2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kendi kendine oyalanıyordu sanki biraz ya onuda yapmıyor mu artık?
Uyanık oldugu zamanlar genelde mızmız.. Kısır bş döngü uykusu var gazdan uyuyamıyor uyuyamayınca ve gazı olunca mızmızlanıyor sureklı emmek istiyor emdıkce gazı oluyo uyuyamıyo . Kucagımda uyuyo beşiğin e koyayım bıttı.. Gunde sadece bır kere ıkı saat uyuyo ıda yorgunluktan bayılıo

Bnde bendeee

Canım annem tammmmm 10 sene sonra yapabilmis benden sonra ben 6 ay kadının anasindan emdiği sütü burnundan getirmisim
Sonra kardeşim çok usluydu hatta 3 numara da usluydu :))) bütün derdi ben vermişim yani

Evet canim chicco aldim
Arastirmadim acikcasi hediye bebek arabasi gelmişti jokerden o degistirince aldim almayi planlamiyirsum amaa iyiki almisim hem cok guzel gaz cikartiyor hemde izlerken zaman geciriyor
Uzaktan kumandalı projektör var
Ay bi bakayim ya tv falan dikkatini cekiyor oglumun donenceside var aslinda ama bana gecede soyle daha isikli bisey lazim sizinki oyle mi

Benim bir bilgim yok bizim de ön kisminda koyu akinti gibi sumuk gibi bir sey oluyor normal mi acaba
Bi bilsem normalmi benim yigenim biogaia damla al gunde 5 damla kullan bagırsak hareketleeini dùzeltsin desibugún yapti normaldi ama hala súmûk gibi var

Allah sifa versin cnm bu konuda bilgim yok

Reactions: D-E
Allahim sifa versin sana da kolaylik versin canim

Canım annem tammmmm 10 sene sonra yapabilmis benden sonra ben 6 ay kadının anasindan emdiği sütü burnundan getirmisim
Sonra kardeşim çok usluydu hatta 3 numara da usluydu :))) bütün derdi ben vermişim yani
Ayyy benim 10 sene bekleme gibi bir şansım da yok Yaş olmuş 35.
40. yaş günümü bir beboş ile mi kutlasam ne yapsam
5 sene de bazı şeyleri unutmak için ideal bir süre galiba :)

Nasılsinz kizlar. Bana yardımcı olurmusun, acilen . Bnm yavrum ishal kac gundur. Ateşi flnda yok hastaneye götürmeelimiyim. Belinden tasmis. Bn usuttugum icin mi boyle oldu yoksa bebegimi yeterinxe giydirmiyorm aslinda kat kat giyiriyorm ama . Smdi duysalar cocuga iyo bakamamis diceklerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…