- 28 Şubat 2020
- 136
- 130
- 53
Tahminen 13-14 Kasım gibi olmuştur diye düşünüyorumHayır bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tahminen 13-14 Kasım gibi olmuştur diye düşünüyorumHayır bilmiyorum
Bende de ara ara kasik ağrısı oluyor.birde belim çok ağrıyor adet olcakmisim gibikızlarr var mı ağrısı bulantısı olan? benim ara ara kasık ağrım oluyor.. beta düşüktü malum dün, ama tekrar kan verip kendimi o sürece sokmak istemiyorum. zaten öyle ya da böyle beklemem gerekecek. biraz kaygılıyım. hayırlısı olsun
bende kasık batması oluyor ara ara. vücudumun dinlen işareti olarak alıyorumkızlarr var mı ağrısı bulantısı olan? benim ara ara kasık ağrım oluyor.. beta düşüktü malum dün, ama tekrar kan verip kendimi o sürece sokmak istemiyorum. zaten öyle ya da böyle beklemem gerekecek. biraz kaygılıyım. hayırlısı olsun
Bende kasık ağrısı yok kuzum ara ara bel ve bacak ağrısı oluyokızlarr var mı ağrısı bulantısı olan? benim ara ara kasık ağrım oluyor.. beta düşüktü malum dün, ama tekrar kan verip kendimi o sürece sokmak istemiyorum. zaten öyle ya da böyle beklemem gerekecek. biraz kaygılıyım. hayırlısı olsun
Anladım canım ben dusuklerim olduğu ve ovulasyon bildiğim için kese gözüken kadar Beta bakyitiricam canımHayır bilmiyorum
Anladım canım ben dusuklerim olduğu ve ovulasyon bildiğim için kese gözüken kadar Beta bakyitiricam canım
İnsallah canım hepimiz büyütelim minik bebeklerimiziTahminen 13-14 Kasım gibi olmuştur diye düşünüyorum. İçini ferah tut inşallah bu sefer bebeğin seni bırakmayacak
Al bitanem mükemmelsin bu konuda bence süper olurKızlar grubu aliyorum ne dersiniz? Bir sorun olursa devrederim itirazı olan var mıdır?
Kızlar grubu aliyorum ne dersiniz? Bir sorun olursa devrederim itirazı olan var mıdır?
Kizlar dudagimda ucuk cikti sizce krem kullansam zararli midir ya da bisey olur mu
Ayrica doktora kontrol oldunuz mu nasil kontrol etti
Canım tıbbi bir şey ya doktora sormak daha doğru olur bence. Vebal sonuçta Allah korusun zararlı değil deriz zararlı çıkar bence yarın sağlık ocağına sor senKizlar bu konuda bi sey yazabilir misiniz
Canım tıbbi bir şey ya doktora sormak daha doğru olur bence. Vebal sonuçta Allah korusun zararlı değil deriz zararlı çıkar bence yarın sağlık ocağına sor sen
geldim geldiiiimm,
anne adı: başak
kaçıncı çocuk:2
sat:29.10.2024
tahmini doğum tarihi:05.08.2025
Eldorin