- 4 Temmuz 2018
- 3.097
- 4.335
Bende hiç yok akıntı 7.haftaya girdimYa kızlar benim akıntım yok denecek kadar az
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hiç yok akıntı 7.haftaya girdimYa kızlar benim akıntım yok denecek kadar az
Evet öyle sanırım bende bir tedirgin oldum baya moralim bozuldu ama hem burda arkadaşlar hemde eşim sağolsun destek olunca unuttum gitti. Şimdi cumartesi kendi doktorumdan daha net cevap alacağım onu bekliyorumBenim kızım için kalbi atmiyor dedi devlet hastanesinde ben bir panikle özele kostüm gittim sakinleş birşey bakarız şimdi dediler sonra çok şükür kalp atışını duydum alkış yapmaya başladım nasıl sevindim gülmüştü Dr bana panik yapmamak lazım Dr ve cihaz farki
Benimde öyle aslında geliyor da çok az diyebilirim varla yok arası ilk hamileliğimde benim çok aşırı yoğun akıntım vardı hatta akıntıdan şüphenip test yapıp hamile olduğumu öğrendim demek ki her hamilelik bir olmuyor bazen içime kurt düşmüyor değil daha doktor kontrolüne gitmedimBende hiç yok akıntı 7.haftaya girdim
Ama kalp atışı var bebeğimin nasıl yerleşme kanaması oluyor hala anlamadımBen 7.haftama girdim bugün bana ebe bu haftalarda da olabilir dedi
Benim de ilk hamileliğim de 7.hafta da kanamam oldu bebeğimin kalp atışı olmasına rağmen vardı şuan kızım 3,5 yaşında :)) Rabbim hayırla kucağınıza almayı nasip etsinAma kalp atışı var bebeğimin nasıl yerleşme kanaması oluyor hala anlamadım
Ne kadarlıktı kalbi atmıyor dediklerinde?Benim kızım için kalbi atmiyor dedi devlet hastanesinde ben bir panikle özele kostüm gittim sakinleş birşey bakarız şimdi dediler sonra çok şükür kalp atışını duydum alkış yapmaya başladım nasıl sevindim gülmüştü Dr bana panik yapmamak lazım Dr ve cihaz farki
Evet yani 3 kere hamile kalsan 3 ü de farklı oluyormuş hep öyle derlerdi. Benim ilk defa bu kadar ilerledi gebeliğim ama o iki gebeliğimden farklı gerçekten kasık ve bel ağrısı çok oluyor bende o zaman hiç olmuyordu. Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun da gerisi önemli değil:)) kaç haftalık oldunuz bazen beklemek daha iyi ben üst üste gittim daha çok kafa karışıyorBenimde öyle aslında geliyor da çok az diyebilirim varla yok arası ilk hamileliğimde benim çok aşırı yoğun akıntım vardı hatta akıntıdan şüphenip test yapıp hamile olduğumu öğrendim demek ki her hamilelik bir olmuyor bazen içime kurt düşmüyor değil daha doktor kontrolüne gitmedim
Aynen acele etmemek lazım aslında kalp atışı 6 haftadan sonra duyuluyor genelde sanırımErken dönem olduğu için normal sanki ben bilerek bekledim ne kadar geç gidersem o kadar iyi diye
1 haftaya güzel haberler alırsınız hiç endişe etmeyin
Kendine yer açıyor büyüyor sürekli rahlmde bu sebeple olabilir ama kanamanın miktarı rengi önemli. Doktorunuza danışın bana ebe kanamanız olduğunda beklemeyin gelin dedi.Ama kalp atışı var bebeğimin nasıl yerleşme kanaması oluyor hala anlamadım
Aminnn evet doğru ben ilk hamilelikte sık sık gidiyordum hastaneye herkes farklı şeyler söylüyordu o yüzden bunda böyle yapmamaya karar verdim şuan 4+6 gözüküyor uygulamada bi 6 haftalık olunca gideyim diyorum sabredersem eğerrrEvet yani 3 kere hamile kalsan 3 ü de farklı oluyormuş hep öyle derlerdi. Benim ilk defa bu kadar ilerledi gebeliğim ama o iki gebeliğimden farklı gerçekten kasık ve bel ağrısı çok oluyor bende o zaman hiç olmuyordu. Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun da gerisi önemli değil:)) kaç haftalık oldunuz bazen beklemek daha iyi ben üst üste gittim daha çok kafa karışıyor
7. HaftaNe kadarlıktı kalbi atmıyor dediklerinde?
Evet evet kesinlikle öyle bende bi özel bi devlet iyice karıştım o yüzden sakince tek bir yerden devam edeceğim. Maşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah çok mantıklı bence de beklemekAminnn evet doğru ben ilk hamilelikte sık sık gidiyordum hastaneye herkes farklı şeyler söylüyordu o yüzden bunda böyle yapmamaya karar verdim şuan 4+6 gözüküyor uygulamada bi 6 haftalık olunca gideyim diyorum sabredersem eğerrr
Evet. Bazı firmalar güvenilir de değilmiş biliyor musunuz ? Yaptırmayı düşünenler iyi araştırsın özellikle kadınlar kulubunde bununla ilgili konular okudum.Sgk kapsamında değildir diyor başka yerde kendin yaptırabilirsin mi demek bu hani firmalar var ya kanınızı yurt dısına gönderen
Evet. Benim attığım listede var. Danışmaya sordum. Bu kağıdı Dr size verdiğine göre size kayıt açmış oluyor. Zamanı geldiğinde MHRS den perinatoooji bölümüne direkt ranvedu alabileceksiniz dedi.Ben de şehir hastanesine gidiyorum şimdilik. 20 li haftalarda özel bi doktora geçebilirim içime sinen doğumu yaptıracak birine karar verebilirsem inşallah detaylı ultrasonu da devlette yapıyorlar sanırım perinetoloji bölümünde
Çok sevindim.Bugün ben de kalp atışını ve bebeği gördüm haftası ile uyumlu dedi
Heyecanla güzel haberlerini bekliyorum.Benim iki iş arkadaşım annem ve eşim durumum belli olmadığı için kimseye birşey söylemek istemedik henüz bakalım bende yarın Dr a gideceğim belli olur artık herhalde boş gebelik mi yoksa hamilemiyim
Aa istanbulda bir arkadaş Zeynep kamilden memnun musun ? Özellikle gittiğin bir dr var mı tavsiye edebileceğin ?Evet bugün kan ve idrarda verdim zaten sağlık ocağından da istemişlerdi o zamanda vermiştim garanti olsunn dedim çok şükür kan ve idrarda hiç sorun çıkmadı. Ne kadar güzel memnunsanız tabi ki devlette de çok güzel bende Zeynep kamile gidiyorum ama özelde gittiğim doktorum çok tatlı o yüzden onunla devam ederim bende. İçine sinen doktor bulmak çok zor çünkü bulmuşken kaybetmemdaha 2li 3 lü yü sormadılar bana henüz ama iş oralara gelsinde hallederiz yeterki iyi olsun bebişler
Birçok hamilenin ilk üç ayda bu kahverengi lekelenme tarzı kanaması oluyormuş ve normalmiş. Kanın rengine niteliğine dikkat etmemiz lazım. Misal kırmızı ve pıhtılıysa tehlikeli.Bugün bebeğim 6 haftalık oldu. Öğleleyin kasık ağrılarım başladı ve ağrılardan bir saat sonra kahverengi akıntım oldu. Bir telaşla soluğu hastanede aldım. Vajinal ultrasonla bakıldı. Kesede bir sorun yok hatta bebeğin kalp atışı var dedi. Yerleşme kanaması 6. haftada olur mu?
Daha önceki olumsuz tecrübenden dolayı korkuyorsun anlıyorum. Ama tevekkül et dua et. Bak benim önceki gebeliğimde devamlı öğürme günde 2-3 kes kusmam vardı. Ama bunda bakıyorum mide bulantısı var ama kusturmuyor. Bazen her saniye çok yoğun bazen birkaç saat bi şey yok. Diyorum ki Allahım sen merhametlisin. By hamileliğimde bana kolaylık verdin. İns hiç kusmadan bu trimester geçecek diyorum. Buna inanıyorumAşırı olan bulantılarım hiç olmadı bugün endişelendim ben de acaba acile gitsem mi böyle sorunca çok evhamlı gibi oluyor ama benim ilk gebeliğimde bulantılarım geçmişti bi anda 8.haftada kalbi durmuş bebeğimin hiç kanamam olmayınca anlamadık hiç tecrübesizim tabi ilk gebelik . O yüzden niye durdu bi anda diye şuan tırsıyorum
Evet evet siz strese girmeyin 8.haftaya kadar duyuluyormuş hayırlısıyla güzel haberler gelecekAynen acele etmemek lazım aslında kalp atışı 6 haftadan sonra duyuluyor genelde sanırım
Ben 2 kere gittim 2 si de farklı ama orda daha tecrübeli anneler vardı onların konuşmasından duyduğum bugün savaş kanbur hatta bende ilk kese de ona gittim gel kızım falan öyle babacan konuşuyor. İstersen ona bir git benimde 10 gün sonraya randevum onaEvet. Bazı firmalar güvenilir de değilmiş biliyor musunuz ? Yaptırmayı düşünenler iyi araştırsın özellikle kadınlar kulubunde bununla ilgili konular okudum.
Evet. Benim attığım listede var. Danışmaya sordum. Bu kağıdı Dr size verdiğine göre size kayıt açmış oluyor. Zamanı geldiğinde MHRS den perinatoooji bölümüne direkt ranvedu alabileceksiniz dedi.
Çok sevindim.
Heyecanla güzel haberlerini bekliyorum.
Aa istanbulda bir arkadaş Zeynep kamilden memnun musun ? Özellikle gittiğin bir dr var mı tavsiye edebileceğin ?
Birçok hamilenin ilk üç ayda bu kahverengi lekelenme tarzı kanaması oluyormuş ve normalmiş. Kanın rengine niteliğine dikkat etmemiz lazım. Misal kırmızı ve pıhtılıysa tehlikeli.
Daha önceki olumsuz tecrübenden dolayı korkuyorsun anlıyorum. Ama tevekkül et dua et. Bak benim önceki gebeliğimde devamlı öğürme günde 2-3 kes kusmam vardı. Ama bunda bakıyorum mide bulantısı var ama kusturmuyor. Bazen her saniye çok yoğun bazen birkaç saat bi şey yok. Diyorum ki Allahım sen merhametlisin. By hamileliğimde bana kolaylık verdin. İns hiç kusmadan bu trimester geçecek diyorum. Buna inanıyorum