- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #76.241
Eyvaaah geçmiş olsun canım. Bebeler yetmiyor gibi bir de büyükler çıkıyor böyle maalesef
Hadi ya çok geçmiş olsun dışardan falan bir şey yemiş miydi ya da midesini bozabilecek bir şey ?
Alternatif tıp olacak bir de yaşı çok küçük değil diye söylüyorum ama biz evde böyle mide rahatsızlıkları için hep taze yeşil çam kozalağı bulunduruyoruz buzlukta. Onu bir bardak falan suyla rengi biraz sararana kadar kaynatıp içiyoruz hemen geçiriyor. Ya da acı yavşan otu. Çok acı ama çay gibi yapıp bir dikişte içebilir ya da küçücük ekmek içinin içine bir iki tane top koyup hap gibi yapıp suyla içebilir. Tabi sen de biliyorsun bol su ve sakin yağsız şeyler yesin devam ederse de doktora görürüm enfeksiyon falan bakabilirler. Çok çok geçmiş olsun paşaya
Çok geçmiş olsun bir daha olmasın inşallah
Cok gecmis olsun midesini usutmustur belki arkadasin dedigi gibi aci uabsan otu iki kasik icebilse tiksindigi falan bisey varsa gecerdi nanayle kekikte iyi gelirdi aslinda ama tutamamis midesinde kolay bir gun diliyorum
Geçmiş olsun canım
Canım çok geçmiş olsun. Umarım geçmiştir şimdiye, nasıl çocuk?
Kizlar cok ama cok sagolun
Canım koltukta uzan yavrunu göğsünün yan tarafına koltuga dayanacak şekilde tut sabit kalacağı şekilde beraber uyuyun ben öyle yaptım ay okadar iyi geliyorki ben uyandığımda oğlum hala uyuyordu bi dene istersen uykusuz kalmaBir kazan kahve rica ediyorum. İnşallah bu gece uyur bu geceye kadar dayanma gücü ver Rabbim çok uykum var
Benim 30lu günlerde tamamen bitti sarı akıntıya döndü. Şimdide damla olarak geliyor günde en fazla 2 kere.Kizlar sezeryan olanlar kanamaniz kac gunde bitti bugun 39.gunumuz hala adet gibi devam ediyor ama oyle şarıl şarıl akmiyor.peceteye silince geliyor yada 5 kez wc gidiyorsam 2 sinde oyle akiyor adet gibi.kucuk kan pihtilari kalmis demisti doktor ilac vermisti onlari atabildimmi bilmiyorum ama surekli ped koymaktan tahris oldum artik ne zaman bitecek bu ya valla biktim artik
Hala huysuz ama ateşi cıkmadı cpk şükür sz naptınız canımUyumadi canım ağlıyor sürekli bayilmak uzereyimgece onun uyuduğu 10 dk.larin hepsinde ben de uyudum ama duramiyorum o nasıl duruyor anlamiyorum sizde durumlar nasıl
Aynı bızımkı gobeğimi sıvazlayıp kızım dıye sevıyoBen tartıya çıkmaya korkuyorum eşim ohh tam ev kadını oldun tombilim diyo
Bende bi anormallik var acaba rahmim toparlanmadimi yada pihtilardan dolayimi kanamam devam ediyo anlamadim.kontrol de 19 unda bakalimBenim 30lu günlerde tamamen bitti sarı akıntıya döndü. Şimdide damla olarak geliyor günde en fazla 2 kere.
Benim kız bebeğim var 49 cm 2500 gr doğmuştu. Pazartesi günü sağlık ocağında ilk ay aşısı vardı boyunu da ölçtüler 51 cm çıktı sordum ebeye normal mi dedim normal kız çocuğu dedi. Bir ben 165 eşimde 176 falan boylu insanlar değiliz. Evham yapmadım.Ağustos bebegi olarak mı bakicam premature icin özel bir tablo yok sanırım, ben 168 eşim 178 ailelerimiz de pek kısa sayilmaz
Neyseki sinirin altinda degiller canim benim.oglum cok minikti dogdugunda bu kadar olduguna sukurCanim benim kizin kendi cocuk doktoruna gore boyu gayet iyiydi 2kez baska bi doktora gittik mecburen bizim doktor izinli oldugu icin ilk kontrole gittigimizde 56 cm di boyu kısa olacak dedi eşime ben kizceyi giydiriyordum bisey diyemedim ama 2 ay kontrolûmùzde 57 cm ortalamalarda dedi bende gecen kisa olacak dediniz nedemek istesiniz dedim adam 180 derece dondú selvi boylu olmasi bukadar önemlimi kizlarda boy uzun olmasin guzel olsun dedi orta boylu olacak dedi doktorlar bile farkli konusuyo bende boyle seylerde direk yigene soruyorum
Benim oğlum 2 hafta erken doğdu küçük doğdu 2665 gram 47 cm. 2. ay kontrolumuzde 57 cm 4660 gramdı. Doktorumuz çok güzel dengeli büyüyor dedi2.ay kontrollerine giden Ağustos anneleri bebeklerinizin boy ve kilolari nasıl? Normalde ilk bebegimde bile hicbir zaman takmadim az almış çok almis diye sağlıklı olmasi kâfi idi, yalnız Ağustos bebem 33 haftalık premature dogunca kafama soru işareti takıldı, Ağustos bebelerine göre normal mi merak ettim, dogdugundan beri anne sütü aldı ayrıca, hatta erken doğum yapan arkadaşlar da vardı onlar da cevap yazarsa sevinirim, hepinize sevgiler
Sanmıyorum ya benim kanamalarım hep az olurdu. Pcosluyum çünkü. Bir de Doğumdan sonra iki zebellah gibi ebe dikişlerime bastırıp kanamayı başlattılar orada tüm kan çıktı benden sanırım ondan da olabilir bilemedim.Bende bi anormallik var acaba rahmim toparlanmadimi yada pihtilardan dolayimi kanamam devam ediyo anlamadim.kontrol de 19 unda bakalim
Benım aldıgım dan aldıysan cok yavas akıyor evet diğer baslığı taktım ben sonradsnKizlar dr browns biberon kullanan var mi
Yavaş akışlı mi
Ya benim kız iyice uyanık oldu
Biberondan ağzına akıyor diye onu bilme emmiyor
Ağzını açıp ağzına akmasını bekliyor
Ya bizde de durumlar sizin gibi ama iste isin zorlayan tarafi cinarin yukari cikmak gibi bi alternatifinin olmasi.yukarda olmalari ani kurtarıyor ama geneli dusununce Çınari simarttiklari ve oynattiklari icin benden daha cok kopariyor cunku ben bebisle ilgilendigim icin yeterince oynuyamiyorum bu sefer ya bana ya bebege sarıyorBebekle ilgili hic sorun yok canim hic karismiuor ona sadece emzirirken birseyler isterse aninda olsun istiyor bebek memeyi bitlraksinda diyorum basiyor yaygarayi birde surekli disari cikmak istiyor buyuk elde ayakta durmadigi icin ben cikaramiyorum aksam.babasi goturuyor artik en buyuk sorunlar bu kadar bizde cok sukur cinar zorluyor mu seni
Bana doktorum dogumdan sonra demir hapı verdıA bilmiyordum canim tesekkurler demir destegi alabiliyormuyiz emziriken acaba
Sonda niye okadar uzun kaldi canim ben ayaga kalktigim an cikarttilarÇok sağolun kızlar cevaplar için, galiba açılmanın çok olmasindan kaynaklı olabilir, birde sonda takmışlardı bana, hiç çıkmadan 2gun kaldı bende sonda, belki o da etkiledi bilemiyorum. Neyse artik, teşekkür ederim tekrar
Balık tadı varmı canım? Benim sıkıntım o sebepten de. Hamilelikte de çoğunda vardı vitaminlerin. Yoksa alırım .
Bende muayne gününe kadar o korku vardı biran önce git için rahat etsin canımInsallah pihtilari atabilmisimdir tekrar bi operasyondan cok korkuyom ya
Bende merak ettim bazı yerler uçuk fiyat veriyormuş. Oradaki doktordan memnun kalmıştım. senden önce gidersem fiyatını yazarım sana. Bir de illaki 40 gün bittiği gibi mi yapılması lazım biraz beklesek sonra taktırsak olmaz mı ki? Sağlık ocağına spirali sordum ilk adet olduğunun 3.günü taktırabilirsin dedi. Doktor 40 çıkınca gel dedi kafam karıştı.
Bana başta al hastanede lazim olur desiler alsim ilk sarilik oldugumuz hafta geceleri uyanmiyordu bende biberonla šimdide alişverise yada sisariya gezmeye ciktigimda sagip veriyorum biberonla heryerde emziremiyorsun malum
Benım aldıgım dan aldıysan cok yavas akıyor evet diğer baslığı taktım ben sonradsn
Canim medela calm.al. bizim meme reddini durdurdu gayet basarili bir biberonKizlar dr browns biberon kullanan var mi
Yavaş akışlı mi
Ya benim kız iyice uyanık oldu
Biberondan ağzına akıyor diye onu bilme emmiyor
Ağzını açıp ağzına akmasını bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?