2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar merhaba. Kızımın 5 ay doldurmasına 5 gün var. Bugün ishal den dolayi dr gittik 5 gün sonra tekrar gideceğiz.

Günde yarım saat oturtabilirsin dedi. 5 gün sonra geldiğinde konuşalım ek gıdaya başlayabiliriz dedi. Önce mama sonra sebze püreleri dedi. Blw istiyorum dedim. Sen bilirsin tabi o da bir yöntem dedi.

Ya bu ay yavaştan dr dediği gibi yogurt püre başlasam bir sonraki ay blw ye mi geçsem. Kafam karışık. Bir yanım çok istiyor birşeyler yedirmek. Dün su verdim kana kana içti resmen :) hemen gidip ikea mama sandalyesi alacağım antilop :) tabak çanak çok heyecanliyim :)

. Ay ne güzel yaaaaaa keşke bende bir sponsor bulsam sanşlısın valla

Dur bir sakin ol :) ishal için ne dedi doktor benim kızda ishal yarın götürcem

benim ve eşimin sülalesinde nerdeyse tek kız senin kızın şansı ömür boyu devam eder inşallah

evet şöyle kendi başlarına yedikleri günleri görmek nasip olsun inşallah

benim ve eşimin sülalesinde nerdeyse tek kız senin kızın şansı ömür boyu devam eder inşallah

Amin cümlemizin evladının şansı bahtı açık olsun inşallah :)
İkinci çocuğu düşünmediği için her şeyini verdi sağolsun. Çoğu kıyafeti hiç giydirmemiş bile, etiketleri üzerinde duruyor. Arabası bile oldu kızımın hani şu büyükler var ya akülü değil pedallı :) Kullandığı günleri de görürüm inşallah :)

Oyun halısı kirlendi diye söktüm yıkanabilir kısmınımakineye attım.çubuklarıda kapının arkasına diktim.büyük kızım sen bana kızdın diye al çubuklardan birini balkondan aşağı at.hiç huyu değildi böyle şeyler.4 yaşında çocuğun yaptığına bak.nasıl sinirlendim anlatamam.gitti güzelim oyuncak.normalde ayda bir oyuncak alma hakkı var.dedim artık oyun halısının parasını çıkarana kadar sana oyuncak yok.sabah beri ağlıyor.kızlar kızlar bunlar büyüdükçe dert azalmıyor artıyor haberiniz olsun:)

Dur bir sakin ol :) ishal için ne dedi doktor benim kızda ishal yarın götürcem
Canım benim Bayadır ishal. 3 haftayı geçti. Çok sağlıklı görünüyor bebek dedi. Belki mikrobik idi geçiyordur dedi. Enterogermina kullanmaya devam et 5 gün sonra gel dedi. Bu aralar salgın var bulaşmış da olabilir dedi. Çok az kılo almış zaten 26 günde 200 gr. Vermediğine sukrediyorum artık

Amin amin Allah razı olsun bak sen cömert biriymiş
kesinlikle öyle tabii belki en güzel zamanları şimdi ama hayat böyle büyücekler ve biz daha çok koruyup kollayacağız

Bugün kızım gözünü açamıyor uykudan sabah beri uyuyor, gece bize nöbet tutturacak kesin
Dün gündüz hiç uyumamıştı bugün de uyanmak bilmiyor, bi orta yolu tutturamadık

Bugün kızım gözünü açamıyor uykudan sabah beri uyuyor, gece bize nöbet tutturacak kesin
Dün gündüz hiç uyumamıştı bugün de uyanmak bilmiyor, bi orta yolu tutturamadık

Ama daha o çocuk kızmasaydı
Benim ki üç gündür ishal geçmeyince korktum bende yarın gidecez insAllah kötü bişey degildir

Katılıyorım bende aldım kızım baya kötü durumda uyku yok huzur yok salya çok herşey ağzına girecek

Hayırlı olsun sağlıklı dişleri olsun inşallah :) peki dişten sonra huysuzluk geçtimi

kizlar kv ve kayinpeder bugun cafeye geldiler bebegi bana birakmaya dugune gidecekler diye. kilo almis oglusum dedim kv bana babaannesi geldi kilo aldi tosunum dedi. bende bakip guldum. kayinpederde ben kilolu cocuk severim dedi.ve kayinvalidem demezmi bugun tarhana yedirdim diye ben sok daha erken dedim sonra demezmi eeee sen dedinya bbu hafta yapar deneriz demistin bende ben yogurt icin demistim dedim. salak ya

Sen al bebeğini yanına öyle git cafeye Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…