- 20 Şubat 2012
- 268
- 231
- 303
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #76.261
Sız hangı doktora gıdıyorsunux bursadaydınız galıba bızede aynı ılscları vermıstı doktorymuz. Ama bıze damla ıyı gelmedı biogaia ve agulıne ı kullanıyoruz sımdı.
Dogumdan sonra zaten rahimde kan birikmesi sebebi ile sezeryan yerim tekrar acilarak kurtaj olmustum ben. 1 hafta sonraki kontrolde temiz demisti doktor.sonradan nasil pihti olustu anlamadimBende muayne gününe kadar o korku vardı biran önce git için rahat etsin canım
Aynı bızımkı gobeğimi sıvazlayıp kızım dıye sevıyo
Offf çok kötü ya doktorun iyiside çıkmadımı oyuncak ediyorlar insanı ellerinde. Başka bir doktora gitsen?Dogumdan sonra zaten rahimde kan birikmesi sebebi ile sezeryan yerim tekrar acilarak kurtaj olmustum ben. 1 hafta sonraki kontrolde temiz demisti doktor.sonradan nasil pihti olustu anlamadim
Rota aşısımı bilmiyorum ama bizim doktorda 2 bacağına aşı yaptı bi sorun yaşamadık çok şükürSelam kızlar, 2. ay aşılarını yaptiranlara sorum olacaktı. Bugün 60 günlük olduk. 65. gün asiya gidecegiz. Bu aşılarla ayni anda rota virüsü aşısı yaptiranlar var mi? Doktorumuz bize aynı anda yaptirin dedi. Çok ağır gelmez mi yavrucuguma
Degistirdim canim dogum yaptiran doktoru biraktim tup bebek doktoruma gectim . Minik pihtilar var dedi ilac verdi onu kullandim iste atamazsan histreskopi yapariz dedi digeri hemen yine kurtaj ypcaktiOfff çok kötü ya doktorun iyiside çıkmadımı oyuncak ediyorlar insanı ellerinde. Başka bir doktora gitsen?
İnşallah daha da uzamaz bununla biter. Çok zordur şuan halinKizlar cok ama cok sagolun.. suan icin kusmasi durdu, cok kotu ishal olmusum diyor. Ates yok, insallah mikrobik degildir. Bi yandan okulda herkes hasta salgin var dedi. Minige bulasir mi endiseliyim. Simdilik uzak tutuyorum ama dun okuldan geldiginde kardesiyle oynamıştı. Insallah kucugume bulasmaz. Nasil bulasir ishal, ne yapayim bilmiyorum ki.
@Pikapii yazdiklarini ilk kez duydum canim. Aci yavsan otunu hic bilmem. Ama bakayim nedir ne degildir, aldirayim buralarda bulunursa. Simdi muz patates elma yogurt ve su seklinde besleniyor. Insallah bugun gecer
Canım ben decavit kullanıyordum doktor bir süre kullan dedi şimdi decavit bitti ne zamana kadar kullanmak gerekiyor? Alsam mı tekrar?Ben almadim balik tadi canim guzel bir tadi var
Dün gittik 57 cm 5500 gram2.ay kontrollerine giden Ağustos anneleri bebeklerinizin boy ve kilolari nasıl? Normalde ilk bebegimde bile hicbir zaman takmadim az almış çok almis diye sağlıklı olmasi kâfi idi, yalnız Ağustos bebem 33 haftalık premature dogunca kafama soru işareti takıldı, Ağustos bebelerine göre normal mi merak ettim, dogdugundan beri anne sütü aldı ayrıca, hatta erken doğum yapan arkadaşlar da vardı onlar da cevap yazarsa sevinirim, hepinize sevgiler
Deceviti bilmiyorum canim ben ve bebiş hala d vitamini deca tabs kullaniyoruzCanım ben decavit kullanıyordum doktor bir süre kullan dedi şimdi decavit bitti ne zamana kadar kullanmak gerekiyor? Alsam mı tekrar?
Aynen ama zaten oyle bı göruntum varAcaba bitanesini içindemi unuttularmıda diyormu?
Sağol canim benim.gunde 1 kere versem de sıkıntı olur mu acabaCanım annen yardım ediyormuş çok şükür, biberon alışkanlığı yüzünden daha çok sıkıntı çekip üzülmeni istemediğimden söylüyorum. Emzirme destekleyenler genelde biberonu çöpe atın diyorlar biberon yüzünden memeyi reddedebileceği için
Ben hic surmedim lansinoh almistim.birde doktor bi krem daha vermis.lansinohu sürünce silmeden emebiliyo cocuk diymiCocoChanelmademoiselle benim süt 5. gün gelfi ama oğlum çok sık emiyordu. ağrı yok diye birşey yapmadim o yuzden catladi yara oldu meme uçları. en azindan her emzirme sonrasi süt ve lanolin sürsen iyi olur. VBen de bugün tahin aldim @Sabirsiz61 tavsiyesine uyarak, deniycem bakalim.
Cok sagol canim benimPardon canim hic.normal.dogum.yapmadigim.icin bilmiyorum yinede yastiklarla destek.al nasil pozisyon tutturursaniz artik yazik emsin bebegin
Allah razi olsun canim benim bizde seni cok optuk teyzesi❤❤❤Oyy Allahımmm sen nasıl tatlı birşeysin böyle prensesss maşallah maşallah sanacanım geçti gitti yavrunu sağ salim kucağına aldın ya sütünde gelmeye başlamış ne güzel çok sevindim geriside gelir artık üzülme. Mis kokuluya doya doya sarıl kız bol gazlı kakalı olsun anneliğini doya doya yaşamaya bak. Öpüldünüz
Canim eşim yüzünden yatmak imkansiz.esim hatayli ve annemin yaptigi bizim oralarin yemegini begenmiyor.taze fasulye patlican patates yemeği falan bu gibi yemekleri begenmiyor.o halimde kalkip birde ona yemek yapiyorum.lohusalikta nefret ettirdi adam kendinden resmenYatarak vermeyi denemedin mi? Ablamın da dikişleri fazlaydı yatarak emzirdi iyileşene kadar dene istersen.
sagol minnosum benim ❤❤Oyy cocom. Yerim ben bu kizi Masallah rabbim nazardan korusun
Insallah kuzum cok tesekkur ederim desteğin için.inşallah hemen toparlanabilirimGeçiyor canım benim. Yalan söylemeyeceğim acısı oluyor, kuzenim doğum yaptığında ben bekardım yanındaydım, iki gün sancı çekti aynı senin gibi de doğumu oldu. Geçiyor hepsi unutuluyor canım. Şimdilik sabırlı dayanıklı ol. Sen gerçekten çok azimlisin en zor zamanını tekbaşına taşıdın. Senden pes etme bekleyemem canım benim. Yastık koy, yatarak emzir mutlaka bunu da aşarsın.
Ay gercekten mi canim ya,makatta daha sonra bi yirtilma falan olmaz dimi kabiz olunca.yani bu dikisler zamanla tamamen kapaniyor diymiCocoChanelmademoiselle canım bebeğin hayırlı olsun dikişler biraz zorlar ama İnan ki çok dikişin de olsa geçiyor benim de ikinci doğumumda makata kadar dikiş oldu doktorun kesmesine Zaman kalmadan ıkınınca yırtık oldu pansuman Yapınca saç kurutma makinesiyle biraz kurut canım geçer inşallah . Bir de kabız olmamaya dikkat et. Bak üçüncü doğumumda o dikişlere hiç birşey olmadı bu Doğumda 3 dikiş oldu. Hepsi geçiyor . Emzirmeyi de dert etme zamanla toparlayacaksın Önce sen kendi moralini yüksek tut canım
cok sagol destegin ocin canimin ici.Allah razi olsunOyy masallah annesi melek bu meleeek.. Cok sukur saglikla geldi kuzun inssllah sende bi an once toparlarsin canim kendini darlama sen pozitif bi kızsın guzel düşün guzel olsun emzirme isini de sen halledersin hic kaygin olmasin zamanla diger gogsunude güzelce tutacakkuzun
Cevabınız için teşekürler, verdiğiniz cevaplara göre kilo ve boy olarak iki aylık bebek ölçülerinde, gelisimsel olarak da zaten tam 45-50gunluk bebek gibi agular tepkiler vs bi on gündür fln varDün gittik 57 cm 5500 gram
Bir takim hastaliklarin tespiti icin onemli mutlaka gotur canim yanina emzik mama artik neyi seviyorsa al susar o zaten canin yanmasi gecsede korkudan agliyorlarArkadaslar bebegim dogdugunda hastanede topuk kani almislardi.1 hafta oldu.bugunde sağlık ocagina gidip verecekmisim.bu topuk kani ne icin mecburi acaba.aldırmayan var midir acaba.cok aglayacako an nasil susturucam
Decavit de vitamin mineral içeriyor ne zamana kadar kullanmak lazım onu bilemedim canımDeceviti bilmiyorum canim ben ve bebiş hala d vitamini deca tabs kullaniyoruz
Ben kabız olmadım diye hatırlıyorum canım ama oturup kalkarken dikkat ettim otururken ağırlığını dikiş atılmayan tarafa ver kuru tutmaya çalış kaynar gider dikişin çok olduğu için 20 gün dikkat ister sonra hatırlamayacaksın bile :))Ay gercekten mi canim ya,makatta daha sonra bi yirtilma falan olmaz dimi kabiz olunca.yani bu dikisler zamanla tamamen kapaniyor diymi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?