2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim kizce gecen cumadan bugyne sadece 130 gram almiş evde tarttim

CNim biraz rahat ol
Bi hafta az alır bi hafta çok alır

Bu kadar incelemek iyi değil diye düşünüyorum zaten İzmit’e dönünce kendi doktoru bakacak o yorum yapar

Benim sağlık ocağı ve kendi doktorunun tartmasi aradinda fark var
Hep aynı yerde tartılırsa daha iyi

Minik kuzular Minik kuzular Canım çok geçmiş olsun. Yavru inşallah kolaylıkla atlatir operasyonu.

4 yaşındaydı
Hiçbir problem olmadı canım
Diş ağrısı çekerken daha çok problem yaşamıştık
Bizim ki 3 saati geçmişti
Çıkar çıkmaz parka gittik oynadıkça açıldı
Eve döndüğümüzde herşey yolundaydı

İnşallah senin kuzu da kolaylıkla atlatacak

Minik kuzular Minik kuzular çok geçmiş olsun
Benim kardeşimin de fenaydı hep çürüktü
Ama sut dişleri dökülüp yenileri çıkınca hiçbir şeyi kalmadı

Anesteziden de korkma kötü bisey olsa doktor verelim der miydi üzme kendini

Canlarim hepinize cok tesekkur ederim insan korkuyor iste evladi olan bilir hepinizde anne oldunuz sukur bisey olmayacagini bilsekte anne yuregi iste :KK36:

Biz bugün P Pikapii ile buluştuk
Ne şeker ne tatli ne naif bi anne ne minnos bi oglusu var
Kadınlar klübü ne güzel arkadasliklar kazandirdi bize
SizLerle de gorusmek nasip olur insallah

KK candır :)
Agustos annelerinden C cagla1809 :KK200::KK200: onunla görüşüyoruz

Daha önce de 2013 gelinlerinden çok iyi görüştüğüm dostlarım var :) iyi ki var

Canim artik eskisi gibi kilo almayacaklar rahat ol zaten senjn bebisin kilosu iyi stres olmana gerek yok aman sutun azalir rahat ol
Kuzum beni bu sitres bu evham hic birakmayacak sanirim elimde ol.adan kendime hayati zindan ediyorum bir psikologami gitsem kaç senenin birikimi cikiyo sanirim :KK61:

Cnm uyuduğunda gozunu ortsene. Bn beresyle uyutuyorum karanlij olduğu icin iyi uyuyor bide ellerini pijamasinij icinw koyuyorm. Diğer turlu dalsa bile sicrayip uyaniyor.
Ben kundak yapıyorum ama gözünü kapatmayı deneyeyim mantıklı:)

@etka31112 canım geçen gğn benim kızım öyleydi güya meme de ama cukcuk çekmiyo gibiydi, ağlıuoe uyumuyor mızmız hep donra sağdım şırımgayla verdim tok olduğundan emin olduktan sonra uyudu. Yediğime içtiğime dikkat etmesim bu ara hiç ,sütte sokıntı vardı sanırım.
Benimki mama da yediği için aç olma ihtimali yok canım o 2 aya kadar benimki de öyleydi doyunca uyuyordu ne olduysa 2 haftadır çıldırdı

Bebekler günde 3 saat nedensiz ağlarmış kuşum. Ağlayacaklar da elbet. Onunda stres atmaya ihtiyacı varmış demek. Mesela benim canavar ağlamanın üst boyutunda yırtınıyor :KK47:. Susar mı diye bekliyorum komaya giriyor :işsiz:
Ben de stres atmak için ağlamaya baslicam yakında:D

Ne guzel yapmissiniz yaza gelince antalyaya bulusalim bizde :KK19:

Kuzum beni bu sitres bu evham hic birakmayacak sanirim elimde ol.adan kendime hayati zindan ediyorum bir psikologami gitsem kaç senenin birikimi cikiyo sanirim :KK61:
Ohoo canim 4. Ayda memeler bile degisiyor sen simdiden bu kadar stres yaparsan daha disi var ek gidasi var emeklemsi yurumesi konusnasi rahat ol biraz canim hepsi olacak saglikla buyusunler yeterki relax biraz

Yavrucum beklenen istenen özlenen bebek Melike tadını çıkar. Hiç zindan etme hayatı canım benim o kadar da değil. Gayet iyi kuşumuz çok şükür.

Ayyy ne güzel yapmışsınız... Burada takılınca kendimi bir kafede arkadaşlarım ile muhabbet eder gibi hissediyorum. En Büyük KK

23 yaşındaki erkek kardeşim doktorların dediğine göre ölüm döşeğinde :KK43: şimdiye kadar hiçbir problemi yoktu birden rahatsızlandı acile götürdük hemen yatırdılar röntgenler falan hersey yapıldı ve vucudunu saran tumorler bulundu bir böbreği yüzde 80 iflas etmiş. Böbreğin birini alacaklardı ordada tumör bulundu ameliyattan vazgeçildi çünkü bu agresif tumor şekliymiş ve sürekli çoğalıyormuş. Dosyayı turkiyeyede gönderdik ordanda aynı cvp geldi hiçbir doktor umut vermedi sonu ölüm dediler. Çocuk hastanede serumlarla her tarafında hortumlar falan yatıyor. Ağrı kesici serumlar çıktığında taşıyamayacağı ağrılar oluyor ve doktorlar ağrılar dahada artacak diyor. Çaresizce beklemedeyiz bir mucize olsunda kurtulsun diye dua ediyoruz. exixizimm exixizimm Yemyesilbirdeniz Yemyesilbirdeniz beni bu aralar idare edin :KK43:
Çok üzüldüm canım Allah şifa versin sizlere de sabır versin inşallah,

Burdayim arkadaslar iki gundur helak oldum buyuk oglumun 10 gun once disi kirildi agriyor dedi gecmesini bekledik ama sisti dudaklari yuzu falan uzerine alerji oldu dun cocuk doktoruna ve dis hekimine gittik doktoru hallettik bi sekilde ama discide durmadi feryat figan ortaligi yikti zor bakti dr dis kirilinca sinir uclari meydana cikmis yapardim ama bu sekilde olmaz sadasyon altinda yapilir ancak bu cocuga dedi marasta yok bu uygulamayi yapan ne devlet ne ozelde antepe yonlendirdiler oradada cogu yerde yok guc bela bi ozelde pedodonti yapiyormus anlasmlai bi ozel hastane ile bugun gittik cocuk dru falan muayenesinden gecti yarin genel anestezi ile 4 disi yapilacak bu arada pedodontist disinin biberon curugu oldugunu ve diger dis kirilinca bizim anladigimizi soyledi rabbim sizin evlatlarinizdan uzak etsin korkuyorum ama cocuk hic bisey yemiyor ufacik biseyde eli agzinda geziyor gececek insallah
Canım benim çok geçmiş olsun, kıyamam küçücük kuzu , döküntüsü nedenmiş

23 yaşındaki erkek kardeşim doktorların dediğine göre ölüm döşeğinde :KK43: şimdiye kadar hiçbir problemi yoktu birden rahatsızlandı acile götürdük hemen yatırdılar röntgenler falan hersey yapıldı ve vucudunu saran tumorler bulundu bir böbreği yüzde 80 iflas etmiş. Böbreğin birini alacaklardı ordada tumör bulundu ameliyattan vazgeçildi çünkü bu agresif tumor şekliymiş ve sürekli çoğalıyormuş. Dosyayı turkiyeyede gönderdik ordanda aynı cvp geldi hiçbir doktor umut vermedi sonu ölüm dediler. Çocuk hastanede serumlarla her tarafında hortumlar falan yatıyor. Ağrı kesici serumlar çıktığında taşıyamayacağı ağrılar oluyor ve doktorlar ağrılar dahada artacak diyor. Çaresizce beklemedeyiz bir mucize olsunda kurtulsun diye dua ediyoruz. exixizimm exixizimm Yemyesilbirdeniz Yemyesilbirdeniz beni bu aralar idare edin :KK43:
Çok geçmiş olsun canım ne denir gerçekten bilmiyorum Allah sabır versin inşallah bi çaresi vardır :(

İlk pozitifi gördüğüm gün heyecanla ne nedir aranırken buldum bu topiği, o zaman kadar haberim bile yoktu böyle topikler olduğundan. Ne iyi olmuş ne güzel insanlar biriktirmişim hayatımda.
Hiç görmeden dertlerrimize derman mutluluklarımıza ortak olmaya çalıştık birbirimizin, memleketimden uzakta memleketimden bir anne arkadaşım oldu.
exixizimm exixizimm O senin naifliğin senin güzelliğin. İyi ki tanımışım seni :) Atlas kuzusu ise tam bir dünya tatlısı , büyümüş de küçülmüş bir adam sanki :) ya o saçlar :KK200: Yüzlerce kez maşallah :dua:

Back