Selam kızlar. Bugün zübeyde hanım doğum hastanesinde doktor randevumuz vardı. O kadar heyecanla gitmiştim hüsrana uğradım geldim. Randevu aldığım doktorun yerine asistanı bakıyormuş Keseyi gördü. Hiç birşey demedi. Bebeği görmek için alttan bakmak lazım dedi. Onun içinde başka yere yönlendirdi. Onlarda 3 gün sonraya randevu verdi. Offf moralim bozuldu. Oysa internetten randevu alırken çoğunda asistan bakıyor yazıyordu özellikle onlardan almamıştım .
6+4 canim
Elvankentteyim. Başka yere gideceğim. Epey uzakmış birde hastane. Kışın ortasında doğum yapacağız gözüm korktu az.Hangi sentte oturuyosun sen canım
Haklısın canım. Çok tedırgınım bu aralarCanım sıkıntı yapma ya kendini yedin bitirdin kaç gündür değerim yüksek mi düşük mu diye daha bunun kalp atışı var ikili testi var ayrıntılı ultrasonu var hepsinde böyle stres olursak geçmez 9 ay :)
Gıt tabi. Bendede sık sık oluyordu o kahverengı şekeler doktor iğnee vırmustu. Ve sureklı yatacaksın demişti.Hadi gozun aydin canim darisi bizim basimiza insallah.bende bugun buraz temizlik yaptim lekem geldi yine devam ederse yarin dra giderim
1 hafta daha bekleyip ondan sonra başka yere gideceğim. İyice bi hastane ve doktor araştırması yapmalıyım.Yakınında başka devlet hastanesine git istersen. Moralini de bozma kese görünmüş, kalp atışına biraz daha Zaman var sanırım. Ben de acemiyim ama olumlu düşünmek lazım
Tesekkurler :)Yakınında başka devlet hastanesine git istersen. Moralini de bozma kese görünmüş, kalp atışına biraz daha Zaman var sanırım. Ben de acemiyim ama olumlu düşünmek lazım
Değer yükseliyor mu diye bakıyorlar da ne bileyim ben bi kere verdim sadece bu kadar sıkıntı yapmadım merak ettim. Evcil hayvanlar parkı var ona yakınım gazino ve Osmangazi ortasında sen??Değer yukselıyormu dıye bakıyolar ya canım. Keçiörenım neresındensın
Senin kesildimi canimAmin inş kendini yorma fazla dikkat et doktor bugün bana kahverengi önemli değil kırmızı kanama tehlikeli dedi
Kac ay surmustuGıt tabi. Bendede sık sık oluyordu o kahverengı şekeler doktor iğnee vırmustu. Ve sureklı yatacaksın demişti.
Beş on gune duzelmişti. Ama surekli yatıyordum benKac ay surmustu
Akbak çocukkliniğinin ordayım ben. Şevkat mahsllesiDeğer yükseliyor mu diye bakıyorlar da ne bileyim ben bi kere verdim sadece bu kadar sıkıntı yapmadım merak ettim. Evcil hayvanlar parkı var ona yakınım gazino ve Osmangazi ortasında sen??
kanama bl kere oldu da kahverengi ara ara oluyoSenin kesildimi canim
Benim 2 gündür 1 kaç damla çok açık pembe lekelenmem varkanama bl kere oldu da kahverengi ara ara oluyo
Ooooo sık giderim oralara adese nin oralar :) bakalım 7-8. Hafta içinde ilk muayeneye bilgi tüp merkezi yada sanatoryum tıp merkezine gitmeyi düşünüyorum. Sonra bakalım.Akbak çocukkliniğinin ordayım ben. Şevkat mahsllesi
Bol bol dinlenmek gerekiyoBenim 2 gündür 1 kaç damla çok açık pembe lekelenmem var
Aynen öyle canım biliyorum evlenmeden önce ben de ankarada yaşıyordum annemler kaynanamlar ordalar gidiyoruz sürekli ankarayaankara gibi bir yerde dolmuşa binmek eziyet gerçekten o sebeple servise binmek benim için çok elzem
Yok canım önemli değil sürekli kan vermek öyle bişey gerekli olsa doktorun söyler zaten o kadar evhamlı olmaya da gerek yok bence aynen ben de ilk gebeliğimde bir kere vermiştim kan çok şükür sağlıklı oğluşumBen bi kere kan verdim sadece ya bu kadar önemli mi sürekli kan vermek. İlk hamileliğimde de bi kere vermiştim sadece
Doktorum ağrım olursa diye minoset verdi hamilelere sadece bunu veriyoruz dediTum gundur basim agiriyo ilacta icmedim bebege zarar vermiyim diye eve geldim simdi ne yapsam gecer bu agrisi fikri olan varmi uyuyamiyorumda