2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kanaman riskin hicbirseyin yoksa durduk yere hormon alman dogru gelmedi sahsen bana birde 200 luk önlem içinse neden 100 luk degil bu dr lari anlayamiyorum bazen. Jinekolojik gecmisinde dusugun bebek kaybin varsa dr un hakli ama yoksa karar senin bana mantikli gelmedi ben 20 hafta kanamayla yattim bana sartti kullandim ki o sadece zirh gibi rahimi sariyor gerisi bebege kaliyor dusecek olan yine duser her halükarda Rabbim herseyin hayırlısını sagliklisini versin.

Banada 2. Tahlilden sonra crinone jel başladı hiç lekem yoktu ama daha önce düşük yaşadım diye olabilir dedim hala kullanıyorum haftaya perşembe kontrolüm olacak salı keseyi gördük daha iki hafta sonra kalp atışı duyulur dedi arkadaşlar 2 kasımda sat sizde ne kadar süre sonra duyuldu

Öyle yapayım bende ozaman kullanmayayım hiç. Aslında baya da tecrübeli birde iyi hastanede ünlü bi doktor bende oyüzden sorgusuz gidip aldım ilacı.

Bu ilk gebeliğim çok şükür düşük vs hiçbişeyim yok 4 buçuk aylık evliyim. Aynen düşecek olan yine düşer Rabbim esirgesin korusun inşallah.

Düşük yaşandıysan doktorunu dinle ve kullan onlem almis doktorun illa birsey olacagindan degil. Kalp atisi her hamilelikte farkli 9. Haftada duyanda var daha erken duyanda. Ben kizimi 5+4 de vajinal muayenede duydum. Ama vaktinde dollenmeydi. Eger gec döllenme olursa 8 9 haftalik bile duyulabilir yani demem o ki kiyaslama yapip kendini strese sokma bu guzel gunlerin keyfini cikartmaya bak :)

benimde sat 2 kasım bugün gittim gayet iyi kese büyümüş dedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı kalp atışı için sanırım

Canimsim korkma bu agrilar her donem olacak unutma orada bir bosluga yerlesiyor kuzucuk kendine yer acip buyudukce yerlestikce agrilar olmasi gayet normal endise etme lütfen.
Sagol canim tedirgin oluyorm elimde olmadan o ağrılar gelince normal olduğunu biliyorum ama boyke yatarken dinlenirken de olunca bi sorun var diye düşünmeden edemiom

Ama daha dur hele sen 40 haftayi boyle gecirirsen isimiz var :)) endiseni anliyorum ama netten herşeyi araştırma dr un ne derse odur nette cok fazla bilgi kirliligi var oire deve yapilabiliyor. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Haklisin cnaim ben henuz dr a gitmedim ben tup bebek dr um istanbuldaydi konustuk 28 aralikta gitmemi istedi o yuzdende bu kadar tedirginim

Haklısın no stress yes baby

Kızlar adetin 25. Günü Pazartesi test yaptım 20.02 çıktı.
2 gün sonra Çarşamba 53 çıktı.
Bugün yapmama gerek var mı acaba ?????
Bide kasıklarım şiş gibi sanki patlayacak. Adet sancım da var biraz. Bugün adet günüm. Normal mi ? Ya sanki adet olacağım gibi hissediyorum. Korkum yersiz mi ?
Bide özellikle sol göğüsüm şişmiş ve ağrıyor, sol taraftaki kasığımda sancım var. Bunun nedeni ne acaba ?

Hay

Hayırlı olsun canım dün kendini üzdüğünle kaldın çok şükür darısı kalp atışına inşallah

Değerin gayet guzel kanini harcama o minnak tup kanlar cok kiymetli ilerleyen donemde :) yerlesme agrisi yasiyorsun bendede var dort gundur ve adet oldum olacagim diye beklerken hamile oldugumu ogrendim. Vücudun yeni misafirine adapte olmaya çalışıyor agrilarin cok cok normal endise etme degerinde gayet guzel cikmis. Bir hafta daha dişini sikarsan gidip direkt keseyi gorursun insallah kan verip strese girmemeni deneyimli bir anne olarak tavsiye ederim.

Bende hibor kullanıyorum sağlık ocağında yazdırıyorum kan sulandırıcımı da ceinone jeli de ...

Benim beklenen oldu kanama başladı canım. Bir an önce bu süreci atlatıp önümüzdeki ay tekrar denemelere başlamak istiyorum :)
Hakkinda hayirlisi olsun bu bir lütuf kimyasal gebelikte vucut sagliksiz embriyo kabul etmeyip kese oluşumuna musade etmiyor ve atıyor. Sonra uzulmektense en guzel bu. Bunu sana iki kez kimyasal gebelik yasayan bir anne ve anne adayi yaziyor :) kimyasal gebelik sonrasi dr un dedigi gibi lutfen ara verme aksine hamile kalmak cok daha kolay cunku rahim ve vücut buna hazir isteyecek hemen. Ben ilk kimyasaldan sonra 3. Adetimi beklerken kizima hamile kaldim ve suan 11.5 aylik. Yie 3 ay once kimyasal yasadim vee 3. Adet yine gelmedi dun hamile oldugumu ogrendim umarim sanada tez zamanda saglikli bir hamilelik yasamak nasip olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…