2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Anladım canım. Kaşıkla alakası yoktur herhalde yememesinin. Zamanla alışır bence, sonuçta kaşık onun için yabancı bir şey, meme gibi değil :)) Kızım yine su verirken kaşığı görür görmez kuş gibi açıyor ağzını :))
Eline verdim oynasın alışsın diye bakalım alışır inşallah :)

Slm kızlar bugün @minikincir evine gittik. Bebislerimiz i yan yana yatırdık el ele tutuşmaya çalıştılar ikiz gibilerdi aramızda 4 gün var.
Ne güzel bir dostluğa dönüştü arkadaşlığınız tebrik ediyorum derim sizi :)
Kış geliyor ve kızım üstünü çok açıyor.ilk kızıma iki çeşit tulum denemiştim çok terlemişti ve çok bunalmıştı.şimdi bizim küçük cimcimede üstünü açıyor hep ekimde falan giydirmeye başlıycam.ona uygun olan evdeki tulumu c&a dan almıştım yıllar evel.ama elyaf çok yaktı çocuğu.mothercareden ayaklı aldım o da terletmişti ablasını ama o da 2 yaş büyük gelir.sanırım yeni bişey almam gerekicek.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda aldınız mı ya da fikriniz var mı?
yaa bizimde anında anlıyor üstüne örtünce ayaklarıyla hop kaldırıyor. Kimi çoçuk tulum da sevmiyormuş güya bu aylar için nasıl birşey almak lazım bilmiyorum

2. 3. cocuk konusulmus valla ikinciyi istiyorum ama biraz daha iyi kosullarda olmayi bekleyecegim cunku ne hamileliligimden ne lohusaligimdan ne anneligimden bisi anlamadim henuz tadini cikaramadim bu yuzden ikinciyidw dusunuyorum valla

Sen al bebeğini yanına öyle git cafeye Allah yardımcın olsun

bir hafta getirdim diye demedikleri kalmadi. hele bu sabah kv gorseniz sanki cocugu gibi triplerde birde o yelloz gorumceme sevdirtiyor sanki ben yabanciyim halasi tut halasi bak halasi halasi ddelirdim. ama dun gece esime butun olanlari anlattim kis biter bitmez insallah tasiniriz dua edin lutfen buna ihtiyacim var

Ne güzel bir dostluğa dönüştü arkadaşlığınız tebrik ediyorum derim sizi :)
yaa bizimde anında anlıyor üstüne örtünce ayaklarıyla hop kaldırıyor. Kimi çoçuk tulum da sevmiyormuş güya bu aylar için nasıl birşey almak lazım bilmiyorum
Kimi ayaklı sevmiyor kimi torbalı.bence bu aylarda torbalı daha uygun gibi.silikonlar çok terletiyor.arkadaş sebi bebeyi önermiş ona bakıcam bi.

Şu an çok sinirliyim eşimin anneanesi kızıma üzüm vermiş yaaa sabır diyorum ben daha hiç birşey vermedim kaç yaşında kadın ne diycen Allah'ım yaaaa bir daha verirmiyim kızımı
Kendi zamanları gibi sanıyolar canım haklısın ama sakin ol. En iyisi kimseyle yalniz bırakmamak. Büyüdüler herkesin derdi ağızlarına bişey tıkmak oldu

Şu an çok sinirliyim eşimin anneanesi kızıma üzüm vermiş yaaa sabır diyorum ben daha hiç birşey vermedim kaç yaşında kadın ne diycen Allah'ım yaaaa bir daha verirmiyim kızımı
canım çok yanlız bırakmamak gerekiyor ne desen anlamayacaklar canım benim kv öyle c

Babam bayramda karpuz suyu çorba Allah ne verdiyse verdi ağzına. Baba yapma yasak diyorum yok dinlemiyor. Bizimki de bir iştahla yiyor ama :işsiz: Biz size herşeyden yedirirdik diyor, gerekçesi de bu :işsiz: Sinir olmamak elde değil. Ne yapıcaz biz bu büyüklerle yaa :işsiz:

Kızlar bir sey soracağım ben çocuk olduktan sonra ilk bir hafta içinde kontrole gittim doktor kırkın çıkınca gel demişti bir türlü gidemedim. Siz gittiniz mi neye bakıyor doktor?
Sezeryan doğum yaptım.

Kızlar benim bebek bu ay 500 gr aldı ek gıdaya başlasam mi yogurttan başlayayım diyorum 3 gün sonra kabak ezmesi falan. 3 er gün denemeleriyle bir ay geçer zaten

Kızlar bir sey soracağım ben çocuk olduktan sonra ilk bir hafta içinde kontrole gittim doktor kırkın çıkınca gel demişti bir türlü gidemedim. Siz gittiniz mi neye bakıyor doktor?
Sezeryan doğum yaptım.
canım hem dikişlere hem rahme bakıyor toparlanmış mı diye

Kendi zamanları gibi sanıyolar canım haklısın ama sakin ol. En iyisi kimseyle yalniz bırakmamak. Büyüdüler herkesin derdi ağızlarına bişey tıkmak oldu
Aynen ders oldu bana bir daha asla birde iyi halt etmiş gibi söylüyor üstelik kızım ishal

Babam bayramda karpuz suyu çorba Allah ne verdiyse verdi ağzına. Baba yapma yasak diyorum yok dinlemiyor. Bizimki de bir iştahla yiyor ama :işsiz: Biz size herşeyden yedirirdik diyor, gerekçesi de bu :işsiz: Sinir olmamak elde değil. Ne yapıcaz biz bu büyüklerle yaa :işsiz:
Ben kendi aileme bir kere dedim bayramda kimse birşey vermedi ama sağolsun eşimin ailesi her haltı çok biliyor :sinirli:

X