• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bunu nasıl düşünmezler anlayamıyorum ya. Geçen hafta griptim hastnede emzirme odasında oğlumu emziriyordum, premature bir bebek geldi, direkt söyledim, ben gribim sizin bebeğiniz de hassas başka odaya götürürseniz daha iyi olur sizin için diye, kadın teşekkür edip kaçarak uzaklaştı. İnsan tanımadığı bilmediği bebeklere kıyamazken başkaları bile bile hastayken nasıl misafir gelebiliyor çok kızıyorum
Keske bilebilsem.kardes gibi gordugum bir arkadas dogum yapti ocakta.ben surekli hastayim diye 6 ay gorusmedim bebisine birsey olmasin diye.hala da gelmek istediginde diyorum hastayix gelme

verdik canim aonunda geçen cuma.şükür bunu da atlatabildik

Dikisimin biri kopmus canim ama doktor yeniden dikmedi birsey olmaz dedi anlamadim bu isi.gerisi gecmeye baslamis ama şükürler olsun.yinede agrim hala devam ediyor

Ben odada duramadim cikardilar beni dayanamam diye.annemin kucagindayken aldilar kuzu

aynen kuzum verdik kurtulduk şükürler olsun.insallah temiz cikar

evet minnosum bu konuda cok haklisin.eşim gercekten beni cok güçlü görüyor.eee koskoca hamileligi tek basima atlattim,herseyde genelde tek basima kosturmak zorunda kaliyorum.bunu da nasilsa atlatirim bunyem saglamdir benim nasilsa.boyle düşünüyor resmen.oturdum agladim dunden onceki gun.senin bana aciman yok diye.dikisimin biri de kopmus ordan oraya kosturcam diye.emzirmek ayri bi sıkıntı zaten.gunler boyle telasli geciyor.10 gündür ne yedigimi bile bilmiyorum

yatarak olmuyor mecburen oturuyorum canim :KK43:

sagol canim benim.aldirdik topuk kanini şükürler olsun.insallah temiz cikar.dogduktan yarim saat sonra hastanede topuk kanini almislardi.birde saglik ocagunda vermemiz gerekiyormus.o zaman hastanede neden aliyorlar onu da anlamadim

Verdik kuzum,bebisim annemin kucagindaydi.Allahtan cok fazla aglamadi
Allah razi olsun kuzum benim.cok tesekkur ederim ❤

fotografta sanki 2 aylik cocukmus gibi cikiyor ama yüzü avucumun ici kadar bile yok minnacik küçücük canım :))

Kizlar bir de birsey sorucam tek göğsü emzirirken diğer gogsunuzden süt akıyor mu sizinde?napiyorsunuz oyle durumda?ben altina bardak tutuyorum sonra cqy kasigiyla veya biberonla vermeye calisiyorum.sizler neler ypiyorsunuz?

Birde annem cocugu kucaga cok alistirmis.her gece mesaimiz basliyor.ben dikislerden hareket edemedigim icin,sabaha kadar kucaginda gezdiriyor.mesela karni tok alti temiz gazi yok,bir sure kendi halinde oyalandiktan sonra aglamaya basliyor.saatlerce kendini kucakta tasitiyor.ben ayvayi yedim:KK43: annem gidince napcam bilmiyom.insllah o vakte dikislerim bari gecer.
Bizde sadece hastanede alındı oğlum doğduktan 4 gün sonra

Mama veren arkadaslar bebekleriniz agliyor mu, ben emziriyorum ve cok agliyor, bugun mamaya gecicez bi yerde okudum, mama yiyen bebekler cok daha az agliyor diye. Emzirilen bebekler cok agliyormus.

Mama veren arkadaslar bebekleriniz agliyor mu, ben emziriyorum ve cok agliyor, bugun mamaya gecicez bi yerde okudum, mama yiyen bebekler cok daha az agliyor diye. Emzirilen bebekler cok agliyormus.
Canim mama midede daha uzun kaliyor anne sutu ise daha kisa bu yuzden emen bebek cok agliyor cabuk acikiyor cunku onu bende fark ettim buyuk oglum mama ile buyudu o bu kadar aglamiyordu bu yaramazi memedem baska yerde susturamiyorum

Ftm41 Ftm41 senin pompa da Baby plusta galiba
Ben kıllanma kılavuzunu kaybettim ilk hastanede yatınca aldığımız için
Ya bunun ayarı nasıl yapılıyor yavaş yavaş cekiyor damla damla geliyor
Yara olmasın diye de hızlandırmaya korkuyorum :)
2 ayari var ben genelde 1 damla olanini kullaniyorum o iyi sagiyo gôgsûnû tam kavrasin yeter ozaman iyi cekiyo

Canlar Süt sagma makinesi almayan kaldiysa mamajoo öneriyorum mukemmel sagiyo 10 kademesi var.masaj modu var.ben masaj modunda cok rahat sagiyorum.sagma moduna hic gecmeme gerek kalmadi bile.ben tekli almistim keske ciftli alsaydim

Dusunce 0.benimki de catkapi geldi.laftan 1 musaitmisin.iii mii derken 10 dk ugruycam diyip daldi. :KK70: off yine bana sumuk yine bana oksuruk
Çok geçmiş olsun canım. Bana da dün arkadaşım okul çıkışı çocuklarıyla uğradı. Allahtan komşu teyzem bizdeydi bebeği aldı elleri yıkatmadan vermedi yine rahatsız oldum çünkü saldırdılar direk çocuğa, bir de hastalıktan daha tam çıkmadık. Benim de evim okulun karşısında, eve gitmeye canı sıkılan bana geliyor. Okul çıkışı çocuklar aç, oynamaya dağıtnaya can atıyorlar, üstleri elleri kirli. Eskiden ilgilenirdim, birşeyler ikram ederdim ama şimdi enerji olarak, dağınıklık olarak müsait olmuyorum bir on dk diye dalıyorlar sana da öyle dediklerine göre herkes kullanıyor demek ki bu kelimeyi

Yoo bende hem meme hem mama verıyorum gayette hep ağlıyot ama aclıktan değil gazdan..

Bizde esim sorunluymus ben normalmisim bakalim nasil olacak simdiden dedigini yaptiriyor ergenlik darma duman :)
Bu her istediğini yapma durumu 4 aya kadar sonra maşayı ben elime alicam insallah ümidim var :))(

Kizlar oguma mamayi verdim cok agladim vermeden once, ama o kadar guzel icti ki ve ictikten sonra uyudu hic aglamadi, acmis kuzum benim.

Back