• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kendi kendine oyalanıyordu sanki biraz ya onuda yapmıyor mu artık?
Uyanık oldugu zamanlar genelde mızmız.. Kısır bş döngü uykusu var gazdan uyuyamıyor uyuyamayınca ve gazı olunca mızmızlanıyor sureklı emmek istiyor emdıkce gazı oluyo uyuyamıyo . Kucagımda uyuyo beşiğin e koyayım bıttı.. Gunde sadece bır kere ıkı saat uyuyo ıda yorgunluktan bayılıo

@etka31112 P Pikapii Ben o aglamalari o kdar çok kaniksadim ki başka bir şeyden aglayinca anlamayacagim diye ödüm kopuyor. Her aglamada kulağına koluna bacagina dokunuyorum gaz değil de başka bir şey mi diye.
Sizin minnoşlar inşallah bir daha öyle kötü ağlamaz. Kimsenin beboşu gazdan aglamasinnn.
Bir gün olur da bu yaşadıklarımı gülümseyerek hatirlarsam ve beboşa kardes yapmaya karar verirsem karar verdiğim andan itibaren sağlıklı gazsiz uykucu bir bebek için dua edeceğim :KK48:
Bnde :anne:bendeee

@etka31112 P Pikapii Ben o aglamalari o kdar çok kaniksadim ki başka bir şeyden aglayinca anlamayacagim diye ödüm kopuyor. Her aglamada kulağına koluna bacagina dokunuyorum gaz değil de başka bir şey mi diye.
Sizin minnoşlar inşallah bir daha öyle kötü ağlamaz. Kimsenin beboşu gazdan aglamasinnn.
Bir gün olur da bu yaşadıklarımı gülümseyerek hatirlarsam ve beboşa kardes yapmaya karar verirsem karar verdiğim andan itibaren sağlıklı gazsiz uykucu bir bebek için dua edeceğim :KK48:
Canım annem tammmmm 10 sene sonra yapabilmis benden sonra ben 6 ay kadının anasindan emdiği sütü burnundan getirmisim:D
Sonra kardeşim çok usluydu hatta 3 numara da usluydu :))) bütün derdi ben vermişim yani

Evet canim chicco aldim
Arastirmadim acikcasi hediye bebek arabasi gelmişti jokerden o degistirince aldim almayi planlamiyirsum amaa iyiki almisim hem cok guzel gaz cikartiyor hemde izlerken zaman geciriyor
Uzaktan kumandalı projektör var
Ay bi bakayim ya tv falan dikkatini cekiyor oglumun donenceside var aslinda ama bana gecede soyle daha isikli bisey lazim sizinki oyle mi

Benim bir bilgim yok bizim de ön kisminda koyu akinti gibi sumuk gibi bir sey oluyor normal mi acaba
Bi bilsem normalmi benim yigenim biogaia damla al gunde 5 damla kullan bagırsak hareketleeini dùzeltsin desibugún yapti normaldi ama hala súmûk gibi var

Kizlar daha once yazdigim gibi ben ms hastasiyim. Oglumu emziriyorum ama son gunlerde cok kilo kaybettim, ms yuzunden herseyi yemem mumkun degil, bir de gaz yapan yiyecekleri simdi yemiyorum. Son gunlerde bas donmem de oluyor. Emzirmeyi birakmak istiyorum, ms atagim olucak diye korkutorum cunku cok yoruldum. Doktorumla konustum belki emzirmeyi birakman daha iyi dedi. Zaten oglumda bu ay sadece 700g aldi. Size sorum nasil sutumu cabuk keserim, cunku terapim var onun yuzunden formulu ve meme sutunu karistiramam, sadece formulu vermem gerekiyor. Yardimci olun kizlar lutfen.
Allah sifa versin cnm bu konuda bilgim yok

• Beğen
Reactions: D-E
Kizar slm uzun zamandır yazamiorum 8 gündur oglum hastanede yatiyor oksuruk hiriltiyla geldik kanında çok yüksek mikrop enfeksiyon çıktı yatış yapıldı cok sukur enfeksiyonu düştü kontrol amaçlı kardiyolojiye falan gorunduk orda koroner damarı normale göre biraz geniş çıktı ama yapısal olabilirmiş yanı son 1 aydır hastalık vs bunlarla urasiorum 2. Buçuk aylık çocuk bi sürü damardan ilaç aldı morelim sıfır biroance taburcu olalım diyé beklioruz inş çıkarız normal hayatimiza döneriz. Umarim herkes iyidir daha güzel hbrlerle gorusmek üzere. .
Allahim sifa versin sana da kolaylik versin canim:dua:

Canım annem tammmmm 10 sene sonra yapabilmis benden sonra ben 6 ay kadının anasindan emdiği sütü burnundan getirmisim:KK70:
Sonra kardeşim çok usluydu hatta 3 numara da usluydu :))) bütün derdi ben vermişim yani
Ayyy benim 10 sene bekleme gibi bir şansım da yok :olamaz: Yaş olmuş 35.
40. yaş günümü bir beboş ile mi kutlasam ne yapsam :KK45:
5 sene de bazı şeyleri unutmak için ideal bir süre galiba :)

Nasılsinz kizlar. Bana yardımcı olurmusun, acilen . Bnm yavrum ishal kac gundur. Ateşi flnda yok hastaneye götürmeelimiyim. Belinden tasmis. Bn usuttugum icin mi boyle oldu yoksa bebegimi yeterinxe giydirmiyorm aslinda kat kat giyiriyorm ama . Smdi duysalar cocuga iyo bakamamis diceklerrr:kızgın::kızgın::kızgın:

Back