2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
aa evet ne güzel aynı zamanlar benimde adet tarihim 17 nisandı inşallah degerin kat kat artmıştır

Ben bi kere kan verdim sadece ya bu kadar önemli mi sürekli kan vermek. İlk hamileliğimde de bi kere vermiştim sadece

Ben gecen cuma kan verdım 263 çıktı. Kısmetse yarın yıne bakacagız. İnşallah yükselmiştir. Çok sıkıntılıyım bugün.
Canım sıkıntı yapma ya kendini yedin bitirdin kaç gündür değerim yüksek mi düşük mu diye daha bunun kalp atışı var ikili testi var ayrıntılı ultrasonu var hepsinde böyle stres olursak geçmez 9 ay :)

hayırlı olsun canım yerleşme kanaması olabilir aksatma doktora git
gitmez olur muyum canım hemen gittim progestan kullanıyorum vajinadan ayrıca 3 tane igne verdi onu kullanılyorum. doktorda yerleşme kanaması dedi ama emin olamıyorum malesef . birde kan pıhtılaşması var bende onunda hergün ignesi var. Allah hepimize saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı.

Hadi gozun aydin canim darisi bizim basimiza insallah.bende bugun buraz temizlik yaptim lekem geldi yine devam ederse yarin dra giderim
Amin inş kendini yorma fazla dikkat et doktor bugün bana kahverengi önemli değil kırmızı kanama tehlikeli dedi

İnşallah birgun bulusuruz kızlar
inşallah buluşuruz bir gün çok güzel olur

etimesgut cıvarındada özel hastane seçenegi fazla sincan koru etimed falan yakındır sıze

Hangi hastaneye karar verdiniz acaba?
sincan koru'yu veya etimedi düşündüm. pazartesi günü için randevu aldım etimede. Doktoru iyiyse oraya devam ederim evime çok yakın benim için iyi olur

Selam kızlar. Bugün zübeyde hanım doğum hastanesinde doktor randevumuz vardı. O kadar heyecanla gitmiştim hüsrana uğradım geldim. Randevu aldığım doktorun yerine asistanı bakıyormuş Keseyi gördü. Hiç birşey demedi. Bebeği görmek için alttan bakmak lazım dedi. Onun içinde başka yere yönlendirdi. Onlarda 3 gün sonraya randevu verdi. Offf moralim bozuldu. Oysa internetten randevu alırken çoğunda asistan bakıyor yazıyordu özellikle onlardan almamıştım .

Baska hastane bul olmassa canım. Her zaman böyle yaparlarda canın sıkılır

Hangi sentte oturuyosun sen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…