2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar bebegim dogdugunda hastanede topuk kani almislardi.1 hafta oldu.bugunde sağlık ocagina gidip verecekmisim.bu topuk kani ne icin mecburi acaba.aldırmayan var midir acaba.cok aglayacak o an nasil susturucam
Ben de yaptım bunları. Senin kucağındayken alsınlar. Kokunu alınca çabuk sakinleşiyor

Decavit de vitamin mineral içeriyor ne zamana kadar kullanmak lazım onu bilemedim canım
Bana kadin dogum doktoruma 40 muayenesine gidince 1 paket daha kullan keselim dedi kullanilsada zarari olacagini sanmiyorum doktoruna sor canim

Kizlar dr browns biberon kullanan var mi
Yavaş akışlı mi

Ya benim kız iyice uyanık oldu
Biberondan ağzına akıyor diye onu bilme emmiyor
Ağzını açıp ağzına akmasını bekliyor
Ben kullanıyorum. Mennunum. Az akıyor sanırım. İçinde ağzına takılan bir aparat var sanırım gaz yapmasın diye.

Arkadaslar bebegim dogdugunda hastanede topuk kani almislardi.1 hafta oldu.bugunde sağlık ocagina gidip verecekmisim.bu topuk kani ne icin mecburi acaba.aldırmayan var midir acaba.cok aglayacak o an nasil susturucam
Koynuna aldiginda susuyor annesi sagligi icin yapmak zorundayiz :)

Emzirdikten sonra meme uclari en ucu bjeyazlayan var.mi neden oluyor bu
Benim oldu canim, sut kabarcigi deniyor. Sutun yagli kismi sut kanalinin ucunu tikiyor. Yanlis emme bicimden kaynaklanıyormuş. Atlas tam kavramiyor demekki. Acman lazim orayi, yoksa devamindaki sut kanalindaki tikaniklik olusur. Benim iki gogsumde de oldu, hatta gogsumde sertlik de olustu. Sicak uyguladim, ucunu kaldirdim temizlemeye calistim. Sonra minnosun emmesi kuvvetlendikce duzeldi.

Sız hangı doktora gıdıyorsunux bursadaydınız galıba bızede aynı ılscları vermıstı doktorymuz. Ama bıze damla ıyı gelmedı biogaia ve agulıne ı kullanıyoruz sımdı.
Canım pembemavide doğum yaptım orada gönen bey e gidiyorum o verdi bu ilaçları

Eşin kendi yemeğini yapsa ya. Bu halinle senden neden bekliyor ki?! Bence benim gibi yanlış yapıp güçlü görünmüşsün. Artık çok güzel hayır, yapamam, veremem, kalk kendin al demesini öğrendim ben yoksa mutfaktan gelip bana çay versene demeye kadar gitmişti

Çok gerekli yaptırmalısın canım. Bebekler daha ağrıyı çok hissetmiyorlar ya, çok ağlamıyorlar korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…