verdik canim aonunda geçen cuma.şükür bunu da atlatabildik
Dikisimin biri kopmus canim ama doktor yeniden dikmedi birsey olmaz dedi anlamadim bu isi.gerisi gecmeye baslamis ama şükürler olsun.yinede agrim hala devam ediyor
Ben odada duramadim cikardilar beni dayanamam diye.annemin kucagindayken aldilar kuzu
aynen kuzum verdik kurtulduk şükürler olsun.insallah temiz cikar
evet minnosum bu konuda cok haklisin.eşim gercekten beni cok güçlü görüyor.eee koskoca hamileligi tek basima atlattim,herseyde genelde tek basima kosturmak zorunda kaliyorum.bunu da nasilsa atlatirim bunyem saglamdir benim nasilsa.boyle düşünüyor resmen.oturdum agladim dunden onceki gun.senin bana aciman yok diye.dikisimin biri de kopmus ordan oraya kosturcam diye.emzirmek ayri bi sıkıntı zaten.gunler boyle telasli geciyor.10 gündür ne yedigimi bile bilmiyorum
yatarak olmuyor mecburen oturuyorum canim
sagol canim benim.aldirdik topuk kanini şükürler olsun.insallah temiz cikar.dogduktan yarim saat sonra hastanede topuk kanini almislardi.birde saglik ocagunda vermemiz gerekiyormus.o zaman hastanede neden aliyorlar onu da anlamadim
Verdik kuzum,bebisim annemin kucagindaydi.Allahtan cok fazla aglamadi
Allah razi olsun kuzum benim.cok tesekkur ederim ❤
fotografta sanki 2 aylik cocukmus gibi cikiyor ama yüzü avucumun ici kadar bile yok minnacik küçücük canım :))
Kizlar bir de birsey sorucam tek göğsü emzirirken diğer gogsunuzden süt akıyor mu sizinde?napiyorsunuz oyle durumda?ben altina bardak tutuyorum sonra cqy kasigiyla veya biberonla vermeye calisiyorum.sizler neler ypiyorsunuz?
Birde annem cocugu kucaga cok alistirmis.her gece mesaimiz basliyor.ben dikislerden hareket edemedigim icin,sabaha kadar kucaginda gezdiriyor.mesela karni tok alti temiz gazi yok,bir sure kendi halinde oyalandiktan sonra aglamaya basliyor.saatlerce kendini kucakta tasitiyor.ben ayvayi yedim
annem gidince napcam bilmiyom.insllah o vakte dikislerim bari gecer.