- Konu Sahibi Nesrinay86
- #76.241
Eyvaaah geçmiş olsun canım. Bebeler yetmiyor gibi bir de büyükler çıkıyor böyle maalesef
Hadi ya çok geçmiş olsun dışardan falan bir şey yemiş miydi ya da midesini bozabilecek bir şey ?
Alternatif tıp olacak bir de yaşı çok küçük değil diye söylüyorum ama biz evde böyle mide rahatsızlıkları için hep taze yeşil çam kozalağı bulunduruyoruz buzlukta. Onu bir bardak falan suyla rengi biraz sararana kadar kaynatıp içiyoruz hemen geçiriyor. Ya da acı yavşan otu. Çok acı ama çay gibi yapıp bir dikişte içebilir ya da küçücük ekmek içinin içine bir iki tane top koyup hap gibi yapıp suyla içebilir. Tabi sen de biliyorsun bol su ve sakin yağsız şeyler yesin devam ederse de doktora görürüm enfeksiyon falan bakabilirler. Çok çok geçmiş olsun paşaya
Çok geçmiş olsun bir daha olmasın inşallah
Cok gecmis olsun midesini usutmustur belki arkadasin dedigi gibi aci uabsan otu iki kasik icebilse tiksindigi falan bisey varsa gecerdi nanayle kekikte iyi gelirdi aslinda ama tutamamis midesinde kolay bir gun diliyorum
Geçmiş olsun canım
Canım çok geçmiş olsun. Umarım geçmiştir şimdiye, nasıl çocuk?
Kizlar cok ama cok sagolun

P Pikapii yazdiklarini ilk kez duydum canim. Aci yavsan otunu hic bilmem. Ama bakayim nedir ne degildir, aldirayim buralarda bulunursa. Simdi muz patates elma yogurt ve su seklinde besleniyor. Insallah bugun gecer