Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Güzel geçmesine ve her şeyin yolunda olmasına çok sevindim inşallah hep böyle güzel devam eder 🌸🥰 devlet hastanesinde fetal dna yapılıyor mu kagıtta yazıyor da
Kağıdın ilgili kısmını çekip atıyorum.
Fetal dna için tanı testi değildir diyor.
Ben fetal DNA ile tanı konuluyor sanıyordum.

Eklentiler

• IMG_3617.jpeg
    IMG_3617.jpeg
    152,8 KB · Görüntüleme: 12
Güzel geçmesine ve her şeyin yolunda olmasına çok sevindim inşallah hep böyle güzel devam eder 🌸🥰 devlet hastanesinde fetal dna yapılıyor mu kagıtta yazıyor da
Senin randevun bugün değil mi ? ☺️
Bir şey soracağım,

Dün sata göre 5+6'da gittim karından baktı 10 küsür mm kese gördük. Yolk da çok az göründü ama bebek falan görünmedi. Bana verdiği kağıtta 6+1 yazıyordu. Hemen hemen kese boyutumuz aynı bende bebek ve kalp atışı yok neden olabilir ?
Yolk saç oluştuysa bu gebeliğin boş gebelik olmadığını gösterir. Belki Suan karından görülemeyecek kadar küçük yahut yeni oluşuyor.

Ben sata göre bugün 6+3üm. Dr bana on gün sonra gel demişti. Bu da haftaya pazartesi ediyor. Ama devlet hastanesi, MHRS o Dr a önümüzdeki hafta randevu açmadı. Bi de benim tahliller vardı ya belki ilaç verir geciktirmeyeyim diye bugün gittim.

Neticei kelam, 6+3te ben bebeği kalp atışını gördüm ama bugün görünmese de sorun değildi. Dr öyle demişti. Sen de enişte etme 💙

Senin randevun bugün değil mi ? ☺️

Yolk saç oluştuysa bu gebeliğin boş gebelik olmadığını gösterir. Belki Suan karından görülemeyecek kadar küçük yahut yeni oluşuyor.

Ben sata göre bugün 6+3üm. Dr bana on gün sonra gel demişti. Bu da haftaya pazartesi ediyor. Ama devlet hastanesi, MHRS o Dr a önümüzdeki hafta randevu açmadı. Bi de benim tahliller vardı ya belki ilaç verir geciktirmeyeyim diye bugün gittim.

Neticei kelam, 6+3te ben bebeği kalp atışını gördüm ama bugün görünmese de sorun değildi. Dr öyle demişti. Sen de enişte etme 💙
Teşekkür ederim canım içimi ferahlattın :KK15:

Bu arada pazartesi günü avm ye gitmiştim görümcemle. Güvenlik kapısından geçmedim. Bana neden geçmediğimi sordu ve ona hamile old söyledim. Az önce de kız kardeşime haber verdim. Ama anneme kayınvalideme yine demeyeceğim. Biraz daha zaman geçsin. 🤫

İnşallah canım çok sağol valla ya kendi doktorum çok iyi ben devlette de kaydım olsun acil vs bir şey olursa diye gidiyorum da eşimde kızdı zaten farklı farklı gidiyorsun diye 😅 neyse cumartesi kendi doktoruma gidicem zaten inşallah Allah’ın izniyle sorun çıkmaz
İns ☺️
Devlette gerek olan rutin testleri yaptırmak mantıklı. Gereksiz özele para bayılmaya gerek yok.

Şuana kadar devlet hastanesine gittim, Dr bi sorun yada ciddi bir durum görmezse böyle devam etmeyi düşünüyorum. Detaylı için iyi bi perinatoloji uzamanı araştırmalıyım. Sonra belki özelde takibe de başlarım.

Bugün Dr 2li, 3lü test yaptıracak mısın diye sordu. Daha önceki gebeliğimde yaptırmadım. Şimdi de düşünmüyorum dedim. Ben görevim olarak bilgi veriyorum, dr olarak tavsiye ediyoruz. Karar sizin dedi. Bakalım.

Ben de şehir hastanesine gidiyorum şimdilik. 20 li haftalarda özel bi doktora geçebilirim içime sinen doğumu yaptıracak birine karar verebilirsem inşallah 🌸detaylı ultrasonu da devlette yapıyorlar sanırım perinetoloji bölümünde

Senin muayeneyi ben de dört gözle bekliyorum :KK68::KK51:

Dr dan çıktım şimdi. Tahliller temiz. Hafif idrar yolu enf için bol su iç dedi. Kan uyuşmazlığı var mı diye eşimin de bilgilerini aldı.

Yine asistan yaptı ultrasonu. Biraz zorlandı. Derin nefes alma diyor bana. Benim kalbim göğüs kafesime sığmıyorki :KK22:Tuttum nefesimi. Buldu keseyi. Dr geldi müşahedeye. Kese haftasıyla uyumlu. Bebek de göründü. :KK37: Dr yaklaştırdı. Bak şu küçük noktaya deli gibi atıyor. O kalbi dedi. Elhamdülillah 😌 Şimdi sesini dinlemeyeceğiz çünkü çok küçük etkilenmesin dedi. Siz gördükten sonra dinlemeye gerek yok dedim.

Bulantı için ilaç yazdı. 2-3 hafta sonra gel tekrar dedi. Yapılacak testler için form doldurdum. Kağıt verdi vs. Bizden haberler 😊
Bugün ben de kalp atışını ve bebeği gördüm haftası ile uyumlu dedi 🌸💜

Bu arada pazartesi günü avm ye gitmiştim görümcemle. Güvenlik kapısından geçmedim. Bana neden geçmediğimi sordu ve ona hamile old söyledim. Az önce de kız kardeşime haber verdim. Ama anneme kayınvalideme yine demeyeceğim. Biraz daha zaman geçsin. 🤫
Bende daha kimseye söylemedim kalp atışı duyayım bir dayanabilirsem cinsiyete kadar demicem

Yaaa benim daha kimse bilmiyor bir kaç yakın arkadaşım dışında çocuklarıma bile söyleyemedim 🙈
Benim iki iş arkadaşım annem ve eşim durumum belli olmadığı için kimseye birşey söylemek istemedik henüz bakalım bende yarın Dr a gideceğim belli olur artık herhalde boş gebelik mi yoksa hamilemiyim

İns ☺️
Devlette gerek olan rutin testleri yaptırmak mantıklı. Gereksiz özele para bayılmaya gerek yok.

Şuana kadar devlet hastanesine gittim, Dr bi sorun yada ciddi bir durum görmezse böyle devam etmeyi düşünüyorum. Detaylı için iyi bi perinatoloji uzamanı araştırmalıyım. Sonra belki özelde takibe de başlarım.

Bugün Dr 2li, 3lü test yaptıracak mısın diye sordu. Daha önceki gebeliğimde yaptırmadım. Şimdi de düşünmüyorum dedim. Ben görevim olarak bilgi veriyorum, dr olarak tavsiye ediyoruz. Karar sizin dedi. Bakalım.
Evet bugün kan ve idrarda verdim zaten sağlık ocağından da istemişlerdi o zamanda vermiştim garanti olsunn dedim😄 çok şükür kan ve idrarda hiç sorun çıkmadı. Ne kadar güzel memnunsanız tabi ki devlette de çok güzel bende Zeynep kamile gidiyorum ama özelde gittiğim doktorum çok tatlı o yüzden onunla devam ederim bende. İçine sinen doktor bulmak çok zor çünkü bulmuşken kaybetmem😃daha 2li 3 lü yü sormadılar bana henüz ama iş oralara gelsinde hallederiz yeterki iyi olsun bebişler ❤️

Bugün bebeğim 6 haftalık oldu. Öğleleyin kasık ağrılarım başladı ve ağrılardan bir saat sonra kahverengi akıntım oldu. Bir telaşla soluğu hastanede aldım. Vajinal ultrasonla bakıldı. Kesede bir sorun yok hatta bebeğin kalp atışı var dedi. Yerleşme kanaması 6. haftada olur mu?

Ben kendini dinleyen, belirtilere anlam yükleyen biri değilim. Ama net olan bi şey var ki göğüslerim sis, göğüs ucu hassasiyeti devam. Geçen hafta karın ağrısı vardı. Şeffaf duru kokusuz vajinal akıntı var. Ve 3 gündür midem dönüyor. 6+2 bugün
Bende aynı durumdayim bulantı hariç ama anlam yüklemeye çalışıyorum kendimi iki duruma da alistirdim sonuca göre bakalim uyku hali var birde birşey yiyemiyorum midem ağrıyor

Bugün bebeğim 6 haftalık oldu. Öğleleyin kasık ağrılarım başladı ve ağrılardan bir saat sonra kahverengi akıntım oldu. Bir telaşla soluğu hastanede aldım. Vajinal ultrasonla bakıldı. Kesede bir sorun yok hatta bebeğin kalp atışı var dedi. Yerleşme kanaması 6. haftada olur mu?
Ben 7.haftama girdim bugün bana ebe bu haftalarda da olabilir dedi

Kızlar merhaba
Ben 6+2 de bebeğide gördüm kalp atışını da dinledim bebek 4 mmdi. Bugün 7 haftam devlete gittim ve üstten baktığında zor gördü kalp atışı için çok küçük dedi 4mm miş bebek ve 6+1 sin dedi. Ultrason cihazına göre ve alttan bakma ya göre bu durum değişir mi? Bebek büyümedi mi hiç anlamadım ben kafam çok karıştı
Benim kızım için kalbi atmiyor dedi devlet hastanesinde ben bir panikle özele kostüm gittim sakinleş birşey bakarız şimdi dediler sonra çok şükür kalp atışını duydum alkış yapmaya başladım nasıl sevindim gülmüştü Dr bana panik yapmamak lazım Dr ve cihaz farki

X