2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Keske ben de yasayabilsem bunlari

Kizlar biz bugun mamaya geciyoruz, kac saate ve ne kadar vermem gerekiyor

Canım ben günlük 650 cc veriyorum az asagi azyukari oluyor
35 günlük 4.5-4.8 kilo arası kızım

2 saatte bir 60. Cc veriyorum
Günde 4 kere de 90

Gece genelde 1 kere kalkıyor mamaya

Kutuda benim kızım için 720 cc öneriyor ama şimdilik bu yetiyor
Her manadan sonra azıcık su ver

Reactions: D-E
Evet emzirirken inanilmaz uykusu geliyor insanin ama buyuduler artik herseye bagirabiliyorlar :))) korkma onlar bizi korkuturlar

Çok geçmiş olsun canım. Maşallah bebise. Kızına bakınca oğlumu görmüş gibi oldum aynı oda böyle yapıyor kendini çok hoşuma gidiyor hemşire kendini anne karnında hissettiği için böyle yapıyor dedi ama insan izlemeye doyamıyor

Ftm41 senin pompa da Baby plusta galiba
Ben kıllanma kılavuzunu kaybettim ilk hastanede yatınca aldığımız için
Ya bunun ayarı nasıl yapılıyor yavaş yavaş cekiyor damla damla geliyor
Yara olmasın diye de hızlandırmaya korkuyorum :)

Herkese selam kızlar ne zamandır giremedim müsait olamadım. Geçen hafta koşturmaca geçti cumartesi de mevlütümüzü okuttuk şükür. Pazar evime döndüm sonunda bugün tam 40 günlük olduk. Evimize döndük çocuk hasta oldu pazar gecesi gaz sancısıyla geçti dün aşıya götürdüm birinci ay aşısına gündüz huysuzdu akşam ateşi çıktı aşıdan mı oldu üsüttümü anlamadım Allah'tan doktor fitil vermişti attım birtane düştü ateşi az önce yine verdim fitil tekrar çıkmasın ateşi diye ama iki gündür tek başıma perişan oldum daha kahvaltı bile yapamadım bebek uyumuyor durmuyor ne evi toplayabiliyorum ne yemek yapabiliyorum ve evde bir dünya iş beni bekliyor aksamada misafirim var

Herkese kolay gelsin anneler bizim hic kusma problemimiz yoktu dun bir bardak nerdeyse kustu usuttum mu acaba gazini cikartamadigindan mi kustu anlamadim

Ne kadar su canim kasikla mi

Evet canim ya cok tatlı yanaklarini kemirmemek icin kendimi zor tutuyorum inan ki :)) bol bol foto cekmeye calisiyoruz bizde hatira kalsin bu gunler birdaha geri gelmiycek.masallah 10 gun once baskaydi,10 gun sonra daha da baska oldu büyüdü sanki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…