2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Sabirsiz61 glysldnl hanımlar sizleride bekleriz ne zaman gelişinizle bizleri şereflendirceksiniz :)

Bugun basladim gunde iki defa. Progesteron dusuk ciktigi icin tedbir amacli. Hap olarak kullaniyorum. Cuma doktor rabdevum var insallah pozitif ilerlediğini söyler doktor

bende ahmet erdeme gidiyorum tavsiye ederim zaten tedavi sürecimide o gerçekleştirdi şimdide inşalllah onunla devam edecegim eskiden gazi hastanesindelerdi şimdi tüp bebek merkezleri ve muayenehaneleri var

bende bi ara gittim tedavi için ahmet hocaya en son da kendiliğinden gelişen gebeliğimin müjdesini vermeye gittik :) Ben sordum özel muaynesinde 300 lira dedi :) tahliller hariç :) dolayısıyla gaziye gitmye karar verdik kendisi bi doktor arkadaşına yönlendircek inşallah :)

Dr soyledi ama ben hic dikkat etmedim kese boyutuna. Ama normal oldugunu soyledi.

Dr soyledi ama ben hic dikkat etmedim kese boyutuna. Ama normal oldugunu soyledi.

Ya benim gittiğim dr hiç mm falan söylemedi.
Normal ve haftaya uyumlu görünüyor her şey dedi.
Kese boyutu falan yazılınca çok özeniyorum
Bizi 7+0da çağırdı kalp atışı için ama sabredemiyoruz. 6+4te gitsek nolur ki ya... karından bakıyor ultrasona vajinal bakmıyor o zaman görünür mü ki? Görünmezse de stres olacağım.
Uffff.

Gazi hastanesi iyi mi acaba üniversite sonuçta ama gidince memnuniyetinizi yazarsanız sevinirim.

Benim her şeyim normal görünüyor sanki.
Gebelikte olması gereken değerler nedir bilenler yardımcı olabilir mi?
Normale göre çok daha düzgün sonuçlarım ama olması gereken nedir?

Eklentiler

• IMG_20160517_144411.jpg
    28,3 KB · Görüntüleme: 56
Gazi hastanesi iyi mi acaba üniversite sonuçta ama gidince memnuniyetinizi yazarsanız sevinirim.
açıkcası benim ablam ilk dogumu orda yaptı . Çok memnundu . Ama doğum sırasında sürekli kaçak göcek girdik yanına yani bi o yanı sıkıntı . Ama özel odayla o sorun halledilir diye düşünüorum . onun dışında tahlilller falan gayet iyi. Ablamda profesöre gitmişti. Ben de profesöre gitcem inşallah.

Bilemedim ki gorunur mu
Ben pazartesi gitmeyi dusunuyorum, tam yedi hafta oluyor
Ama daha once de söyledim ya ben ilkinde yedinci haftaya kalmadan duymustum kalp atisini karindan
Cok merak ediyorsan git bence

Benim her şeyim normal görünüyor sanki.
Gebelikte olması gereken değerler nedir bilenler yardımcı olabilir mi?
Normale göre çok daha düzgün sonuçlarım ama olması gereken nedir?

ilaç kullanıomusun tsh için ben euturıx kullanıyorum normalde 100alırken kafama göre 0.25 yükselttim . Değerlerim yüksekti . Ama henüz doktora görünmedim . Değerlerin gayet iyi. Gebelik boyunca umarım böyle gider. Zaten endokrine yönlendirirler onlarda ilacı ayarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…