2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Cidden sinirlerim tepeme çıkıyo bu nasıl bencillik nasıl bir saçmalık iyi dayanıyorsun

Diştendir o emmeler yakında gelir birde her bebek aynı tepkiyi vermez rahat ol mnt
Ben çok yoruldum kızımı hiç anlamıyorım o kadar huzursuz ki uykuları bozuk hiç bişi ile mutlu olmuyor tek yapmak istediği parmağını emmek battaniyede sallanıp uyumak artık üzülüyorum

Ben çok yoruldum kızımı hiç anlamıyorım o kadar huzursuz ki uykuları bozuk hiç bişi ile mutlu olmuyor tek yapmak istediği parmağını emmek battaniyede sallanıp uyumak artık üzülüyorum
Neden ki kıyamam ona insAllah diş geliyordur

Günaydın kozlar gerçi ben sabah 6 buçuktan beri ayaktayım. Oğlan bütün gece saat başı mıkırdandı. Çok huzursuzdu en son 6 buçukta kalktı 8 buçukta uyudu ama ben uyuyamadım. Şimdi kalktı oynuyo. Bu arada bende küçülen kıyafetlerini kaldırdım ay nasıl duygulandım ya. Zaman çabuk geçmiş :)

Ben hm den penye pamuklu tulum aldım bu havalarda giydiriyorum yatarken. 9-12 aldım ki ilkbaharda da giyer. Ama ki ortası için daha kalinlardan almak lazim. Üstünü örttüğüm an tepinmeye başlıyor sapsik :)

Kızlar bu arada bebeğini kendi yani ayrı odada uyutan var mı. Benimle aynı odada beşikte yatıyor. Ama eşim odasına geçsin artık diyor. ZatEn en doğri aylar 5-6 imiş. Eşim salonda uyuyor garibim özlemiş yatağını :) bekarKen nefret ederdim gidip salonda tv karsişinda uyumasın dan ama kızım olduğundan beri umrumda değil valla :) bizimki geceleri mikirdaniyor ve ben yatarak emziriyorum. Odasına geçirirsem nasıl emzirecegim gece gece iyiydi.böle.

Bu arada 1 haftaya kadar saçımı boyayacagim. Normal igora royal boya ile hemde yeterse yeter yahu :) var mı benim gibi pes eden

Ben hm den penye pamuklu tulum aldım bu havalarda giydiriyorum yatarken. 9-12 aldım ki ilkbaharda da giyer. Ama ki ortası için daha kalinlardan almak lazim. Üstünü örttüğüm an tepinmeye başlıyor sapsik :)

Ben peluş battaniye örtüyorum yatağın alrına sıkıltırıyorum iki taraftan açamıyo. Kış için tulum var biri hediye getirmiş ama incelemedim basıl birşey diye :)

Ben 6 ay sonunda odasına geçiririm diyordum ama 1 yaşını beklicem sanırım çünkü şu anda gece emzirmek için oda değiştirmek benim için işkence olacak :)

Bu arada 1 haftaya kadar saçımı boyayacagim. Normal igora royal boya ile hemde yeterse yeter yahu :) var mı benim gibi pes eden
Ben hala pes etmedim :) 14 aydır boyatmıyorum birkaç ay daha sabredebilirim :)

Valla tebrik ederim canım. Ben renk değişikliği de yapmayacağım. Beyazım çok saçlar kısa çok belli oluyor inşallah etkilemez bebişi

Gerçekten bende gece emzirme olayını düşünüyorum. Eşim baskı yapmasa hiç oralı değilim. Hatta şöyle sarılıp uyuyacağım günleri bekliyorum. Şimdi ben sarılınca arkasindan sıpam uyuyor ama ben korkudan gözümü kirpmiyorum :)

Bebedor silikon uçlu kaşık canım

Valla kaşığı eliyle tutmak istiyo kaşına gözüne çarpa çarpa oynuyo :)

Anladım canım. Kaşıkla alakası yoktur herhalde yememesinin. Zamanla alışır bence, sonuçta kaşık onun için yabancı bir şey, meme gibi değil :)) Kızım yine su verirken kaşığı görür görmez kuş gibi açıyor ağzını :))

Bebedor silikon uçlu kaşık canım

Valla kaşığı eliyle tutmak istiyo kaşına gözüne çarpa çarpa oynuyo :)

Anladım canım. Kaşıkla alakası yoktur herhalde yememesinin. Zamanla alışır bence, sonuçta kaşık onun için yabancı bir şey, meme gibi değil :)) Kızım yine su verirken kaşığı görür görmez kuş gibi açıyor ağzını :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…