• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Minik kuzular Minik kuzular canim büyük oglun zorluyor mu seni?durumunuz nasil
Bebekle ilgili hic sorun yok canim hic karismiuor ona sadece emzirirken birseyler isterse aninda olsun istiyor bebek memeyi bitlraksinda diyorum basiyor yaygarayi birde surekli disari cikmak istiyor buyuk elde ayakta durmadigi icin ben cikaramiyorum aksam.babasi goturuyor artik en buyuk sorunlar bu kadar bizde cok sukur cinar zorluyor mu seni

Bursa Esentepe hastanesinde Doğum yapanlar spiralin fiyatını biliyor musunuz acaba? Ya da özel hastanede taktıran var mı? 40mız Pazartesi bitiyor taktırmayı düşünüyorum da.

Bursa Esentepe hastanesinde Doğum yapanlar spiralin fiyatını biliyor musunuz acaba? Ya da özel hastanede taktıran var mı? 40mız Pazartesi bitiyor taktırmayı düşünüyorum da.

Hic araştırmadım ben orada yaotim ama
29 ekimde randevum var belki söyler emre bey
Benim 40 14 ünde cikiyor ama randevu bulamadım ‍♀️

Bizimki 2 aylikken 57 cm 5 650 kg doktor boya orta boylu olacak kiloyada iyi dedi sizinki kaçki ölçüleri
Teşekkür ederim cevabınız için, 56cm 5400gr, 33+0da 1715gr 41cm doğdu bizim üç aylık kontrol sonucu oluyor bu, bize de boyu biraz kısa dediler kafam karıştı, 21agustosta doğacaktı 2temmuzda geldi

Teşekkür ederim cevabınız için, 56cm 5400gr, 33+0da 1715gr 41cm doğdu bizim üç aylık kontrol sonucu oluyor bu, bize de boyu biraz kısa dediler kafam karıştı, 21agustosta doğacaktı 2temmuzda geldi

Bana iyi gibi gekdi ki cok ufak doğmuş simdi bayagi iyi masallah kilosu da

Boyu neye göre kısa gen faktörü varken sunu söylemiyorlar mi hasta oluyirum
Benim kızım 53 cm doğdu
Onunla 41 cm dogan bebeğin gelişimi ayni olmaz ki
İlerde yakalar zamanını bence
Takma kafana arkadasım

Kizlar dr browns biberon kullanan var mi
Yavaş akışlı mi

Ya benim kız iyice uyanık oldu
Biberondan ağzına akıyor diye onu bilme emmiyor
Ağzını açıp ağzına akmasını bekliyor
Ben aldim benim kız onu begenmedi icmiyo ondan yada ben vermeyi beceremedim alirken hic bakmadim bilgili olmayinca genişmi darmi

o kadar kötü bir gün geçiriyorum ki,bebeğim de hissediyor resmen.siz siz olun bebeğinizin yanında ağlamayın ben agladigimdan beri susturamadım..
bugün annemin akciğer kanseri olabileceğini öğrendim. pazartesi günü biyopsi yapılacak kesin sonuç alınacak ve ben çok korkuyorum. hem anneme bisey olacak diye hem de sütüm gidecek yavrum ememeyecek diye çok korkuyorum. dua edin ne olur.
İnşallah çıkmaz canım Allah yardımcınız olsun acil şifalar :(

Hic araştırmadım ben orada yaotim ama
29 ekimde randevum var belki söyler emre bey
Benim 40 14 ünde cikiyor ama randevu bulamadım ‍♀️
Bende merak ettim bazı yerler uçuk fiyat veriyormuş. Oradaki doktordan memnun kalmıştım. senden önce gidersem fiyatını yazarım sana. Bir de illaki 40 gün bittiği gibi mi yapılması lazım biraz beklesek sonra taktırsak olmaz mı ki? Sağlık ocağına spirali sordum ilk adet olduğunun 3.günü taktırabilirsin dedi. Doktor 40 çıkınca gel dedi kafam karıştı.

Internetten bakin boy òlçüm tablolari var benim yigenim cocuk doktoru ben sordum kįsa degil orta boylu dedi bizim 2 ayliga kadar 7 cm uzamiš gayet iyi desi

Bana başta al hastanede lazim olur desiler alsim ilk sarilik oldugumuz hafta geceleri uyanmiyordu bende biberonla šimdide alişverise yada sisariya gezmeye ciktigimda sagip veriyorum biberonla heryerde emziremiyorsun malum
Sen biberonla mama mi verdin kız sütun yok muydu senin

Internetten bakin boy òlçüm tablolari var benim yigenim cocuk doktoru ben sordum kįsa degil orta boylu dedi bizim 2 ayliga kadar 7 cm uzamiš gayet iyi desi
Ağustos bebegi olarak mı bakicam premature icin özel bir tablo yok sanırım, ben 168 eşim 178 ailelerimiz de pek kısa sayilmaz

Benim.oglum 56 cm kisa.mi.oluyor yani erkeklerin daha uzun olmasi gerekiyor ya
Canim benim kizin kendi cocuk doktoruna gore boyu gayet iyiydi 2kez baska bi doktora gittik mecburen bizim doktor izinli oldugu icin ilk kontrole gittigimizde 56 cm di boyu kısa olacak dedi eşime ben kizceyi giydiriyordum bisey diyemedim ama 2 ay kontrolûmùzde 57 cm ortalamalarda dedi bende gecen kisa olacak dediniz nedemek istesiniz dedim adam 180 derece dondú selvi boylu olmasi bukadar önemlimi kizlarda boy uzun olmasin guzel olsun dedi orta boylu olacak dedi doktorlar bile farkli konusuyo bende boyle seylerde direk yigene soruyorum

Kizlar sezeryan olanlar kanamaniz kac gunde bitti bugun 39.gunumuz hala adet gibi devam ediyor ama oyle şarıl şarıl akmiyor.peceteye silince geliyor yada 5 kez wc gidiyorsam 2 sinde oyle akiyor adet gibi.kucuk kan pihtilari kalmis demisti doktor ilac vermisti onlari atabildimmi bilmiyorum ama surekli ped koymaktan tahris oldum artik ne zaman bitecek bu ya valla biktim artik
Benimki kırkım dolmadan bitmişti canım. Doktora git muayne etsin. Ben doğumdan 6 hafta sonra gittim iç dış dikişlerine rahmime yumurtalıklara herşeye baktı ultrasonla.

@girlinred valla ben bir tane ile ancak başa çıkıyorum. Allah kolaylık versin kızlar. Bir an önce iyi olsun büyük kuzular
Benimkiler hasta olmadığı sürece sıkıntı değil. Aralarında 6 ve 7 yaş fark var. Hasta olunca hepsi anne istiyor, bebeği koruyamıyorum. Evin her yerine soğan koydum , inşallah yabancı biri girmez

Back