• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    14
kızlarr var mı ağrısı bulantısı olan? benim ara ara kasık ağrım oluyor.. beta düşüktü malum dün, ama tekrar kan verip kendimi o sürece sokmak istemiyorum. zaten öyle ya da böyle beklemem gerekecek. biraz kaygılıyım. hayırlısı olsun
Bende de ara ara kasik ağrısı oluyor.birde belim çok ağrıyor adet olcakmisim gibi

kızlarr var mı ağrısı bulantısı olan? benim ara ara kasık ağrım oluyor.. beta düşüktü malum dün, ama tekrar kan verip kendimi o sürece sokmak istemiyorum. zaten öyle ya da böyle beklemem gerekecek. biraz kaygılıyım. hayırlısı olsun
bende kasık batması oluyor ara ara. vücudumun dinlen işareti olarak alıyorum

Bende kasık ağrısı yok kuzum ara ara bel ve bacak ağrısı oluyo

Kizlar dudagimda ucuk cikti sizce krem kullansam zararli midir ya da bisey olur mu

Ayrica doktora kontrol oldunuz mu nasil kontrol etti

Kazen Kazen selam beni gruba yönetici atayabilir misin? Tabloyu yapalım yavaş yavaş 💐

Evet kızlar ❤️ ilk sayfada tabloda ihtiyaç olan bilgileri bilgileri beni etiketleyerek yazarsaniz yavaş yavaş tabloyu doldurmaya başlayalım ❤️

Ay kardeşimin adı da Başak ya ❤️ valla ben de neden kan çekti diyorum ama asıl isim yerine nick yazayım ben ❤️ Canımsın ekliyorum birazdan
geldim geldiiiimm,
anne adı: başak
kaçıncı çocuk:2
sat:29.10.2024
tahmini doğum tarihi:05.08.2025
Eldorin Eldorin

Back