2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Yakınında başka devlet hastanesine git istersen. Moralini de bozma kese görünmüş, kalp atışına biraz daha Zaman var sanırım. Ben de acemiyim ama olumlu düşünmek lazım

Haklısın canım. Çok tedırgınım bu aralar

Hadi gozun aydin canim darisi bizim basimiza insallah.bende bugun buraz temizlik yaptim lekem geldi yine devam ederse yarin dra giderim
Gıt tabi. Bendede sık sık oluyordu o kahverengı şekeler doktor iğnee vırmustu. Ve sureklı yatacaksın demişti.

Yakınında başka devlet hastanesine git istersen. Moralini de bozma kese görünmüş, kalp atışına biraz daha Zaman var sanırım. Ben de acemiyim ama olumlu düşünmek lazım
1 hafta daha bekleyip ondan sonra başka yere gideceğim. İyice bi hastane ve doktor araştırması yapmalıyım.

Değer yukselıyormu dıye bakıyolar ya canım. Keçiörenım neresındensın
Değer yükseliyor mu diye bakıyorlar da ne bileyim ben bi kere verdim sadece bu kadar sıkıntı yapmadım merak ettim. Evcil hayvanlar parkı var ona yakınım gazino ve Osmangazi ortasında sen??

Tum gundur basim agiriyo ilacta icmedim bebege zarar vermiyim diye eve geldim simdi ne yapsam gecer bu agrisi fikri olan varmi uyuyamiyorumda

Ben bi kere kan verdim sadece ya bu kadar önemli mi sürekli kan vermek. İlk hamileliğimde de bi kere vermiştim sadece
Yok canım önemli değil sürekli kan vermek öyle bişey gerekli olsa doktorun söyler zaten o kadar evhamlı olmaya da gerek yok bence aynen ben de ilk gebeliğimde bir kere vermiştim kan çok şükür sağlıklı oğluşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…