- 16 Ağustos 2011
- 1.080
- 1.711
-
- Konu Sahibi Citolesgen
- #43.561
Eline verdim oynasın alışsın diye bakalım alışır inşallah :)Anladım canım. Kaşıkla alakası yoktur herhalde yememesinin. Zamanla alışır bence, sonuçta kaşık onun için yabancı bir şey, meme gibi değil :)) Kızım yine su verirken kaşığı görür görmez kuş gibi açıyor ağzını :))
Ne güzel bir dostluğa dönüştü arkadaşlığınız tebrik ediyorum derim sizi :)Slm kızlar bugün @minikincir evine gittik. Bebislerimiz i yan yana yatırdık el ele tutuşmaya çalıştılar ikiz gibilerdi aramızda 4 gün var.
yaa bizimde anında anlıyor üstüne örtünce ayaklarıyla hop kaldırıyor. Kimi çoçuk tulum da sevmiyormuş güya bu aylar için nasıl birşey almak lazım bilmiyorumKış geliyor ve kızım üstünü çok açıyor.ilk kızıma iki çeşit tulum denemiştim çok terlemişti ve çok bunalmıştı.şimdi bizim küçük cimcimede üstünü açıyor hep ekimde falan giydirmeye başlıycam.ona uygun olan evdeki tulumu c&a dan almıştım yıllar evel.ama elyaf çok yaktı çocuğu.mothercareden ayaklı aldım o da terletmişti ablasını ama o da 2 yaş büyük gelir.sanırım yeni bişey almam gerekicek.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda aldınız mı ya da fikriniz var mı?
Çok sessiz olursa belki ama genelde yarın saat felan canım sürüyorGündüz uykuları 40 dk dan fazla süren var mı kızlar. 5 saat uyumasa yine 40 dk uyuyor
Sen al bebeğini yanına öyle git cafeye Allah yardımcın olsun
Kimi ayaklı sevmiyor kimi torbalı.bence bu aylarda torbalı daha uygun gibi.silikonlar çok terletiyor.arkadaş sebi bebeyi önermiş ona bakıcam bi.Ne güzel bir dostluğa dönüştü arkadaşlığınız tebrik ediyorum derim sizi :)
yaa bizimde anında anlıyor üstüne örtünce ayaklarıyla hop kaldırıyor. Kimi çoçuk tulum da sevmiyormuş güya bu aylar için nasıl birşey almak lazım bilmiyorum
Evinimi özlüyo niye yapıyo anlamıyorum diş yerleri beyaz hafif şiş gelir mi acabaNeden ki kıyamam onainsAllah diş geliyordur
Bende bu haftasonu bir bakayım en iyisiKimi ayaklı sevmiyor kimi torbalı.bence bu aylarda torbalı daha uygun gibi.silikonlar çok terletiyor.arkadaş sebi bebeyi önermiş ona bakıcam bi.
Kendi zamanları gibi sanıyolar canım haklısın ama sakin ol. En iyisi kimseyle yalniz bırakmamak. Büyüdüler herkesin derdi ağızlarına bişey tıkmak olduŞu an çok sinirliyim eşimin anneanesi kızıma üzüm vermiş yaaa sabır diyorum ben daha hiç birşey vermedim kaç yaşında kadın ne diycen Allah'ım yaaaa bir daha verirmiyim kızımı
canım çok yanlız bırakmamak gerekiyor ne desen anlamayacaklar canım benim kv öyle cŞu an çok sinirliyim eşimin anneanesi kızıma üzüm vermiş yaaa sabır diyorum ben daha hiç birşey vermedim kaç yaşında kadın ne diycen Allah'ım yaaaa bir daha verirmiyim kızımı
Şu an çok sinirliyim eşimin anneanesi kızıma üzüm vermiş yaaa sabır diyorum ben daha hiç birşey vermedim kaç yaşında kadın ne diycen Allah'ım yaaaa bir daha verirmiyim kızımı
canım hem dikişlere hem rahme bakıyor toparlanmış mı diyeKızlar bir sey soracağım ben çocuk olduktan sonra ilk bir hafta içinde kontrole gittim doktor kırkın çıkınca gel demişti bir türlü gidemedim. Siz gittiniz mi neye bakıyor doktor?
Sezeryan doğum yaptım.
Özel e mi gideyim devlete mi canimcanım hem dikişlere hem rahme bakıyor toparlanmış mı diye
Aynen ders oldu bana bir daha asla birde iyi halt etmiş gibi söylüyor üstelik kızım ishalKendi zamanları gibi sanıyolar canım haklısın ama sakin ol. En iyisi kimseyle yalniz bırakmamak. Büyüdüler herkesin derdi ağızlarına bişey tıkmak oldu
Ben kendi aileme bir kere dedim bayramda kimse birşey vermedi ama sağolsun eşimin ailesi her haltı çok biliyorBabam bayramda karpuz suyu çorba Allah ne verdiyse verdi ağzına. Baba yapma yasak diyorum yok dinlemiyor. Bizimki de bir iştahla yiyor amaBiz size herşeyden yedirirdik diyor, gerekçesi de bu Sinir olmamak elde değil. Ne yapıcaz biz bu büyüklerle yaa
Yalnız bırakır mıyım bir kere olur o hatta anneannesi ordayım kv olabildiğince az gidecemcanım çok yanlız bırakmamak gerekiyor ne desen anlamayacaklar canım benim kv öyle c
Ankaranın neresindesin :)Canım keşke :) maşallah size :)