2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Iste ben cok yemiyorum birde dedim ya benim gobegim yoktu cikmiyordu ::) gerci ben ilacta cok kullaniyorum ondan olabilir ama geni gelen pantolonlar oturmaya basladi gobek kismo
Ben eski hiçbir kıyafetimi giyemeyecek durumdayım ve sadece tedavinin başından bu yana 2 kilo aartıdayım 7 aylık bi görüntüm var nefes almam hareketlerim acayip kısıtlı
Tüp bebek tedavisinin yumurta verme aşamasından sonra oldum 25 yumurta aldılar ohss oldum hamilelikle birlikte artmaya devam etti bekliycem inmesi için

Kizlar gunaydin ben meleğimin cok derindende olsa kalp atişlarini duydum rabbim isteyen herkese nasip etsinnn bekleyen annelerde duymayi ve kucagimiza alip koklamayi nasip etsin
Kizlar gunaydin ben meleğimin cok derindende olsa kalp atişlarini duydum rabbim isteyen herkese nasip etsinnn bekleyen annelerde duymayi ve kucagimiza alip koklamayi nasip etsin
Çoğunlukla sürüyor canım hemoroid olma ihtimali de oluyor çoğunlukla
Ayy allah korusun

Benim beklenen oldu kanama başladı canım. Bir an önce bu süreci atlatıp önümüzdeki ay tekrar denemelere başlamak istiyorum :)
Bak gör cok cabuk hamile kalıcaksın en azından kendi kendine kanama ile gidiyor gecen ay bu zamanlarda bende aynılarını yaşıyordum ama bak şuan bebişimin kalp atıslarını heyecanla bekliyorum en yakın zamanda darısı başına arkadaşım.

Tmm cnm gitmiycemnBekliycem. inş. Herşey yolunda gider. Bi hafta sabredicem inş....

Kızlar ben de kalp atışını duydum bugun çok şükür pıt pıt pıt çok kısa dinletti doktor. Ama çok guzel bi duygu. İnşallah isteyen ve anneliği kaldırabilecek her kadına nasip olsun... Yalnız kese 6+6, bebek 6+1 görünüyordu, doktor bu farklılıgın geç döllenmeden kaynaklanabileceğini ve birkaç hafta içinde eşitlenebileceğini söyledi. Eşitlenmezse son adet tarihini farklı alacaklarmış. Gelişimiyle ilgili bir sorun yok sadece dogum tarihini etkileyecek dedi. Yine de azıcık endişelendirdi beni. Daha önce benzer şeyler duyan var mı?

Benim 1 yil surdu tedavim 2 opu oldum yumurtalarim icin aylarca incir tukettim sonuc olarak 10 kilo aldim ve ustumde kaldi ama gobegi olan biri degildim simdi kocaman oldu

İnşallah canım benim. İlk üç gün çok üzüldüm mantıklı düşünemedim ama şuan şükrediyorum dediğin gibi. Vücudun bunu anlayıp sonlandırması mucizevi bişey. Doktor ara verin dedi ama sizleri ve içsesimi dinleyip ara vermicem ben. Herşey hayırlısıyla güzel olacak inşallah. Hepinizin bebişlerini Allah korusun dualarımdasınız.

Son düzenleme:
Cnm inş darısı bize bana olur keseyi görsem kalp atışını duysam çok rahatlıycam. Bi ohhhhhh çekicem inş.

İnşallah arkadaşım güzel haberlerle gelicem en yakın zamanda

Daha kalp atisi duyulmayan gebeleri de aliyor musun canım sıkkın kızlar kucuk mucuk dediler olumlu bi sey soylemediler su anda bata gore 6+5 teyim
Herkes umarim mutlu olur

Endise etme doguma kadar bu ileri geri hep oynayacak. Benimde adet dongum 25 gundu satı baz alinca hep bebek sata göre kucuk duruyordu ama bir hafta ondeydi doktor kendisi dogum tarihini bir hafta one cekti yani sati erkene aldi bu donemlerde karisiklik olmasin diye.

Son düzenleme:
Daha kalp atisi duyulmayan gebeleri de aliyor musun canım sıkkın kızlar kucuk mucuk dediler olumlu bi sey soylemediler su anda bata gore 6+5 teyim
Herkes umarim mutlu olur
Sakın sakın canini sıkma annesi karnindaki minnaginida uzme emin ol pitpitlari baslamistir. Yada baslamak uzeredir gec dollenme olmus olabilir o yüzden kalp atisi duyulmamistir. Eger cok uzuyorsan kendini bir iki gun sonra yine git ve duyulmazsa vajinal muayene iste emin ol hicbir sakincasi yok. Ben 5+4 de vajinal muayene ile kalp atisi duydum yaklasik bir hafta farkediyor iki muayenede. Sen icini ferah tut herkesin dollenme gunu dongusune gore ayni degilki. Zaten oyle olsa bir standart olurdu ve denirdi ki 6. Hafta kalp atisi duyulmali ama boyle birsey soz konusu bile degil 9. Haftada duyanlar bile var umarim anlatabilmisimdir.

Merhaba kizlar :) benim lekenmelerim devam ediyor malesef benim kan grubum negatif esiminki pozitif diye carsamba gunu gidince kanaman olunca acile git igne ol demisti dusecek gibi konusmustu kanaman baslamazsada cuma kan ver demisti.. gittim kan verdim sonucumu bekliyorum bide Omega 3 kullaniyormusunz kizlar ben aliyim diye biraz bakindim kararsiz kaldim marka konusunda?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…