Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun 🩵
Bel ağrısı benide etkiliyor. 10 gün istirahat aldım doktordan. Dün çarşıda işlerim vardı biraz dolandım sonra eve geldim yemek yaptım. Pert oldum 😫 bide ayakta çok kalınca akıntı daha çok oluyor onu fark ettim.
ayy bende isityoruum hangi doktordan nasıl aldınız istirahati?

Kızlar ben toplamda 3,5-4 kilo kadar aldım hamileliğin başından beri. 26. haftadayım. Doktorum çok kilo aldığımı söyledi. Ne yiyorsun sen dedi? Biraz abartmıyor mu sizce? Bence gayet normal. Bebek 1 kilo zaten. Ha bir de yaşıma taktı. 30 yaşındayım. Yaşın da var zaten falan dedi 😅
Doktorun abartmış. Net.
Kızlar ya ben sanırım büyük bir telaş anının içerisindeyim, sabah direk toplantıyla başladım güne ve bebeğin hareketlerine hiç odaklanamadım etti mi etmedi mi🙄 şimdi aklıma geldiğinden beri de karnıma ne kadar hafif hafif vursam da yemek yesem de hareket etmedi ben de çikolata söyledim marketten onu bekliyorum. Ama o hareket etmedikçe ben stresten kalp atışlarım hızlanıyor işi mişi bıraktım sürekli yatıyorum. O da bence onu dürttükç rahatsız oldu iyice hareket etmiyor. Nasıl sakinlerim hiç bilmiyorum😔
Canım olur öyle arada ye bşyler akşam hareket eder
Hanımlar selam, aranızda vajina ağrısı yaşayan var mı? Benim vajinam ağrıyor özellikle birkaç gündür neresi olduğunu da kestiremiyorum. 26+3 olduk. Korkutuyor da acaba bir sorun mu var diye. İlk gebelik olunca da tecrübesizlik var. Nette normal yazıyor falan da insan ister istemez endişe ediyor. Bu aralar çok yoruluyorum. Fiziksel olarak da mental olarak da, acaba diyorum o yüzden de olabilir mi ?
Vajina makat ağrısı normal.

Kızlar ben toplamda 3,5-4 kilo kadar aldım hamileliğin başından beri. 26. haftadayım. Doktorum çok kilo aldığımı söyledi. Ne yiyorsun sen dedi? Biraz abartmıyor mu sizce? Bence gayet normal. Bebek 1 kilo zaten. Ha bir de yaşıma taktı. 30 yaşındayım. Yaşın da var zaten falan dedi 😅
Şaka mı 😬
Ben de 26 hafta 7 8 kılo aldım doktora fazlamı dedım 15 16 ya kadar normal boyunda var zaten sorun yok saglıklı beslen bebegın kılo alacagı dedı
Kızlar ya ben sanırım büyük bir telaş anının içerisindeyim, sabah direk toplantıyla başladım güne ve bebeğin hareketlerine hiç odaklanamadım etti mi etmedi mi🙄 şimdi aklıma geldiğinden beri de karnıma ne kadar hafif hafif vursam da yemek yesem de hareket etmedi ben de çikolata söyledim marketten onu bekliyorum. Ama o hareket etmedikçe ben stresten kalp atışlarım hızlanıyor işi mişi bıraktım sürekli yatıyorum. O da bence onu dürttükç rahatsız oldu iyice hareket etmiyor. Nasıl sakinlerim hiç bilmiyorum😔
Yoruldugun ıcındir belki canım panık yapma sıfır hareketsiz sorun az hareket degıl dedı bana doktorum

Normalde kilolumuydun canım,özelikle karında yağlanma varsa ondan demiş olabilir banada ayrıntılı ultrasonda doktor karın bölgen çok yağlanmış dikkat demişti.bende zayıfım aslında ama ilk sezeyandan kaldı göbek yağlanması.5 kilo aldım toplamda

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim nedense alıntı yapamadım. Sanırım kızım ekşi sevmiyor bugün yediğim ekşi yemeklerin üstüne çikolata yiyip bir de eşim beni arayınca hareket etmeye başladı.şimdiden babacı sanırım tam bir kız.
benim bu olay bağımsız anlık kaygılarımı yönetmem lazım, stres olup bebeği daha germiş olarabilirim. Aslında normalde hiç böyle bir insan değilimdim hamilelikle anlık kaygılanıp panik modu açabiliyorum😔😔😔

Canım bugün daha iyi, dün iki serum yapıldı. Benım belim koptu ayakta git gel serumları bekle. Kimliği yere düştü eğilip almaya düşündüm sonra kalkmak işkence gibiydi:) bel ağrım çok bu ara zorluyor beni. Sizden ne haber
biz de halliceyiz. çocuklara birsry olunca çok zor oluyor geçen bileği burkulunca çok yaşadık onu. onu eğilip yerden almak ve doğrulamak bile çok zorr inşallah daha iyi olur yarına
Canım bugün daha iyi, dün iki serum yapıldı. Benım belim koptu ayakta git gel serumları bekle. Kimliği yere düştü eğilip almaya düşündüm sonra kalkmak işkence gibiydi:) bel ağrım çok bu ara zorluyor beni. Sizden ne haber

halt etmiş cidden doktorlara çok saygım var ama napalm 20 yaşında mı evlenip doguralim ayrıca 39 yaşındayım gayet de sağlıklı bebeğim diyet yapıyorum başından beri ona ragmen 3 kilo aldım neyin kafasını yaşıyor sanıyorlar ki karşılarındaki gebeler süzme cahil

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim nedense alıntı yapamadım. Sanırım kızım ekşi sevmiyor bugün yediğim ekşi yemeklerin üstüne çikolata yiyip bir de eşim beni arayınca hareket etmeye başladı.şimdiden babacı sanırım tam bir kız.
benim bu olay bağımsız anlık kaygılarımı yönetmem lazım, stres olup bebeği daha germiş olarabilirim. Aslında normalde hiç böyle bir insan değilimdim hamilelikle anlık kaygılanıp panik modu açabiliyorum😔😔😔
Rahaatttt ol stres de olabilirsin çok normal öyle hemen bebeğe yansımıyor ki. Ayrıca stres de üzüntü de hayatın bir parçası hiçbir zaman elimine edemeyiz. Ayrıca doğduktan sonra nelere şahit oluyorlar :) hayat bu hayatın kendisi bu. Bir de bunun için strese sokma kendini. Normal her şeye şahit olacak çocuk. Kavgamıza da sevincimize de hayatı öğrenecek 🥰

halt etmiş cidden doktorlara çok saygım var ama napalm 20 yaşında mı evlenip doguralim ayrıca 39 yaşındayım gayet de sağlıklı bebeğim diyet yapıyorum başından beri ona ragmen 3 kilo aldım neyin kafasını yaşıyor sanıyorlar ki karşılarındaki gebeler süzme cahil
Ben hiç yaşımdan bahsetmym:))) yaşıtlarımın torunu var.

Bu arada biri vitamin sormuştu. Ben pregnacare ve Kiril oil magnezyum d vit demir alıyorum ama düzensiz. Bi gün ondan bir gün öbüründen gibi. Birlikte alınması iyi olan takviyeler var mesela c vit demir beraber iyi. Mesela magnezyum ve d vit birlikte. Probiyotik aç karna. Multivitamin de aç karma. Omega üç kahvaltı ile birlikte azdık zeytinyağı ile.

İki hafta önceki karnım.şimdi 26+2 Dört haftada bir aynı pozisyonda çekiyorum. 7 kilo aldım. Ama hala giyinik halde hamile olduğum anlaşılmıyor.
761211C0-45FE-4D07-98D1-833A97EA92A4.jpeg

Ben hiç yaşımdan bahsetmym:))) yaşıtlarımın torunu var.
kız bizim köyde benim de yalıtımı torunu var. artık insanlar 35 sonrası evleniyor hala 30 yaşındasın. araştırmalar makaleler var bur sürü 40 dan sonra doğum yapanların ömrü daha uzun oluyor diye

saçmalamış bence de ağızlarından çıkandan haberi olmuyor devlet hastanelerinde sizin yaşıtlarınız bekar ben 36 yaşındayım kiloya gelince de sırf göğüsler bile ne kadar büyüyor o kadar hormon değişimi vücudumuz su tutuyor bebek plasenta toplamı en az 4 kilodur bu aylarda

X