2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne diye verdi progestan şikayetin mi var. Eğer lekelenme kanaman yoksa hiç kullanma. Gereksiz ilaç veriyorlar. Bende pembe akıntı vardi doktor dedi akıntın artar rengi kırmızıya dönerse kullan. Hic almadim bile. Diğer doktor dedi düşecek olan düşer progestanin etkisi olmaz. Amerikada 30 yıldır kullanımı bırakılmış. Bence gerek yok ama sen bilirsin

Altan kullanabilirsen rahat olur yoksa bas donmesi migde bulanmasi uyku hali cok zorluyor 200mglij vermis bide agir yani

20. Haftama kadar kizimda progestan kullandim 200 luk agizdan alinca yan etkisi cok daha fazla oluyor alttan hem daha etjili hemde yan etkisi hissedilmeyecek kadar az. Kullandiktan sonra klozete bile beyaz beyaz parçalar düşecek endise etme ilac geri geliyor bircogu acaba kullanamadimmi dusuncesine kapilma. Bacaklarini jendine cekip birazcik uzanmalisin her kullanimdan sonra

Canim ben 5 yil bekledim tup bebek benimki yeterki sahlikla hayirla kucagima alayim :))
Ama daha dur hele sen 40 haftayi boyle gecirirsen isimiz var :)) endiseni anliyorum ama netten herşeyi araştırma dr un ne derse odur nette cok fazla bilgi kirliligi var oire deve yapilabiliyor. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.

H Hopilus canııım çok sevindim.Çınarını cennet öncüsü olarak gönderdiğinden beri sana dua ediyordum. Rabbim tez zamanda hayırlısıyla sana ve tüm isteyenlere bebek versin diye.Hatta sık sık senden mesaj var mı diye kontrol ediyordum sayfanı.Hamile olduğunu okuyunca Çoook sevindim canım.Rabbim tamamına erdirsin.Sağ salim kavuştursun. Uzuuun ömürlü olsun yavrun

Hayırlısı diyorum tabii canım ama gönlüm kız istiyor ne yalan söyleyeyim.
Hamileligim boyunca kış da dahil don atlet gezdim resmen şuan kizim 11.5 aylik bu tezi curuttum bu durumda simdide ayni durumdan muzdaribim bence bu kan degerleriyle alakali bir durum diye dusunuyorum. Rabbim insallah gonlundekini nasip eder saglikla

Merhaba kizlar listeyi guncelledim yeni eklenmek isteyenler ozelden mesaj atarsa eklerim. Ayrica eksik bilgisi olan arkadaslarda eksiklerini bildirise guncelleyebilirim
canım teşekkür ederiz, keşke yaş 29 olsaydı çok isterdim ama maalesef 33, listeye yanlış eklenmiş, düzeltebilirsen sevinirim:)

Merhaba hepinize hayırlı olsun isteyen herkesede evlat nasib etsin benimde son adet 2 kasım takip görüntüsünü adımızın altına nasıl ekliyoruz acaba

Kızlar bn 5+4 oldum hala bi adet agrisi gibi sancılarım oluyo normal mi sizdede oluyor mu korkuyorum

Neden progestan başlattı doktor canım

Altan kullanabilirsen rahat olur yoksa bas donmesi migde bulanmasi uyku hali cok zorluyor 200mglij vermis bide agir yani

Y Yaseminky E Egepam hiçbirşey demedi dr tahlil sonucuma bakıp gözün aydın hayırlı olsun vs dedikten sonra progestan başlayalım dedi yazdı öylece. Lekelenmem falan yok Allaha şükür. Kullanmamın sakıncası olur mu ki?
M meyraacnl öyle düşündüm bende canım teşekkür ederim.
Sabirsiz61 çok teşekkür ederim açıklama için, tereddüt ettim kullanıp kullanmamaya napsam bilemedim

Sana zahmeti olur canim. Bulantı sersemlik.. bi de vücut zaten üretiyor bu hormonu. Lekelenmeyi kessin diye verilir şimdiden vermesi çok saçma. Ben olsam kullanmam. Bak benim doktorum pembe akıntıya bile vermedi senin hiç şikayetin yok ne diye kullanasın. Akintin artarsa haber ver kullan dedi doktorum yazdi. Ben gidip almadim bile. Sentetik hormon sonucta. Bebeğe faydası yok, kullanmazsam acaba kötü mu olur diye düşünme. Düşük tehlikesi olana verirler ki ona bile faydası olmadığı biliniyor artik. Doğal sürece mudahele etme. Iyiysen rahatsan hamileliğin keyfini çıkar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…