2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki emmiyor ama sagmayi birakmam o zaman :) insallah bizler de sadece aut verebilcegimiz gunleri goruruz

Durumumuz cok benziyor sutumuz artsin da en azindan biberonla verelim napalim nasip... Suan kv gil geldi sutumu azaltan kadin cok kizginim ama iste bisey olmamis gibi davranmak durumundayim... O da zaten hic vicdan azabi cekiyor gibi davranmiyor......

O sabah 5 krizi bizde 2 gundur gun boyunca hic bitmiyor artik yatip kalkmaktan bel fitigi agrim basladi yine bugun soyle 2 saat uyumadi yani en son sabah 10 gibi 1 saatten fazla uyudu
Gunduz 3 defa 40 dakika uyku var sadece tam 40. Dakikada uyaniyir sonrasi memede gecuyir ana kucaginda ve ciolak iyalaniyir en cok soy birak 1 ay once altini zor alıyordum

Ah bu kv ler hele bu dönemlerde nasılsın dese batıyor
Sen düşünmemeye takmamaya çalış

Eki Görüntüle 2196479 Siz şimdi birde lohusa sacimi görün
Yok canim giz altlarım mor falan degil

Ne güzel gelin olmuşsun
Şimdi de göz altlarına Atlas kaçtı geçecek merak etme :)

Kızlar göğüs pompası olarak ne kullanıyorsunuz?

E bebek baby plus tekli

Canim isal derken gunde kac kere yapiyo benimkide 2gùnde 1 yaptiginda sulu yeşil yapmisti hatta buraya yazdim birkerede balgamli gibi yapmisti bugynde kopúklú gibiydi cocuk soktoru olan yigenime fotosunu cekip attim normal birseyi yok desi biogaia damla kullan dedi kullanmaya başladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…