- 11 Şubat 2013
- 4.942
- 11.629
-
- Konu Sahibi Citolesgen
- #43.581
yani bizim yapabileceğimiz o onları kollamak bazen diyorum sürekli onunla ilgilenecek bir ben birde diğer şeylere bakacak ben olsaymışım :)Yalnız bırakır mıyım bir kere olur o hatta anneannesi ordayım kv olabildiğince az gidecem
Ne güzel olurdu valla :) kollayalaımda insanlarda biraz saygılı anlayışlı olsun demiyani bizim yapabileceğimiz o onları kollamak bazen diyorum sürekli onunla ilgilenecek bir ben birde diğer şeylere bakacak ben olsaymışım :)
Günaydın kızlar ek gıda veren analar ilk ne verdiniz bebeginize
Suyunumu verdinGünaydin canim :) ben havuc verdim doktorun tavsiyesiyle
Günaydın canım aynen bende senin gibi yapıyorum akşam baya serin oluyor artıkGünaydınlar herkese iyi haftasonları
Kızlar havalar serinledi malum, bebişleri ne sıklıkta yıkıyorsunuz? Ben üşüyecek hasta olacak diye korkuyorum, iki günde bir yada üç günde bir yıkıyorum. Gece yatırırken de tulum yada alt üst uzun kollu pijama giydiriyorum, peluş bir battaniye örtüyorum.
Günaydınlar herkese iyi haftasonları
Kızlar havalar serinledi malum, bebişleri ne sıklıkta yıkıyorsunuz? Ben üşüyecek hasta olacak diye korkuyorum, iki günde bir yada üç günde bir yıkıyorum. Gece yatırırken de tulum yada alt üst uzun kollu pijama giydiriyorum, peluş bir battaniye örtüyorum.
Hayırlı sabahlar canım ben az yoğurt yedirdim yemek olaraksa kabak ve fasulye haşladım ezdim yedirdim sonra kabak patates yaptım bugun patates kabak domates yaparım inşallah hepsi kendi bahçemizden hemGünaydın kızlar ek gıda veren analar ilk ne verdiniz bebeginize
Ben köydeyim ve çok soğuk o nedenle 3 günü buluyo yıkamam zaten terlemiyo pek üstüne yün yorgan atıyomGünaydınlar herkese iyi haftasonları
İlk avokadoyla başladık biz sonra kabak sonra havuç en son yoğurt cerdim bugün meyvelere geçiyoruz armutla başlicam sonra elma sonra şeftali. :)Günaydın kızlar ek gıda veren analar ilk ne verdiniz bebeginize
Canım domates verme sakın. Domates en erken 9. ayda veriliyor hatta 1 yaştan önce önermiyorlar. Alerji yapma oranı çok yüksekmişHayırlı sabahlar canım ben az yoğurt yedirdim yemek olaraksa kabak ve fasulye haşladım ezdim yedirdim sonra kabak patates yaptım bugun patates kabak domates yaparım inşallah hepsi kendi bahçemizden hem
Canım ben lansinoh ile mamajoo arasında kalmıştım, e bebekteki bayan mamajoo nun motorunun daha kuvvetli olduğunu söyledi, bende tercihimi mamajoo dan yana kullandım.elektrikli pompa kullanan memnun olan varmı aranızda. Bi marka falan önerebilimisiniz
A öylemi iyikide vermedim patates kabak verdimİlk avokadoyla başladık biz sonra kabak sonra havuç en son yoğurt cerdim bugün meyvelere geçiyoruz armutla başlicam sonra elma sonra şeftali. :)
Canım domates verme sakın. Domates en erken 9. ayda veriliyor hatta 1 yaştan önce önermiyorlar. Alerji yapma oranı çok yüksekmiş
Aynen insanlar sürekli müdahale ediyorlar yani insanlarNe güzel olurdu valla :) kollayalaımda insanlarda biraz saygılı anlayışlı olsun demi
yaa ben normalde hergün yıkıyordum ama havalar soğuk dediğin gibi 3 günde bir yıkamaya başladım havlulu tulum giydiriyorumGünaydınlar herkese iyi haftasonları
bende lonsinosh var memnunum kullanımında hiç açıtmıyorelektrikli pompa kullanan memnun olan varmı aranızda. Bi marka falan önerebilimisiniz
Aman dikkat et. İnternette hangi ay ne verebilirsin yazıyor ordan bak istersen.A öylemi iyikide vermedim patates kabak verdim
Liste yapıp mutfağa asmayı düşünüyorum sürekli netten bakmak araştırmak vakit istiyoAman dikkat et. İnternette hangi ay ne verebilirsin yazıyor ordan bak istersen.
Canım senin kızinla benimki aynı gün doğmuştu yanlış hatırlamıyorsam (biz 13 nisan), benimkinin en baştan beri kilo alımı düşük. Şu an kaç kilo oldunuz? dr istersen 5. Ayda tadimlara başla dedi ama ben başlamayı düşünmüyorum. Daha su bile vermedim. Sadece anne sütü, içirebilirsek bazı günlerde 90cc mama alıyor. Çalışmaya başladm annem bakıyor. Su bari verelim diyor. Ama Sanırım 180 gün dolunca tadimlara ve su vermeye başlıcam. Ayrıca Dr umuz 8. Aya kadar blw ve klasiği bir arada göturelim dedi. Çünkü kızım iştahsız bir bebek. Sonrasında kilo durumuna göre karar vericez.Canım benim Bayadır ishal. 3 haftayı geçti. Çok sağlıklı görünüyor bebek dedi. Belki mikrobik idi geçiyordur dedi. Enterogermina kullanmaya devam et 5 gün sonra gel dedi. Bu aralar salgın var bulaşmış da olabilir dedi. Çok az kılo almış zaten 26 günde 200 gr. Vermediğine sukrediyorum artık