- 11 Ekim 2013
- 1.340
- 1.294
- 34
Etimesgut'tayım bende ne güzel aynı şehirdeyiz. buranın kötü yanı devlet hastanesine yeni bina yapıyolar sadece polikinikler ve acil çalışıyor sanırım. o yüzden ya uzak yerde devlete gitmem lazım yada özele bende özele gitmeye karar verdim. keçiören tarafında daha çok hastane var sanırımKızlar Ankarada hangi semtlerdesınız. Ben Keçiören
Evet burda çok hastane var. Ama ben gebelik takibim için kusmet olursa yıne aynı doktorumu hastanemi tercıh edecegım. Çunku benım yaşım 39 kilomda var. Birde 3. Sezeryan olacagı için mecbur aynı yere devam etmek ıstıyorum. Hayırlısıyla keseleri bir görseydık. Şu tedırgınlıkten kurtulurduk. Daha benım beta hcg yukselmişmi onuda bılmıyoruz. Yarın kan verecegım tekrarEtimesgut'tayım bende ne güzel aynı şehirdeyiz. buranın kötü yanı devlet hastanesine yeni bina yapıyolar sadece polikinikler ve acil çalışıyor sanırım. o yüzden ya uzak yerde devlete gitmem lazım yada özele bende özele gitmeye karar verdim. keçiören tarafında daha çok hastane var sanırım
bende pursaklardayım yakınmışızKızlar Ankarada hangi semtlerdesınız. Ben Keçiören
kısmet neden olmasın inşalllah siz en son ne zaman kan verdiniz deger nasıldı ben cumartesı verdim dr aradım 10 gun sonra ultrason için gün verdiİnşallah birgun bulusuruz kızlar
etimesgut cıvarındada özel hastane seçenegi fazla sincan koru etimed falan yakındır sızeEtimesgut'tayım bende ne güzel aynı şehirdeyiz. buranın kötü yanı devlet hastanesine yeni bina yapıyolar sadece polikinikler ve acil çalışıyor sanırım. o yüzden ya uzak yerde devlete gitmem lazım yada özele bende özele gitmeye karar verdim. keçiören tarafında daha çok hastane var sanırım
Bende Yenimahalle ye bağlıyız ama demet batıkent arasındayız.Kızlar Ankarada hangi semtlerdesınız. Ben Keçiören
Değerin neydi canımkısmet neden olmasın inşalllah siz en son ne zaman kan verdiniz deger nasıldı ben cumartesı verdim dr aradım 10 gun sonra ultrason için gün verdi
Hangi hastaneye karar verdiniz acaba?Etimesgut'tayım bende ne güzel aynı şehirdeyiz. buranın kötü yanı devlet hastanesine yeni bina yapıyolar sadece polikinikler ve acil çalışıyor sanırım. o yüzden ya uzak yerde devlete gitmem lazım yada özele bende özele gitmeye karar verdim. keçiören tarafında daha çok hastane var sanırım
Ben gecen cuma kan verdım 263 çıktı. Kısmetse yarın yıne bakacagız. İnşallah yükselmiştir. Çok sıkıntılıyım bugün.kısmet neden olmasın inşalllah siz en son ne zaman kan verdiniz deger nasıldı ben cumartesı verdim dr aradım 10 gun sonra ultrason için gün verdi
Siz hangi hastaneye gidiyorsunuz? Arayış içindeyim?Evet burda çok hastane var. Ama ben gebelik takibim için kusmet olursa yıne aynı doktorumu hastanemi tercıh edecegım. Çunku benım yaşım 39 kilomda var. Birde 3. Sezeryan olacagı için mecbur aynı yere devam etmek ıstıyorum. Hayırlısıyla keseleri bir görseydık. Şu tedırgınlıkten kurtulurduk. Daha benım beta hcg yukselmişmi onuda bılmıyoruz. Yarın kan verecegım tekrar
persembe günü degerim 51 idi cumartesi tekrar kan verim 260 küsür çıktıDeğerin neydi canım
pozitif düşün inşalllah yükeselmiştirBen gecen cuma kan verdım 263 çıktı. Kısmetse yarın yıne bakacagız. İnşallah yükselmiştir. Çok sıkıntılıyım bugün.
HRS kadın doğum hastanesi. Çankayada. Fıyatlar tuzlu ama çok ilgi gösterıyolar. Bakalım kısmetse oraya devam etmek istıyorum. Başka bılmıyorum. Daha uygun bıyer olsa orası değerınde gıderım ama bılmıyorumSiz hangi hastaneye gidiyorsunuz? Arayış içindeyim?
İnşallah canım. Senınkı kac cıkmıştı. Daha önce sormusmuydum sana canımpozitif düşün inşalllah yükeselmiştir
Adetın kac gun geçmişti ılk kan verdığındepersembe günü degerim 51 idi cumartesi tekrar kan verim 260 küsür çıktı
ben aşılama ile hamile kaldım aşılamanın 11 günüydü yani adet tarihime 3 gün vardıAdetın kac gun geçmişti ılk kan verdığınde
Şu doğum paketleri filan oluyor tam bilgi sahibi değilim ama araştıracağım fiyatları filan. Bu sitede bir topikte Ankara'daki özel hastane fiyatlarını paylaşıyorlar orayıda incelerim inşallah ilgili bir doktor bulurum.HRS kadın doğum hastanesi. Çankayada. Fıyatlar tuzlu ama çok ilgi gösterıyolar. Bakalım kısmetse oraya devam etmek istıyorum. Başka bılmıyorum. Daha uygun bıyer olsa orası değerınde gıderım ama bılmıyorum
persembe günü degerim 51 idi cumartesi tekrar kan verim 260 küsür çıktı
Benim normal yolla oldu ama takip yapıyordum bende perşembe günü idrar testinde öğrendim. Adete 3_4 gun vardı. Cuma günü kan verdim 40.20 çıktı. Bugün tekrar vereceğim inşallah. Aramızda iki gün var gebelik takvimine göre.ben aşılama ile hamile kaldım aşılamanın 11 günüydü yani adet tarihime 3 gün vardı
bende ahmet erdeme gidiyorum tavsiye ederim zaten tedavi sürecimide o gerçekleştirdi şimdide inşalllah onunla devam edecegim eskiden gazi hastanesindelerdi şimdi tüp bebek merkezleri ve muayenehaneleri varŞu doğum paketleri filan oluyor tam bilgi sahibi değilim ama araştıracağım fiyatları filan. Bu sitede bir topikte Ankara'daki özel hastane fiyatlarını paylaşıyorlar orayıda incelerim inşallah ilgili bir doktor bulurum.