Benim normal yolla oldu ama takip yapıyordum bende perşembe günü idrar testinde öğrendim. Cuma günü kan verdim 40.20 çıktı. Bugün tekrar vereceğim inşallah. Aramızda iki gün var gebelik takvimine göre.[/QUOevet son adet tarihim 17 nisandı benim inşalllah katlamıştır değerin
aa evet ne güzel aynı zamanlar benimde adet tarihim 17 nisandı inşallah degerin kat kat artmıştırBenim normal yolla oldu ama takip yapıyordum bende perşembe günü idrar testinde öğrendim. Adete 3_4 gun vardı. Cuma günü kan verdim 40.20 çıktı. Bugün tekrar vereceğim inşallah. Aramızda iki gün var gebelik takvimine göre.
Keçiören bendeKızlar Ankarada hangi semtlerdesınız. Ben Keçiören
Ben bi kere kan verdim sadece ya bu kadar önemli mi sürekli kan vermek. İlk hamileliğimde de bi kere vermiştim sadeceEvet burda çok hastane var. Ama ben gebelik takibim için kusmet olursa yıne aynı doktorumu hastanemi tercıh edecegım. Çunku benım yaşım 39 kilomda var. Birde 3. Sezeryan olacagı için mecbur aynı yere devam etmek ıstıyorum. Hayırlısıyla keseleri bir görseydık. Şu tedırgınlıkten kurtulurduk. Daha benım beta hcg yukselmişmi onuda bılmıyoruz. Yarın kan verecegım tekrar
Değer yukselıyormu dıye bakıyolar ya canım. Keçiörenım neresındensınBen bi kere kan verdim sadece ya bu kadar önemli mi sürekli kan vermek. İlk hamileliğimde de bi kere vermiştim sadece
Canım sıkıntı yapma ya kendini yedin bitirdin kaç gündür değerim yüksek mi düşük mu diye daha bunun kalp atışı var ikili testi var ayrıntılı ultrasonu var hepsinde böyle stres olursak geçmez 9 ay :)Ben gecen cuma kan verdım 263 çıktı. Kısmetse yarın yıne bakacagız. İnşallah yükselmiştir. Çok sıkıntılıyım bugün.
Kaçıncı haftadasın Can'ımŞükürler olsun bugün kalp atıslarını duyduk :)
gitmez olur muyum canım hemen gittim progestan kullanıyorum vajinadan ayrıca 3 tane igne verdi onu kullanılyorum. doktorda yerleşme kanaması dedi ama emin olamıyorum malesef . birde kan pıhtılaşması var bende onunda hergün ignesi var. Allah hepimize saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı.hayırlı olsun canım yerleşme kanaması olabilir aksatma doktora git
Nick swl_swlKızlar konuyu devretmiş kazen.
Bilgileri alayım sizden de: )
Hadi gozun aydin canim darisi bizim basimiza insallah.bende bugun buraz temizlik yaptim lekem geldi yine devam ederse yarin dra giderimŞükürler olsun bugün kalp atıslarını duyduk :)
6+4 canimKaçıncı haftadasın
Kaçıncı haftadasın Can'ım
Amin inş kendini yorma fazla dikkat et doktor bugün bana kahverengi önemli değil kırmızı kanama tehlikeli dediHadi gozun aydin canim darisi bizim basimiza insallah.bende bugun buraz temizlik yaptim lekem geldi yine devam ederse yarin dra giderim
Canim hayırlı olsun benimle aynı gün hersey aynı mı gidecek bakalım benim 2.gebeliğim ilki erken doğmuştuTeşekkür ederim.
9 nisan
21mart 1982 liyim canımgünaydın tatlım içimizden gelen sese göre yazıyoruzbende 34 bu arada yaşıtız
Kana baktırdınmı canım. Beta hcg kac cıktı
inşallah buluşuruz bir gün çok güzel olurİnşallah birgun bulusuruz kızlar
etimesgut cıvarındada özel hastane seçenegi fazla sincan koru etimed falan yakındır sıze
sincan koru'yu veya etimedi düşündüm. pazartesi günü için randevu aldım etimede. Doktoru iyiyse oraya devam ederim evime çok yakın benim için iyi olurHangi hastaneye karar verdiniz acaba?
Baska hastane bul olmassa canım. Her zaman böyle yaparlarda canın sıkılırSelam kızlar. Bugün zübeyde hanım doğum hastanesinde doktor randevumuz vardı. O kadar heyecanla gitmiştim hüsrana uğradım geldim. Randevu aldığım doktorun yerine asistanı bakıyormuş Keseyi gördü. Hiç birşey demedi. Bebeği görmek için alttan bakmak lazım dedi. Onun içinde başka yere yönlendirdi. Onlarda 3 gün sonraya randevu verdi. Offf moralim bozuldu. Oysa internetten randevu alırken çoğunda asistan bakıyor yazıyordu özellikle onlardan almamıştım .
Hangi sentte oturuyosun sen canımSelam kızlar. Bugün zübeyde hanım doğum hastanesinde doktor randevumuz vardı. O kadar heyecanla gitmiştim hüsrana uğradım geldim. Randevu aldığım doktorun yerine asistanı bakıyormuş Keseyi gördü. Hiç birşey demedi. Bebeği görmek için alttan bakmak lazım dedi. Onun içinde başka yere yönlendirdi. Onlarda 3 gün sonraya randevu verdi. Offf moralim bozuldu. Oysa internetten randevu alırken çoğunda asistan bakıyor yazıyordu özellikle onlardan almamıştım .