Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anne adı:Arzu_AzraEvet kızlar ilk sayfada tabloda ihtiyaç olan bilgileri bilgileri beni etiketleyerek yazarsaniz yavaş yavaş tabloyu doldurmaya başlayalım
Adet gecikmesinin 3 günündeyim yarın 4 olucak bakalım nasip olursa ya burdayım ya temmuz grubunda o yüzden yorum yapmak istedim eğer olursam regli gelicem gruba :) ama inşallah gelmem regli olmam :)
Selamlar
İnşallah 2025 ağustos annesi olacağım değerlerim güzel artarsa sat 25 ekim bat 22 kasım. 20 kasımda beta 60 ile öğrendim bugün tekrar kan vereceğim artışa bakmak için
Aiyyy biz şimdi temmuz grubunda mı olmalıyız ağustos grubunda mı çok arada değil miyizzzz
Merhabalar bende regl gecikmesinin 3.günündeyim pazartesi kontrole gideceğim inşallah güzel haberler alırım
Gündüzleri aşırı uykum geliyor. Ama uyuyamam 3.5 yaş ikizlerim var. Gece uyuyamiyorum ben de
Benimde tahmini doğum tarihi 2 Ağustos. Temmuz anneleri ile Ağustos anneleri arasında gelip gidicem gibi duruyor hoş ikizleerimin de temmuzdu. Mayıs annesi oldum. Ne olacağı hiç belli olmuyor
Kızlar merhaba bat a 3 gün var 3 gün önce erken test yaptım 40 dk sonra gözle görülemeyecek şekilde silik çizgi çıktı o yüzden dikkate almadim bugün tekrar test yaptim pozitif çıktı sizce bu testlere güven olurmu en ustteki 3 gun once olan asagidakiler simdi yaptığım su an cok heyecanliyim bu arada erken gebelik testleriEki Görüntüle 3509843 Eki Görüntüle 3509844 Eki Görüntüle 3509845
Kızlar bende aranıza katılabilir miyim idrar testlerim pozitif çıktı bu sabah sağlık ocağına kan verdim sonuç bekliyorum. Sat göre 1 Ağustos görünüyor
Merhaba kızlar benim sat 17 ekim doktora 23 kasımda gittim 3 haftalık gebesin dedi doğumum hangi aya denk geliyor temmuzmu agustosmu
Canlar tabloyu yapıyorum bilgilerinizi gönderin gelsinAnladım canım ben dusuklerim olduğu ve ovulasyon bildiğim için kese gözüken kadar Beta bakyitiricam canım
Evet kızlar ilk sayfada tabloda ihtiyaç olan bilgileri bilgileri beni etiketleyerek yazarsaniz yavaş yavaş tabloyu doldurmaya başlayalım
Kacinci cocuk: ilk
Son adet tarihi: 30.10.2024
Tahmini dogum tarihi: 06.08.2025
Yaş : 32Canlar tabloyu yapıyorum bilgilerinizi gönderin gelsin
sat, tahmini doğum tarihi, kaçıncı çocuk gibi tabloya bakarak yazabilirsiniz
beni etiketlemeyi unutmayın gözümden kaçmasın
Teşekkür ederim canımAynı anda yazmisiz kuzum ekledim bile Arzu_Azra
Ben de orada da varım zaten bu bebelerin sağı solu belli olmaz iki gün ünce iki gün sonra gelseler ay değişiyorYaş : 32
İlk çocuk
Tahmini doğum tarihi : 02.08.2025
Sat: 24.10.2024
Kilo: 46
Her ihtimale karşı temmuz annelerine de kayıt yaptırıyorum iki geuptan da konuşuruz bizim muhtemelen aynı zamanlar zaten
Ahaha aynenBen de orada da varım zaten bu bebelerin sağı solu belli olmaz iki gün ünce iki gün sonra gelseler ay değişiyor
İlk çocuk
Sat: 24.10.2024
Kilo: 46
Her ihtimale karşı temmuz annelerine de kayıt yaptırıyorum iki geuptan da konuşuruz bizim muhtemelen aynı zamanlar zaten
O zaman ben de kayıt yaptırayımBen de orada da varım zaten bu bebelerin sağı solu belli olmaz iki gün ünce iki gün sonra gelseler ay değişiyor
gahshshshsj ay benim avellik kullanıcı adımı söylemem lazımdı tabi niye bodoslama adımı yazdım ki hihihi ay demek kiiiii çekmişAy kardeşimin adı da Başak ya valla ben de neden kan çekti diyorum ama asıl isim yerine nick yazayım ben Canımsın ekliyorum birazdan
Yaş; 29Canlar tabloyu yapıyorum bilgilerinizi gönderin gelsin
Her yerdeyizO zaman ben de kayıt yaptırayım
Çocuk : 2. Gebelik 3. Çocuk
Sat : 26 Ekim
Kilo : 80
gahshshshsj ay benim avellik kullanıcı adımı söylemem lazımdı tabi niye bodoslama adımı yazdım ki hihihi ay demek kiiiii çekmiş
Sat 25.10.2024Canlar tabloyu yapıyorum bilgilerinizi gönderin gelsin