2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim ilk hamileligimde 8.haftaya kadar hic bulantim olmadi seviniyordum ama 8.de bir başladı 20.haftaya kadar kolumda cebimde cantamda market posetiyle gezdim. Yani herkesin degisken her hamilelikte bir degik kimisi son haftalarda bulabti yasarken kimiside hic yasamiyor umarim o hic yasamayanlardan olursun :)
Ayy gercektenmi ya :KK43: ama napalim ya saglikla kucagimiza alalimda kusarizda napalim

Yemek icinde ve cig tuketebilirsiniz. Maydonozun erken donemde dusuk yaptığı soylenir ama bunun icin demet demet yemeniz gerekiyor ki bunun bile kesinliği yokmus . pismiste tabaginiza gelecek iki uc dal yada cig yiyeceginiz bir tutam maydonozun hicbir zarari olmaz doktorum bana bunu söylemişti kizimda.
Biliyormusun ben hic yesillik yemiyorum korkumdan :KK43:

Kızlar Çok şükür değerim 2 günde 48.5 den 155.9’a çıkmış güzel yükseliyomuş günüm geçmediği için bebiş vs görme beklentim zaten yoktu. Ultrasonumu da temiz gördü dr Allaha şükür. Progestan 200 mg yazdı ister oral ister alttan kullan dedi. Alttan kullanayım değil mi kızlar yan etkileri varmış baya.

Hepinize tekrar merhaba :) bugün biz de keseyi gördük çok şükür. Gece heyecandan uyku filan uyumadımm.
Haftaya Cuma günü kalp atışlarını duyarız inşallah dedi doktor. Cumaya kadar günler geçer mi acabaa :)
Aynen bana da haftaya cuma gel dedi napıcaz bilmiyorum aklıma getirmemeye çalışıyorum ama aklımdan çıkmıyor ki ☺️

Neden progestan başlattı doktor canım
Kızlar Çok şükür değerim 2 günde 48.5 den 155.9’a çıkmış güzel yükseliyomuş günüm geçmediği için bebiş vs görme beklentim zaten yoktu. Ultrasonumu da temiz gördü dr Allaha şükür. Progestan 200 mg yazdı ister oral ister alttan kullan dedi. Alttan kullanayım değil mi kızlar yan etkileri varmış baya.

X