecek ne yapicaz bilmiyorum

4 yaşındaydı
Hiçbir problem olmadı canım
Diş ağrısı çekerken daha çok problem yaşamıştık
Bizim ki 3 saati geçmişti
Çıkar çıkmaz parka gittik oynadıkça açıldı
Eve döndüğümüzde herşey yolundaydı

İnşallah senin kuzu da kolaylıkla atlatacak

Aynen oyle canim. Emzirm3 sırası derken biraktiğin memeden başlamak mi? Hep ön sutu almaması icin
Evet biraktigindan baslamak. Benimki nemeyi bosaltamiyordu, oyle olunca bekleyen sut ayrisiyormus. Once ayni memeyi verdim, bir de 1 aylik olana kadar cok sik emzirdiim, surekli memede durdu ya da en gec 2 saatte yeniden meme. Oyle olunca sut hic ayrismiyor zaten beklenedigi icin.

Allah yardimciniz olsun, kurtulur insallah.

Dr. İstediği tahlillerden biri rota virüsuymus bi panik yaptım smdi.o_O

Similac sma mi oluyor
Sma ise o bizi kabiz yapti baya kati cikti kakasi ve yesile dondurdu hemen biraktim

Sma bazı bebeklerde kabız gaz yapmış
Biz de memnunuz çok
5-6 günlükken başladık hala da değiştirmedik onu kullanıyoruz
Ama sık mama değiştirmek iyi değil

Bu ara bulmakta zorlanıyorum netten alcam sanırım
Bi kutu kaldı açılmadık

Yapıyor kakasını şükür canım problemi uyumamak bence :KK43:

Pış pış sesi işe yarıyordu bugün onunla da sakinlesmedi ilk kez 3-4 dk aglattim peşine kucağımda uyudu. Aglatmak istemiyorum ama yazık içim gitti

Ağlasın canım o kadar bisey olmaz
Ciğerleri açılır derler
Ağlayınca insan panikliyor biliyorum da

Minik kuzular Minik kuzular çok geçmiş olsun
Benim kardeşimin de fenaydı hep çürüktü
Ama sut dişleri dökülüp yenileri çıkınca hiçbir şeyi kalmadı

Anesteziden de korkma kötü bisey olsa doktor verelim der miydi üzme kendini

Back