Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    0
Yaş; 29
İlk çocuk
Sat; 30 ekim
Şehir; Tekirdağ
Kilo ;74 Boy;168
Kızlar kese ve kalp atışından sonra tahmini doğum söylüyorlar genelde benimde temmuz sonu veya ağustos başıdır diye tahmin ediyorum
Hepimize hayırlı uğurlu sağlıklı olsun bu topikkk❤️❤️
Bizde son adet tarihine göre tahmini doğum tarihini söylüyoruz. Tabi Bebek büyüdükçe vs. O değişiyor . Senin de 6.08.2025 gibi sanırım. 😊
Her türlü 😅

Eldorin Eldorin Canım gebelik ilerlesinde benim sezeryan olacağı için Ağustosts doğma şansı yok gibi ama şu var ben Burdaki kişilerle kese kalp atışı vesaire yakın olacağı için burda devam edeceğim 😊😊😊😊
benim de aynı şekilde aslında ben de büyük ihtimalle temmuzda doğururum ama kese görme kalp atışı vs buradakilerle denk diye buradan devam edeceğim 💗

Canlar tabloyu yapıyorum bilgilerinizi gönderin gelsin 🥰

sat, tahmini doğum tarihi, kaçıncı çocuk gibi tabloya bakarak yazabilirsiniz ♥️

beni etiketlemeyi unutmayın gözümden kaçmasın 🫶🏻
Canııımm benim tahmini 30 Temmuz gösteriyor uygulama pazartesi doktora gideceğim sanırım söyler tahmini doğum tarihini o zaman bi değişiklik olursa yazıcam sana şuan Temmuz grubundayım ❤️

Ayyy bu dediğiniz tarih olsa keşke kızkardeşimin doğum tarihi ve aslan burcu 😁❤️
İnşallah 😊Gebelik takibi için uygulamalar var. Belki biliyorsundur. Bazılarında tahmini doğum tarihi falan yazıyor. Hem bebeğin gelişimini takip etmek için de güzel oluyor. 😊

Evet önerebileceğiniz uygulama var mı bende bakarım ☺️
Ben de şuan 3 uygulama var 🙈

happy mom (bunu silebilirim )

Gün gün gebelik ( bu hoşuma gidiyor. Önceki gebeligimde de kullanmıştım. )

Dr Banu çiftçi ( bu uygulamada artı olarak hafta hafta videolar falan var. Haftalık gelişimini anlatan. O yüzden hoşuma gitti 😊)

Kızların önerdigi başka uygulama varsa ben de bakarım.

Ben de şuan 3 uygulama var 🙈

happy mom (bunu silebilirim )

Gün gün gebelik ( bu hoşuma gidiyor. Önceki gebeligimde de kullanmıştım. )

Dr Banu çiftçi ( bu uygulamada artı olarak hafta hafta videolar falan var. Haftalık gelişimini anlatan. O yüzden hoşuma gitti 😊)

Kızların önerdigi başka uygulama varsa ben de bakarım.
Tamam canım teşekkür ederim ❤️❤️

X