- 12 Ocak 2012
- 4.304
- 2.180
-
- Konu Sahibi Citolesgen
- #43.541
Sevi bebenin pijamalarını ve havlusunu almıştım havuzluhandan.baya memnun kaldım.teşekkür ederim bakıcam bu markaya.Sevi bebe var çok memnun kaldım pamuk ve elyaf gibi terletmiyor tavsiye ederim oğlum eskitti 2. Yi de aynısını aldık
Cidden sinirlerim tepeme çıkıyo bu nasıl bencillik nasıl bir saçmalık iyi dayanıyorsunkizlar kv ve kayinpeder bugun cafeye geldiler bebegi bana birakmaya dugune gidecekler diye. kilo almis oglusum dedim kv bana babaannesi geldi kilo aldi tosunum dedi. bende bakip guldum. kayinpederde ben kilolu cocuk severim dedi.ve kayinvalidem demezmi bugun tarhana yedirdim diyeben sok daha erken dedim sonra demezmi eeee sen dedinya bbu hafta yapar deneriz demistin bende ben yogurt icin demistim dedim. salak ya
Ben çok yoruldum kızımı hiç anlamıyorım o kadar huzursuz ki uykuları bozuk hiç bişi ile mutlu olmuyor tek yapmak istediği parmağını emmek battaniyede sallanıp uyumak artık üzülüyorumDiştendir o emmeler yakında gelir birde her bebek aynı tepkiyi vermez rahat olmnt
Neden ki kıyamam onaBen çok yoruldum kızımı hiç anlamıyorım o kadar huzursuz ki uykuları bozuk hiç bişi ile mutlu olmuyor tek yapmak istediği parmağını emmek battaniyede sallanıp uyumak artık üzülüyorum
Kızlar günaydın
Benim oğlum kaşıkla ne versem almıyo. Kaşığa alışır mı acaba ya
Günaydın eline ver kendi yesin senin bebiş doğuştan blwci :)Kızlar günaydın
Benim oğlum kaşıkla ne versem almıyo. Kaşığa alışır mı acaba ya
Bebedor silikon uçlu kaşık canımNasıl kaşık kullanıyorsun canım?
Valla kaşığı eliyle tutmak istiyo kaşına gözüne çarpa çarpa oynuyo :)Günaydın eline ver kendi yesin senin bebiş doğuştan blwci :)
Kaşık silokunmuş ver eline birini oynasın dursun sen bu arada yedirirsinBebedor silikon uçlu kaşık canım
Valla kaşığı eliyle tutmak istiyo kaşına gözüne çarpa çarpa oynuyo :)
Ağzını açmıyo kilitliyo küçücük dudakları :)Kaşık silokunmuş ver eline birini oynasın dursun sen bu arada yedirirsin
Ben hm den penye pamuklu tulum aldım bu havalarda giydiriyorum yatarken. 9-12 aldım ki ilkbaharda da giyer. Ama ki ortası için daha kalinlardan almak lazim. Üstünü örttüğüm an tepinmeye başlıyor sapsik :)
Ben 6 ay sonunda odasına geçiririm diyordum ama 1 yaşını beklicem sanırım çünkü şu anda gece emzirmek için oda değiştirmek benim için işkence olacak :)Kızlar bu arada bebeğini kendi yani ayrı odada uyutan var mı. Benimle aynı odada beşikte yatıyor. Ama eşim odasına geçsin artık diyor. ZatEn en doğri aylar 5-6 imiş. Eşim salonda uyuyor garibim özlemiş yatağını :) bekarKen nefret ederdim gidip salonda tv karsişinda uyumasın dan ama kızım olduğundan beri umrumda değil valla :) bizimki geceleri mikirdaniyor ve ben yatarak emziriyorum. Odasına geçirirsem nasıl emzirecegim gece gece iyiydi.böle.
Ben hala pes etmedim :) 14 aydır boyatmıyorum birkaç ay daha sabredebilirim :)Bu arada 1 haftaya kadar saçımı boyayacagim. Normal igora royal boya ile hemde yeterse yeter yahu :) var mı benim gibi pes eden
Ben peluş battaniye örtüyorum yatağın alrına sıkıltırıyorum iki taraftan açamıyo. Kış için tulum var biri hediye getirmiş ama incelemedim basıl birşey diye :)
Ben 6 ay sonunda odasına geçiririm diyordum ama 1 yaşını beklicem sanırım çünkü şu anda gece emzirmek için oda değiştirmek benim için işkence olacak :)
Ben hala pes etmedim :) 14 aydır boyatmıyorum birkaç ay daha sabredebilirim :)
Bebedor silikon uçlu kaşık canım
Benim ki en fazla yarım saat uyuyo oda 2 kere ancak. Gündüz uykusu yok malesefGündüz uykuları 40 dk dan fazla süren var mı kızlar. 5 saat uyumasa yine 40 dk uyuyor
Bebedor silikon uçlu kaşık canım