Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar
Ben bir şey sormak istiyorum. Siz benden önde olduğunuz için daha tecrübelisinizdir. Sat 26 Eylül haziran sonu temmuz başı doğum gözüküyor. Bugün tam 7.haftamız devlet hastanesinde karından ultrason ile bebeği zor gördü ve kalp atışını dinletmedi 4 mm dedi. Ben hem devlet hem özel takipli gidiyorum geçen hafta 6+2 de özelde alttan bebek gözüktü kalp atışını duyduk bebek o zaman da 4 mm di. Sorum şu karından ve altttan bakıldığında ve cihazlara göre bu farklılık olur mu yoksa bebek gelişmemiş mi sizce cumartesi özelde de kontrolüm var ama içim içimi yiyor. Bu arada devlet şu an 6+1 dedi
Merhaba evet fark ediyor ben geçen yaşadığım hamileliğimde kadın doğum hastanesi ayrı şehir hastanesi ayrı özel doktorum ayrı birsey söylemişti. Hiç takılmayın . Özellerin cihazları cok daha gelişmiş oluyor birde alttan daha net görünüyor içinizi ferah tutun

Merhaba evet fark ediyor ben geçen yaşadığım hamileliğimde kadın doğum hastanesi ayrı şehir hastanesi ayrı özel doktorum ayrı birsey söylemişti. Hiç takılmayın . Özellerin cihazları cok daha gelişmiş oluyor birde alttan daha net görünüyor içinizi ferah tutun
Yaaa çok teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlatıyorsunuz. Allah razı olsun hepinizden çok sağolun♥️

Kizlar aranizda yasayan var mi cildim kurumaya basladi 8+4deyiz suan
Gobekten kan sulandiricim var her aksam
İgneyi vururken cildimin kurulugundan gerginlik hissedip cok zor vuruyorum
Nemlendirme ozelligi yuksek oneriniz var mi?
Ya da bitkisel hamilelikte zarari olmayan karisim?
Merhaba, benim cildim aşırı kurudu. Weleda skin food nemlendirici kullanmaya başladım. Kuru ciltler ve çok kuru ciltler için iki çeşidi var. İçeriği tamamen temiz, organik. Çocuklar, hamileliler kullanabiliyor. Bir incele istersen.

Merhaba kızlar
Ben bir şey sormak istiyorum. Siz benden önde olduğunuz için daha tecrübelisinizdir. Sat 26 Eylül haziran sonu temmuz başı doğum gözüküyor. Bugün tam 7.haftamız devlet hastanesinde karından ultrason ile bebeği zor gördü ve kalp atışını dinletmedi 4 mm dedi. Ben hem devlet hem özel takipli gidiyorum geçen hafta 6+2 de özelde alttan bebek gözüktü kalp atışını duyduk bebek o zaman da 4 mm di. Sorum şu karından ve altttan bakıldığında ve cihazlara göre bu farklılık olur mu yoksa bebek gelişmemiş mi sizce cumartesi özelde de kontrolüm var ama içim içimi yiyor. Bu arada devlet şu an 6+1 dedi

Kesinlikle katılıyorum. Devlet hastanesine tahlillerimi yaptırmaya gidiyordum. Bana kese boş denildi. Yani kahrolmuştum. Bir kaç gün sonra kendi doktoruma gittiğimde dolu olduğunu gördük. Devlet hastanelerinde kullanılan cihazlar eski. Kalp atışı sesini bile dışarı vermiyor çoğu.

Merhaba kızlar

Ben oğlum zamanında aynı iki farklı doktora gitmiştim sabah 1 hafta ilerdeydi, akşam 1 hafta geriydi sonra bunu kendi doktoruma sorduğumda elimi azicik soyle yapsam oynama olur dedi.
Ciddi bir şey söylerim ben zaten demişti

Bebegi ogrendigimizden beri asla iliski yasamadik yasamam da
Bir kere dusuk yapmis biriyim boyle seylerden korkuyorum
Yat dinlen canim Allahın izniyle bisey olmaz zaten riskli gruptaysan doktor yat demistir

Benim de plasenta fobim var oglumdan kalma onun yerini öğrenene kadar çok dikkat ediyorum.
Yürüyüş dahi yapmıyorum
Bir sonraki kontrolde gelişmiş olur plasentada
Bu haftalarda dikkat etmek lazım gerçekten

Benim de plasenta fobim var oglumdan kalma onun yerini öğrenene kadar çok dikkat ediyorum.
Yürüyüş dahi yapmıyorum
Yani acikcasi bir can tasiyoruz ozellikle riskli kategoride bana iliski yasamak doktor izin verse bile mantikli gelmiyor
Bisey olursa bu defa kendimi suclarim diye galiba

Ben 10+3 bel agrim var diye pregestan yazmisti, bende iliski yasamadim ama yuzeysel oldu simdi siz diyince bi korktum bi daha yapmayim en iysi, esleri tutmakta zor bu surecte yani valla.

Kizlar acil doktoru bana 1 hafta dinlen onlem amacli pregestan yaziyorum dedi ama 1 hafta kullandim daha 2 haftalik var kutuda, 2 hafta sonra normal kadin doguma randevm var. Agrim yok 2. Gune kesilmisti agri o 2 haftalik fitili kullanmaya devam etmem lazimmi

Kızlar kontrolden cıktım sata göre 10+3 ama ultrasonda 11+ 2 cıktı. fetal dna için bugun kan vereceğim . Folik asidi bıraktık . Multivitamin geçtik. Eli alnında uyuyordu bizim minik. Hepinizden hayırlı haberler gelsin inşallah . 10 güne cinsiyet belli olacak😇
Ayy maşallah baya ilerden gidiyo 😊 çok heycanlı gercekten inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırız 🙂🙂

Ben 10+3 bel agrim var diye pregestan yazmisti, bende iliski yasamadim ama yuzeysel oldu simdi siz diyince bi korktum bi daha yapmayim en iysi, esleri tutmakta zor bu surecte yani valla.

Kizlar acil doktoru bana 1 hafta dinlen onlem amacli pregestan yaziyorum dedi ama 1 hafta kullandim daha 2 haftalik var kutuda, 2 hafta sonra normal kadin doguma randevm var. Agrim yok 2. Gune kesilmisti agri o 2 haftalik fitili kullanmaya devam etmem lazimmi
Bence kullan canım progestanın bi zararı yok extra rahmin kasılmasını engelliı

Esleri ihtiyaci ayri canim onlar halledilir 🙈
Herkesin kendi tercihi ama bilmiyorum kayip yasayinca insan daha cok dusunuyor galiba

Ben progestron surekli kullaniyorum zarari yok rahim duvari kalinlasmasi icin kullanilir cogunlukla sen yine dikkat et doktoruna gittiginde sor istersen devam edeyim mi diye

Esleri ihtiyaci ayri canim onlar halledilir 🙈
Herkesin kendi tercihi ama bilmiyorum kayip yasayinca insan daha cok dusunuyor galiba

Ben progestron surekli kullaniyorum zarari yok rahim duvari kalinlasmasi icin kullanilir cogunlukla sen yine dikkat et doktoruna gittiginde sor istersen devam edeyim mi diye
Sorucam bakalim 27 randevum var, gunler hic gecmiyor 😁
Bir an once ne kadar buyudugunu gormek istiyorum. Size geciyormu gunler kizlar

Şimdi burayı okuyunca bende tırstım. Doktorlar riskli gebelik değilse bir sorun teşkil etmez ilişkş diyor . Hiç ikişki yaşamamak bana sağlıklı bir durum gibi gelmedi . Elbette bebeklerimiz çok önemki fakat tüm doktorlar zararı yok diyorsa neden bundan kaçınıyoruz? Sağlıklı bir evlilikte ilişki düzenli şekilde devam eder . Çocuktan sonra insanların ilişkilerinin eskiye nazaran daha kötü ilerlemesinin (gördüğüm kadarıyla söylüyoeum) en büyük sebebi bu olabilir . Aradaki bağ ı azaltıyor bence . Riskli gebeler için diyeceğim yok elbette fakat doktorun normal dediği durumlarda kaçınmak sağlıklı gelmedi bana

Kızlar bugun 9+6 oldum salı günü randevum var en son 3 hafta önce filan gitmiştim bebegi cok merk ediyorum benim gibi olan var mı cok uzun geliyo bana🥲

Yürüyüş dahi yapmıyorum
Plesentanin rahim agzinda oldugu nasil anlasiliyor acaba? Kesenin alt tarafinda mi oluyor yukarda degil de

hangi progestani yazdi size acaba

Kızlar bugun 9+6 oldum salı günü randevum var en son 3 hafta önce filan gitmiştim bebegi cok merk ediyorum benim gibi olan var mı cok uzun geliyo bana🥲
Bebisin cok minikti gordugunde suan tam boyle gozukecek, ben sok olmustum gorunce ellerini oynatiyordu 😍

Eklentiler

• IMG_20241109_132354.jpg
    IMG_20241109_132354.jpg
    74,5 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20241109_132352.jpg
    IMG_20241109_132352.jpg
    87,7 KB · Görüntüleme: 24
X