2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy benimki bir ağlamaya başladı oldu mosmor susmuyor soydum komple bir yerine bisi oldu sandım yok, bezini değiştirdim meme veriyorum aglamaktan tutamıyor mama yaptım hemen mamayi yedi yine başladı aynı şekilde ağlamaya abdest aldım okudum yok susmuyor en son zar zor memeyi tutturdum 3 cekiste uyudu .Uykusu varmış hanımefendinin .Canimdan can gitti yarım saatte bisi oldu sandım .soğukkanlı olmam lazım ama ilk kez böyle mosmor oldu ağlarken simdi de hiç bisi olmamış gibi uyuyor -_-

Ne güzel hem mama yiyip hem emen çocuk benimki kilo kaybı oldu ucu küçük olunca ememedi iki gün biberon verince memeyi reddetti ben halen sagip veriyorum mama da veriyorum her gün deniyorum memeyi tutuyor olsa bile çığlık çığlığa bağırıp bırakıyor 53 günlük ne yapcam bilmiyorum çok üzülüyorum istese emecek sütte çoğalacak ama benim kız cadı

Mama veren arkadaslar bebekleriniz agliyor mu, ben emziriyorum ve cok agliyor, bugun mamaya gecicez bi yerde okudum, mama yiyen bebekler cok daha az agliyor diye. Emzirilen bebekler cok agliyormus.

Canım tamamen yapıyla alakalı
Kuzenim mama veriyor ilk gündem beri kolik bebeği var
Ben de mama veriyorum anne sutu hiç yok nerdeyse ama daha uysal

2 ayari var ben genelde 1 damla olanini kullaniyorum o iyi sagiyo gôgsûnû tam kavrasin yeter ozaman iyi cekiyo

Teşekkür ettim canım bende tek damla olanı kullanıyorum
Doğruymuş o zaman

Kizlar oguma mamayi verdim cok agladim vermeden once, ama o kadar guzel icti ki ve ictikten sonra uyudu hic aglamadi, acmis kuzum benim.

İlk memeyi bıraktıran annelerde bu duygusallık oluyor
Ama üzme canını
Sen iyi olacaksın ki bebeğine bakabilesin yanında olabilesin
Ben hiç emzirmedim desem yeridir
Ama kızımı göğsümde uyutuyorum
Ve o bag aramızda var biliyorum yani

Bızımkını sabahtam berı uyutmaya calısıyom kucamda uyuyo bırakınca kalkıyo delircem wc ye bıle gidemiyorum artık

Seni çok iyi anlıyorum biz de son 2 3 gündür ilk kez öyle ağlama nöbeti yaşıyoruz aklım çıkıyor bir şey oldu diye.
Bunların da aklını yiyeyim ben uykun varsa uyu ne direniyorsun değil mi akıl küpleri

Gaz sancısı filan tutmuştur belki ya kıyamam. Hoş uyku bastırıp uyuyamayınca da hırçınlaşıyorlar ama. Uyusunnn minnağımız

Ben donenceyle 15 dakika uyuyorum ama konusuyoo surekli uyandiriyo zaten 15 dakika yas
Ayy şu dönencede 15 dk oyalandığı günleri görürmüyüm acaba?? Saate bakmaya bile ulaşamıyorum sanırım 3. Dk ağlamaya başlıyor hoş ilk gün bakmamıştı bile şimdi en azından bakıp sesler çıkarıyor.

Kızlar dönence ne aldınız ben de almayı düşünüyorum da memnun olduğunuz var mı

18 dakika donuyor bizimki ordan biliyorum 3 dakikada uykuya en gec daliyirumdur ilk basta bizimkide sıkılıyordu
Hatta odanin tavanimda pervane var donenceden daha cok zaman geciriyor ona bakarken hemde dönmese bile

18 dakika donuyor bizimki ordan biliyorum 3 dakikada uykuya en gec daliyirumdur ilk basta bizimkide sıkılıyordu
Hatta odanin tavanimda pervane var donenceden daha cok zaman geciriyor ona bakarken hemde dönmese bile
Canim ne marka model aldiniz besigine mi taktiniz

Gogsunu vermeden once biraz sag gogsun şiş olmasin sona da ilik suyla masaj yap iice yumuşasın oyle emzirmeyi dene benim bebegimde biberon alip göğsümü almıyordu bi gun bu sekilde yaptim tuttu cok sukur sona da hep emdi insallah sana da faydasi olur

@etka31112 P Pikapii Ben o aglamalari o kdar çok kaniksadim ki başka bir şeyden aglayinca anlamayacagim diye ödüm kopuyor. Her aglamada kulağına koluna bacagina dokunuyorum gaz değil de başka bir şey mi diye.
Sizin minnoşlar inşallah bir daha öyle kötü ağlamaz. Kimsenin beboşu gazdan aglamasinnn.
Bir gün olur da bu yaşadıklarımı gülümseyerek hatirlarsam ve beboşa kardes yapmaya karar verirsem karar verdiğim andan itibaren sağlıklı gazsiz uykucu bir bebek için dua edeceğim

Canim ne marka model aldiniz besigine mi taktiniz
Evet canim chicco aldim
Arastirmadim acikcasi hediye bebek arabasi gelmişti jokerden o degistirince aldim almayi planlamiyirsum amaa iyiki almisim hem cok guzel gaz cikartiyor hemde izlerken zaman geciriyor
Uzaktan kumandalı projektör var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…