2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

A bilmiyordum canim tesekkurler demir destegi alabiliyormuyiz emziriken acaba
Bana kadin dogum doktorum bir vitamin takviyesi verdi canim içinde demir omega ve daha bir súrù vitamin destegi var 1 kutudaha icecem sonra birakacam emzirirken iç bebegede gecsin dedi bir şey olmuyo yani

Bizimki 2 aylikken 57 cm 5 650 kg doktor boya orta boylu olacak kiloyada iyi dedi sizinki kaçki ölçüleri

Kızlar selammlar sizinle bir tecrübemi paylaşmak istedim. Benim kızım çok gazlı kolik bi bebe. Gazdan uyumadığı her anda net ağlıyor. Drumuz ilk ay kontrolde sab simplex ve aguline diye bi şurup vermişti. Ben genel olarak ilaca karşı olduğum için şurubu aldım ama hiç bakmadım bile. Tabi benim ki kıvran kıvranıyor çocuk. Aklıma geldi bi bakayım dedim meğer bitkisel takviye edici bi gıda imiş ilaç değil. Netten baktım olumsuz birşey göremedim. Dr yarım ölçek demiş ama ben biraz daha az verdim ve yemin ederim kullandığımdan beri yani iki fündür çocul pırt pırt gaz çıkarıp duruyor yüzü gülmeye başladı resmen. Sizlerle paylaşmak istedim çünkü gaz sorunlu çocuk çokk zorr insanın içi acıyor

İkimize de kolaylıklar diliyorum. Benim kız da yine grip okula göndermiyorum bugün.

Oyy masallah annesi melek bu meleeek.. Cok sukur saglikla geldi kuzun inssllah sende bi an once toparlarsin canim kendini darlama sen pozitif bi kızsın guzel düşün guzel olsun emzirme isini de sen halledersin hic kaygin olmasin zamanla diger gogsunude güzelce tutacakkuzun

Canım çok geçmiş olsun. Umarım geçmiştir şimdiye, nasıl çocuk?

E Egepam geçmiş olsun cok salgın var ya ondandır
Bence doktora götür yavrum iyice halsiz kalmasın
Enfeksiyon falan varsa da erkenden müdahale ederler

Sen hangi kadroya başvurdun. Insallah hakkindan hayirli ise olur... prestijli ama yipratici bir meslek. Omur boyu ders calismak ogrencilik hic bitmiyor
Benim bolum ic mimarlik hamileyken bi dolu guzel is vardı ama ben hamileyim diye basvurmadim sonuc olarak kimse yarin bir gun dogum iznine cikacsk birini almk istemez sonra dolar costu vs özel sektor kan agliyor kimse calisan almiyor aksine cikarma var haliyle bende oyle kaldim bakalim benim sansim ne zaman donecekte bir is sahibi olabilcem.
Grrcekten yipratici bir meslek ama katkisi cok insana. Ben yapabilir miyim asla yapamam ama yapanlara saygim sonsu, sonuc olarak insan eğitmek cok zor bir is.ve dedigin gibi surekli birseyler ogreniyorsun hayat boyu ogrencisin o yuzden emek cok fazla.Allah kolayliklar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…