- 11 Mayıs 2016
- 299
- 222
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #2.081
teşekkür ederim, peki Beta Hcg kaçtı en başta ve kaçında yaptırdınız testi[/QUOTE
7 aralıkta yaptırdım 3600 çıktı tekrar yaptırmadım
Görürsün inşallah hep iyi düşün bu haftalar nasıl geçecek sabırsızlanıyorumİçim rahatladı, aramızda bir hafta gibi bir süre var o zaman ben de haftaya Cuma randevum var keseyi görürüm inşaallahkalp atışı duymadan içim rahat etmeyecek
7 aralıkta ilk kez yaptırdım 3600 çıktı tekrar yaptırmadımteşekkür ederim, peki Beta Hcg kaçtı en başta ve kaçında yaptırdınız testi
Yani bu hizla buyurse sigamam bir yere galiba :)Ödemdir canım regl olamadığımız için
Amin insallah canim :*Benim 6.hafta basladi canim.dilerim hic bulantin olmaz
Ayy gercektenmi yaBenim ilk hamileligimde 8.haftaya kadar hic bulantim olmadi seviniyordum ama 8.de bir başladı 20.haftaya kadar kolumda cebimde cantamda market posetiyle gezdim. Yani herkesin degisken her hamilelikte bir degik kimisi son haftalarda bulabti yasarken kimiside hic yasamiyor umarim o hic yasamayanlardan olursun :)
Biliyormusun ben hic yesillik yemiyorum korkumdanYemek icinde ve cig tuketebilirsiniz. Maydonozun erken donemde dusuk yaptığı soylenir ama bunun icin demet demet yemeniz gerekiyor ki bunun bile kesinliği yokmus . pismiste tabaginiza gelecek iki uc dal yada cig yiyeceginiz bir tutam maydonozun hicbir zarari olmaz doktorum bana bunu söylemişti kizimda.
Ama bak ikinciyi planli istedim ve hamileyim inan bana çekilmeyecek bir dert degil hepsi geciyorAyy gercektenmi yaama napalim ya saglikla kucagimiza alalimda kusarizda napalim
Yanlis yapiyorsun onlara da ihtiyacın var en fazla vitamin mineral onlarda var endise etme bu kadar olumlu seyler düşün yiyebiliyorken ye herseyden kararındaBiliyormusun ben hic yesillik yemiyorum korkumdan
Kızlar kimler istanbul anadolu yakasında? Hangi hastane, doktora gidiyorsunuz?
7 aralıkta ilk kez yaptırdım 3600 çıktı tekrar yaptırmadım
Aynen bana da haftaya cuma gel dedi napıcaz bilmiyorum aklıma getirmemeye çalışıyorum ama aklımdan çıkmıyor kiHepinize tekrar merhaba :) bugün biz de keseyi gördük çok şükür. Gece heyecandan uyku filan uyumadımm.
Haftaya Cuma günü kalp atışlarını duyarız inşallah dedi doktor. Cumaya kadar günler geçer mi acabaa :)
Ben de başka hiçbi şeye konsantre olamıyorum :) böyle 9 ay da geçmez :) Neyse sağlıkla doğsun da bebişler varsın günler geçmesin :)Aynen bana da haftaya cuma gel dedi napıcaz bilmiyorum aklıma getirmemeye çalışıyorum ama aklımdan çıkmıyor ki
Kızlar Çok şükür değerim 2 günde 48.5 den 155.9’a çıkmış güzel yükseliyomuş günüm geçmediği için bebiş vs görme beklentim zaten yoktu. Ultrasonumu da temiz gördü dr Allaha şükür. Progestan 200 mg yazdı ister oral ister alttan kullan dedi. Alttan kullanayım değil mi kızlar yan etkileri varmış baya.
İlk gebelik mi seninki canım :)Ben de başka hiçbi şeye konsantre olamıyorum :) böyle 9 ay da geçmez :) Neyse sağlıkla doğsun da bebişler varsın günler geçmesin :)
Bu artışta gayet güzel 2 katına çıkmış haftaya dahada artmış olurMaşallahBenim 11 Aralık'ta 1 gün geçmişti adet üzerinden 57 çıktı, 13 Aralık'ta 101 çıktı.
Haftaya artmış olur inşaallah
Evet ilk :) Daha önce bi sefer 5 haftalıkken kaybetmiştim, daha doğrusu hiç görememiştik daha keseyi filan. Pıhtılaşma sorunu var dediler o yuzden bu sefer iğne oluyorum her gün.İlk gebelik mi seninki canım :)