2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar, 2. ay aşılarını yaptiranlara sorum olacaktı. Bugün 60 günlük olduk. 65. gün asiya gidecegiz. Bu aşılarla ayni anda rota virüsü aşısı yaptiranlar var mi? Doktorumuz bize aynı anda yaptirin dedi. Çok ağır gelmez mi yavrucuguma

Sız hangı doktora gıdıyorsunux bursadaydınız galıba bızede aynı ılscları vermıstı doktorymuz. Ama bıze damla ıyı gelmedı biogaia ve agulıne ı kullanıyoruz sımdı.

Ben Esentepe hastanesi afsana mamadova ya gidiyorum ilgilenmesi falan cok guzel
3 kere gittik henüz
Simdi salı günü aylık kontrolümüz var

Bende muayne gününe kadar o korku vardı biran önce git için rahat etsin canım
Dogumdan sonra zaten rahimde kan birikmesi sebebi ile sezeryan yerim tekrar acilarak kurtaj olmustum ben. 1 hafta sonraki kontrolde temiz demisti doktor.sonradan nasil pihti olustu anlamadim

Kizlar 1 haftadir oglumun sesi ara ara kisiliyor, atesi ya da baska belirtisi yok. Neden oldugunu bilen var mi?

Dogumdan sonra zaten rahimde kan birikmesi sebebi ile sezeryan yerim tekrar acilarak kurtaj olmustum ben. 1 hafta sonraki kontrolde temiz demisti doktor.sonradan nasil pihti olustu anlamadim
Offf çok kötü ya doktorun iyiside çıkmadımı oyuncak ediyorlar insanı ellerinde. Başka bir doktora gitsen?

Rota aşısımı bilmiyorum ama bizim doktorda 2 bacağına aşı yaptı bi sorun yaşamadık çok şükür

Offf çok kötü ya doktorun iyiside çıkmadımı oyuncak ediyorlar insanı ellerinde. Başka bir doktora gitsen?
Degistirdim canim dogum yaptiran doktoru biraktim tup bebek doktoruma gectim . Minik pihtilar var dedi ilac verdi onu kullandim iste atamazsan histreskopi yapariz dedi digeri hemen yine kurtaj ypcakti

İnşallah daha da uzamaz bununla biter. Çok zordur şuan halin geçmiş olsun canım

Dün gittik 57 cm 5500 gram

Sağol canim benim.gunde 1 kere versem de sıkıntı olur mu acaba
Ben hic surmedim lansinoh almistim.birde doktor bi krem daha vermis.lansinohu sürünce silmeden emebiliyo cocuk diymi
Pardon canim hic.normal.dogum.yapmadigim.icin bilmiyorum yinede yastiklarla destek.al nasil pozisyon tutturursaniz artik yazik emsin bebegin
Cok sagol canim benim
Allah razi olsun canim benim bizde seni cok optuk teyzesi❤❤❤
Yatarak vermeyi denemedin mi? Ablamın da dikişleri fazlaydı yatarak emzirdi iyileşene kadar dene istersen.
Canim eşim yüzünden yatmak imkansiz.esim hatayli ve annemin yaptigi bizim oralarin yemegini begenmiyor.taze fasulye patlican patates yemeği falan bu gibi yemekleri begenmiyor.o halimde kalkip birde ona yemek yapiyorum.lohusalikta nefret ettirdi adam kendinden resmen
Oyy cocom. Yerim ben bu kizi Masallah rabbim nazardan korusun
sagol minnosum benim ❤❤

Insallah kuzum cok tesekkur ederim desteğin için.inşallah hemen toparlanabilirim
Ay gercekten mi canim ya,makatta daha sonra bi yirtilma falan olmaz dimi kabiz olunca.yani bu dikisler zamanla tamamen kapaniyor diymi
cok sagol destegin ocin canimin ici.Allah razi olsun

Arkadaslar bebegim dogdugunda hastanede topuk kani almislardi.1 hafta oldu.bugunde sağlık ocagina gidip verecekmisim.bu topuk kani ne icin mecburi acaba.aldırmayan var midir acaba.cok aglayacak o an nasil susturucam

Kızlar ben kizimin burnuna enjektòrle serum fizyolik damlatacaktim ama elimi biraz fazla bastirdim birden boşaldi fişylt diye bisey olmusmudur tuzlu sudan zarar gelirmi acaba

Arkadaslar bebegim dogdugunda hastanede topuk kani almislardi.1 hafta oldu.bugunde sağlık ocagina gidip verecekmisim.bu topuk kani ne icin mecburi acaba.aldırmayan var midir acaba.cok aglayacak o an nasil susturucam
Bir takim hastaliklarin tespiti icin onemli mutlaka gotur canim yanina emzik mama artik neyi seviyorsa al susar o zaten canin yanmasi gecsede korkudan agliyorlar

Ay gercekten mi canim ya,makatta daha sonra bi yirtilma falan olmaz dimi kabiz olunca.yani bu dikisler zamanla tamamen kapaniyor diymi
Ben kabız olmadım diye hatırlıyorum canım ama oturup kalkarken dikkat ettim otururken ağırlığını dikiş atılmayan tarafa ver kuru tutmaya çalış kaynar gider dikişin çok olduğu için 20 gün dikkat ister sonra hatırlamayacaksın bile :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…