- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.342
Bilemedim ki gorunur mu
Ben pazartesi gitmeyi dusunuyorum, tam yedi hafta oluyor
Ama daha once de söyledim ya ben ilkinde yedinci haftaya kalmadan duymustum kalp atisini karindan
Cok merak ediyorsan git bence
Bence bekleyelim görünmezse daha çok stres git gel olacak, bende kendi kendime 2 hafta gibi bir Zaman koydum gitmek için. Kendi doktorum değildi çünkü keseyi gören, olmazsa dr mail atıyım. Bakalım bekleyebilirsemYa benim gittiğim dr hiç mm falan söylemedi.
Normal ve haftaya uyumlu görünüyor her şey dedi.
Kese boyutu falan yazılınca çok özeniyorum
Bizi 7+0da çağırdı kalp atışı için ama sabredemiyoruz. 6+4te gitsek nolur ki ya... karından bakıyor ultrasona vajinal bakmıyor o zaman görünür mü ki? Görünmezse de stres olacağım.
Uffff.
ilaç kullanıomusun tsh için ben euturıx kullanıyorum normalde 100alırken kafama göre 0.25 yükselttim . Değerlerim yüksekti . Ama henüz doktora görünmedim . Değerlerin gayet iyi. Gebelik boyunca umarım böyle gider. Zaten endokrine yönlendirirler onlarda ilacı ayarlar.
İlaç kullanmıyorum ben.
Hashimoto benim türüm. Dönem dönem çok çalışabiliyor ya da hiç çalışmayabiliyor. Keyfine göre yani
Sorun çıktığında müdahale ediyoruz sadece.
Şimdi sorun yok görünüyor da gebelikte bilemedim.
Bence bekleyelim görünmezse daha çok stres git gel olacak, bende kendi kendime 2 hafta gibi bir Zaman koydum gitmek için. Kendi doktorum değildi çünkü keseyi gören, olmazsa dr mail atıyım. Bakalım bekleyebilirsem
ben,m hasimoto ama sürekli taakip gerekio malesef . Ablam da da vardı ama onun gebelikte kayboldu . Sen ara ara kontrol ettir bence sıkıntı olmaz . Bişey dicem kilon nasıl onunlada alakalı biraz.
Bekleşen dert beklemeden dert ya hu.
Kilom fazla. 70 kiloyum ve 1 senede 13 kilo aldım. (13 kilonun içinde evlenince alınan fix kilolar dahil) kiloluyken bozuluyor biliyorum. Yani 2014te 25 kilo verdim. 2015 2016 arasında 13 geri aldım denebilir.
Bu sefer bozulmamış.
iyotsuztuz aaa ben kalmışım :)
akasya11
son adet: 29.03.2016
beklenen dogum: 04.01.2016
Meslek: ev hanımı
cinsiyet tahmini: kız
Kilo: 87
2. Bebeğim
Bekleşen dert beklemeden dert ya hu.
Kilom fazla. 70 kiloyum ve 1 senede 13 kilo aldım. (13 kilonun içinde evlenince alınan fix kilolar dahil) kiloluyken bozuluyor biliyorum. Yani 2014te 25 kilo verdim. 2015 2016 arasında 13 geri aldım denebilir.
Bu sefer bozulmamış.
Şimdi aklıma düşürdünüz doktorumu aradım kese göründü tahliller cumartesi çıkacak dedim. Haftaya Çarşamba çağırdı
Beni en azından pazartesi çağırmıştı
Sen çarşamba diyorsun.
Oyy beklemek ne zor be.
Bende deneyebilirim diye düşünüyorum benim için doktorun tavrı ve ortam önemli bakalım. Ücret nasıl oluyor üniversite ve Prof olunca acaba?açıkcası benim ablam ilk dogumu orda yaptı . Çok memnundu . Ama doğum sırasında sürekli kaçak göcek girdik yanına yani bi o yanı sıkıntı . Ama özel odayla o sorun halledilir diye düşünüorum . onun dışında tahlilller falan gayet iyi. Ablamda profesöre gitmişti. Ben de profesöre gitcem inşallah.
Kızlar içinizde progestan kullanan var mı?
Ya benim gittiğim dr hiç mm falan söylemedi.
Normal ve haftaya uyumlu görünüyor her şey dedi.
Kese boyutu falan yazılınca çok özeniyorum
Bizi 7+0da çağırdı kalp atışı için ama sabredemiyoruz. 6+4te gitsek nolur ki ya... karından bakıyor ultrasona vajinal bakmıyor o zaman görünür mü ki? Görünmezse de stres olacağım.
Uffff.
Ben de geçen hafta pzt gittim ve 10-14 gün arasında gel dedi. Bana da mm falan söylemedi burda okudukça hevesleniyorum ben dedayanamayıp cuma gidicem ben. senin 7+0 ne gün oluyo ki? aramızda 2 gün varmış.
Bu arada liste harika olmuş ellerine sağlık, benim başlangıç kilom 57 ve kız istiyorum ama takvim erkek diyo, sen kafana göre yaz
Tamam canım ekleyeceğim
Bende varim ve biz bugün kalp atimini gördük şükür sat. 27.03.2016 bat. 01.01.2017 55 kilo konya meslek; ebe :-DTamam canım ekleyeceğim