- 12 Aralık 2017
- 5.050
- 8.757
- 148
- 32
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #77.241
Ne güzel hem mama yiyip hem emen çocuk benimki kilo kaybı oldu ucu küçük olunca ememedi iki gün biberon verince memeyi reddetti ben halen sagip veriyorum mama da veriyorum her gün deniyorum memeyi tutuyor olsa bile çığlık çığlığa bağırıp bırakıyor 53 günlük ne yapcam bilmiyorum çok üzülüyorum istese emecek sütte çoğalacak ama benim kız cadırofleli_kedi @basbelasiyim Efsun64 exixizimm
Bugün annemdeydim bir komşusu geldi 8 sene önce sezaryen yapmış sütü yokmuş tam 4 ay her mamadan önce çocuk bırakana kadar emzirmis ve manuel pompayla pompa yapmış. Sütü 4 ay sonra gürül gürül gelmiş ve mamayi birden bırakabilmis. Bebeğini de 2 seneyi aşkın emzirmis zor biraktirmis .İnternette tanımadığımız insanların yaptıklarını okuyoruz ama bu baya iyi tanıdığımız komşumuz . bana çok umut ışığı oldu size de olsun istedim. Emzirmeyi ve pompayi bırakmayın sutunuz hiç gelmese bile devam edin ki hepimizin az da olsa sütü var
Mama veren arkadaslar bebekleriniz agliyor mu, ben emziriyorum ve cok agliyor, bugun mamaya gecicez bi yerde okudum, mama yiyen bebekler cok daha az agliyor diye. Emzirilen bebekler cok agliyormus.
2 ayari var ben genelde 1 damla olanini kullaniyorum o iyi sagiyo gôgsûnû tam kavrasin yeter ozaman iyi cekiyo
Kizlar oguma mamayi verdim cok agladim vermeden once, ama o kadar guzel icti ki ve ictikten sonra uyudu hic aglamadi, acmis kuzum benim.
Bızımkını sabahtam berı uyutmaya calısıyom kucamda uyuyo bırakınca kalkıyo delircem wc ye bıle gidemiyorum artıkAyyy benimki bir ağlamaya başladı oldu mosmor susmuyor soydum komple bir yerine bisi oldu sandım yok, bezini değiştirdim meme veriyorum aglamaktan tutamıyor mama yaptım hemen mamayi yedi yine başladı aynı şekilde ağlamaya abdest aldım okudum yok susmuyor en son zar zor memeyi tutturdum 3 cekiste uyudu .Uykusu varmış hanımefendinin .Canimdan can gitti yarım saatte bisi oldu sandım .soğukkanlı olmam lazım ama ilk kez böyle mosmor oldu ağlarken simdi de hiç bisi olmamış gibi uyuyor -_-
Kendi kendine oyalanıyordu sanki biraz ya onuda yapmıyor mu artık?Bızımkını sabahtam berı uyutmaya calısıyom kucamda uyuyo bırakınca kalkıyo delircem wc ye bıle gidemiyorum artık
Seni çok iyi anlıyorum biz de son 2 3 gündür ilk kez öyle ağlama nöbeti yaşıyoruz aklım çıkıyor bir şey oldu diye.Ayyy benimki bir ağlamaya başladı oldu mosmor susmuyor soydum komple bir yerine bisi oldu sandım yok, bezini değiştirdim meme veriyorum aglamaktan tutamıyor mama yaptım hemen mamayi yedi yine başladı aynı şekilde ağlamaya abdest aldım okudum yok susmuyor en son zar zor memeyi tutturdum 3 cekiste uyudu .Uykusu varmış hanımefendinin .Canimdan can gitti yarım saatte bisi oldu sandım .soğukkanlı olmam lazım ama ilk kez böyle mosmor oldu ağlarken simdi de hiç bisi olmamış gibi uyuyor -_-
Gaz sancısı filan tutmuştur belki ya kıyamam. Hoş uyku bastırıp uyuyamayınca da hırçınlaşıyorlar ama. Uyusunnn minnağımızAyyy benimki bir ağlamaya başladı oldu mosmor susmuyor soydum komple bir yerine bisi oldu sandım yok, bezini değiştirdim meme veriyorum aglamaktan tutamıyor mama yaptım hemen mamayi yedi yine başladı aynı şekilde ağlamaya abdest aldım okudum yok susmuyor en son zar zor memeyi tutturdum 3 cekiste uyudu .Uykusu varmış hanımefendinin .Canimdan can gitti yarım saatte bisi oldu sandım .soğukkanlı olmam lazım ama ilk kez böyle mosmor oldu ağlarken simdi de hiç bisi olmamış gibi uyuyor -_-
Ayy şu dönencede 15 dk oyalandığı günleri görürmüyüm acaba?? Saate bakmaya bile ulaşamıyorum sanırım 3. Dk ağlamaya başlıyorBen donenceyle 15 dakika uyuyorum ama konusuyoo surekli uyandiriyo zaten 15 dakika yas
Ağlama kuzucum keyfi bir karar değil ki bu. Mamayla büyüyen bir sürü çocuk var, eli mi eksik kolu mu? Sağlıklı olsunlar yavrucum gerisi boş.Kizlar oguma mamayi verdim cok agladim vermeden once, ama o kadar guzel icti ki ve ictikten sonra uyudu hic aglamadi, acmis kuzum benim.
Afiyet olsun kuzuya uzulme annesi oyle yada boyle buyuyecek unutursun bu gunleride merak etmeKizlar oguma mamayi verdim cok agladim vermeden once, ama o kadar guzel icti ki ve ictikten sonra uyudu hic aglamadi, acmis kuzum benim.
Kızlar dönence ne aldınız ben de almayı düşünüyorum da memnun olduğunuz var mıAyy şu dönencede 15 dk oyalandığı günleri görürmüyüm acaba?? Saate bakmaya bile ulaşamıyorum sanırım 3. Dk ağlamaya başlıyorhoş ilk gün bakmamıştı bile şimdi en azından bakıp sesler çıkarıyor.
Canım ben fisherprice ninni söyleyen mutlu düşleri aldım. Projeksiyon da var. Oyuncaklar pelus ama 3 tane köpek farklı değil oyuncaklar. Renkleri farklı sadece. Projeksiyon da yıldız ve ay.Kızlar dönence ne aldınız ben de almayı düşünüyorum da memnun olduğunuz var mı
Evet kirmiziKızlar sezeryan yerleriniz kırmızı mı? Ben daha önce 3 delik açılarak polip ve kist ameliyatı oldum. İzleri hiç geçmedi, bu da öyle kötü kalacak mı diye meraktan soruyorum.
Tesekkur ederiz teyzesiAfiyet olsun kuzuya uzulme annesi oyle yada boyle buyuyecek unutursun bu gunleride merak etme
18 dakika donuyor bizimki ordan biliyorum 3 dakikada uykuya en gec daliyirumdur ilk basta bizimkide sıkılıyorduAyy şu dönencede 15 dk oyalandığı günleri görürmüyüm acaba?? Saate bakmaya bile ulaşamıyorum sanırım 3. Dk ağlamaya başlıyorhoş ilk gün bakmamıştı bile şimdi en azından bakıp sesler çıkarıyor.
Canim ne marka model aldiniz besigine mi taktiniz18 dakika donuyor bizimki ordan biliyorum 3 dakikada uykuya en gec daliyirumdur ilk basta bizimkide sıkılıyordu
Hatta odanin tavanimda pervane var donenceden daha cok zaman geciriyor ona bakarken hemde dönmese bile
Gogsunu vermeden once biraz sag gogsun şiş olmasin sona da ilik suyla masaj yap iice yumuşasın oyle emzirmeyi dene benim bebegimde biberon alip göğsümü almıyordu bi gun bu sekilde yaptim tuttu cok sukur sona da hep emdi insallah sana da faydasi olurNe güzel hem mama yiyip hem emen çocuk benimki kilo kaybı oldu ucu küçük olunca ememedi iki gün biberon verince memeyi reddetti ben halen sagip veriyorum mama da veriyorum her gün deniyorum memeyi tutuyor olsa bile çığlık çığlığa bağırıp bırakıyor 53 günlük ne yapcam bilmiyorum çok üzülüyorum istese emecek sütte çoğalacak ama benim kız cadı
Allah a sukur :)Bizim hiriltimiz burun tikanikligindanmiş 5 gûn kullanimlik siprey verdi baskada bir sorunumuz yok
Evet canim chicco aldimCanim ne marka model aldiniz besigine mi taktiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?