2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yazışmaları baya geriden takip ediyorum, keseyi görenlerin, kalp atışlarını duyanların hepsine toplu gözünüzaydın diyeyim  ben de bugun kalp atışlarını duymaya gideceğim inşallah. Bu hafta başından beri bulantılarım başladı. Benim ilk gebeliğim, bulantı sanki bogazımda oluşuyor, bi tuhaf. Eskiden hasta oldugum mide bulantılarıma hiç benzemiyor. Sizde de öyle mi? Merak ettim. Bir de koku hassasiyetim çok fazla, sabahları her koku öğürtüyor afedersiniz. İştahım kesildi, tatlı pek yiyemiyorum.benim de kabızlık problemim var ama kayısı hiç istemiyor canım, bulantıyı şiddetlendirmesin diye de yiyemiyorum. Canım hep ekşili şeyler istiyor, acaba kızım mı olacak ye ekşiyi al ayşeyi, ye tatlıyı çıkar hakkıyı demişler

Ayy ne guzel keseyi gormussunuz darisi bizim basimiza insallah :) kizlar bulanti genel olarak ne zaman baslar bende simdilik yok sevinmelimiyim
Benim ilk hamileligimde 8.haftaya kadar hic bulantim olmadi seviniyordum ama 8.de bir başladı 20.haftaya kadar kolumda cebimde cantamda market posetiyle gezdim. Yani herkesin degisken her hamilelikte bir degik kimisi son haftalarda bulabti yasarken kimiside hic yasamiyor umarim o hic yasamayanlardan olursun :)

İnsallah bulantilarin cok surmez. Kefir icmeni tavsiye ederim siddetli kabizligi basuru engelliyor kizimda cok cektim kabizliktan mahvoldum ama kefirle tanıştığimdan beri hic sorunum kalmadi. Bu ayse hakki olayi dogru olabilir kizimda doguma kadar tatli yiyemedim :)

Kizlar psimis maydonoz yenilirni
Yemek icinde ve cig tuketebilirsiniz. Maydonozun erken donemde dusuk yaptığı soylenir ama bunun icin demet demet yemeniz gerekiyor ki bunun bile kesinliği yokmus . pismiste tabaginiza gelecek iki uc dal yada cig yiyeceginiz bir tutam maydonozun hicbir zarari olmaz doktorum bana bunu söylemişti kizimda.

Canim benim bulantimda oyle baslamisti bogazdan.sonra tiksinti olustu herseyden.. kabizsan lifli gidalar tuket bol su ic ve yuru hareketsz kalma.. insallah kalp atisinida duyarsin hemen.bize de yaz emi

Evde kefirimiz hep bulunuyor ama kokuyor bana işte bugunlerde her şey. Yine de deneyeceğim
Canim benim bulantimda oyle baslamisti bogazdan.sonra tiksinti olustu herseyden.. kabizsan lifli gidalar tuket bol su ic ve yuru hareketsz kalma.. insallah kalp atisinida duyarsin hemen.bize de yaz emi
hemen yazacagım inşallah canım, sıvılar su dahil bulantıya neden oluyo maalesef off ne zormuş. Gecen hafta ne guzel bol bol su içiyordum. Ama çare yok tabii bi şekilde içeçeğiz. Limon katayım suya belki daha rahat içerim

Ben 4.haftamda gunlerce cikamadim cok zor oluyor.ilik su ic sabahlari.zeytinyagindan tiksinmezsen bi kasik ic ardina ilik su ic.kayisi yemeni tavsiye ederim cok zorlnmyacaksan.bol yesillik ye lahana kuru fasulye pirasa yemegi ye.kati beslenme

İçim rahatladı, aramızda bir hafta gibi bir süre var o zaman ben de haftaya Cuma randevum var keseyi görürüm inşaallah kalp atışı duymadan içim rahat etmeyecek

Amin inşallah canım haftaya bebiş tam net görüceZ inşallah daha belli belirsiz gözüktü bugün sanırım geç döllenme olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…