- 8 Ocak 2016
- 2.335
- 2.425
- 41
- Konu Sahibi Citolesgen
- #43.521
Sıkıyorsa emzirme ortalık inliyor sesinden cadınınBebişler diş çıkarırlarken emerlerse dişleri düzgün çıkarmış, çene yapıları güzel olurmuş :) Emzirmeye devam :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıkıyorsa emzirme ortalık inliyor sesinden cadınınBebişler diş çıkarırlarken emerlerse dişleri düzgün çıkarmış, çene yapıları güzel olurmuş :) Emzirmeye devam :)
gece nöbeti başlıyor yani ben çok gündüz uyutmaya çalışmıyorum ki gece rahat yatsın diyeBugün kızım gözünü açamıyor uykudan sabah beri uyuyor, gece bize nöbet tutturacak kesin
Dün gündüz hiç uyumamıştı bugün de uyanmak bilmiyor, bi orta yolu tutturamadık
İyi motive kaynağı dediğin :)Bebişler diş çıkarırlarken emerlerse dişleri düzgün çıkarmış, çene yapıları güzel olurmuş :) Emzirmeye devam :)
Slm kızlar bugün pembepatiks evine gittik. Bebislerimiz i yan yana yatırdık el ele tutuşmaya çalıştılar ikiz gibilerdi aramızda 4 gün var.
Doğru diyorsun daha 4 yaş neki ama abla olunca çocuk birden büyüdü gözümüzde.valla onada yazık.küçüğede yazık.ablasıyla ilgilendiğim kadar onunla ilgilenemedim iki çocukla uğraşma derdine.Ama daha o çocuk kızmasaydı
Benim ki üç gündür ishal geçmeyince korktum bende yarın gidecez insAllah kötü bişey degildir
Canım adana da olsaydın gel bize katıl bize derdik amaAA ne güzel yapmışsınız maşallah size :) burda çok güzel arkadaşlıklar ediniyoruz ama en güzeli sizin yaptığınız valla :)
Kızlar yok mu ankarada olan kış gelmeden ne dersiniz :))
Doğru diyorsun daha 4 yaş neki ama abla olunca çocuk birden büyüdü gözümüzde.valla onada yazık.küçüğede yazık.ablasıyla ilgilendiğim kadar onunla ilgilenemedim iki çocukla uğraşma derdine.
Canım adana da olsaydın gel bize katıl bize derdik ama
Birinci kendi kendine yiyip kendi kendine tuvalete gitmeye başladımı geçmişi tamamen silip atıyorsun merak etme.yoksa kimse ikinciyi yapmaya cesaret edemezdi.valla şuanda benim hayatım diye bişey yok ama yinede iyiki yapmışım diyorum.2 kız kardeş gelecekte bana teşekkür edecekler:)Tek olduğum için hep kardeş istemişimdir. Tek çocuğu olana lütfen kardeşi olsun diye yalvarmisimdir. Ve 2 yada 3 çocuk hayalimdi. Hala hayalim :) hayaller... hayatlar :)
Şimdi düşünüyorum ne yapacağım ikinci de. Bu bir tane zor yetiyorum. İkinci ile bu kadar ilgilrnemem haksızlık diye düşünüyorum. Peki ya birinci kıskanırsa nasıl idare ederim pedagog filan diyorum :) eşime soruyorum ikinci olsa ne yaparız düşünüyor musun diye yoo diyor :)
Sonra diyorum aa 5 ay oldu zaman geçiyor işte... geçiyor ama gel sen baba sor :) hele ilk günler... sürekli emzir. Olmazsa ikinciye mama veririm kim oturup emzirecek o kadar :) kafayı yiyeceğim daha 1. Hak etmemişim :)
Bekara boşamak kolay tabi. 3.diye soranı döverim :)
Hadi ya bende bu ara öyleyim ama tek mememi yiyo kollarım uyuşuyo diş falan da yol ortada diş çıksa nolurum demek kiNe geçmesi huysuzluğu bütün gün emmek istiyor inan kemdi mememden tiksindim
gece nöbeti başlıyor yani ben çok gündüz uyutmaya çalışmıyorum ki gece rahat yatsın diye
Ya duydukca deli oluyorum bu islere. Ya ne cesaret yediriyor. Sen daha kiyip verememissin. Annesi varken onlara mi kalmis.cahiller iste.kizlar kv ve kayinpeder bugun cafeye geldiler bebegi bana birakmaya dugune gidecekler diye. kilo almis oglusum dedim kv bana babaannesi geldi kilo aldi tosunum dedi. bende bakip guldum. kayinpederde ben kilolu cocuk severim dedi.ve kayinvalidem demezmi bugun tarhana yedirdim diye ben sok daha erken dedim sonra demezmi eeee sen dedinya bbu hafta yapar deneriz demistin bende ben yogurt icin demistim dedim. salak ya
Ben kalabalık ailede büyüdüm o yüzden istiyorum ikinciyi hatta üçüncü planlarım var yazdıkların çok doğru ama inan ama düşünmüyorum motivasyonum kaybolmasına diye :)Tek olduğum için hep kardeş istemişimdir. Tek çocuğu olana lütfen kardeşi olsun diye yalvarmisimdir. Ve 2 yada 3 çocuk hayalimdi. Hala hayalim :) hayaller... hayatlar :)
Şimdi düşünüyorum ne yapacağım ikinci de. Bu bir tane zor yetiyorum. İkinci ile bu kadar ilgilrnemem haksızlık diye düşünüyorum. Peki ya birinci kıskanırsa nasıl idare ederim pedagog filan diyorum :) eşime soruyorum ikinci olsa ne yaparız düşünüyor musun diye yoo diyor :)
Sonra diyorum aa 5 ay oldu zaman geçiyor işte... geçiyor ama gel sen baba sor :) hele ilk günler... sürekli emzir. Olmazsa ikinciye mama veririm kim oturup emzirecek o kadar :) kafayı yiyeceğim daha 1. Hak etmemişim :)
Bekara boşamak kolay tabi. 3.diye soranı döverim :)
Sorma benim kv dondurma yedirmeye kalktı tabii izin vermedim görmesem yedirirdi kesin ben daha bişey vermemişim bebeğime dondurma ne yaaaYa duydukca deli oluyorum bu islere. Ya ne cesaret yediriyor. Sen daha kiyip verememissin. Annesi varken onlara mi kalmis.cahiller iste.
Sevi bebe var çok memnun kaldım pamuk ve elyaf gibi terletmiyor tavsiye ederim oğlum eskitti 2. Yi de aynısını aldıkKış geliyor ve kızım üstünü çok açıyor.ilk kızıma iki çeşit tulum denemiştim çok terlemişti ve çok bunalmıştı.şimdi bizim küçük cimcimede üstünü açıyor hep ekimde falan giydirmeye başlıycam.ona uygun olan evdeki tulumu c&a dan almıştım yıllar evel.ama elyaf çok yaktı çocuğu.mothercareden ayaklı aldım o da terletmişti ablasını ama o da 2 yaş büyük gelir.sanırım yeni bişey almam gerekicek.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda aldınız mı ya da fikriniz var mı?
Çok güzel bir gündü iyi tanimisiz birbirimizi .çok ortak yanımız var . ayni gün hamile oldugumuzu öğrenmisiz aynı hastanede doğum yaptik.konuştukça neler neler çıktı . bebişler eleleyken keşke fotoğraf çekebilseydik büyüdüklerinde gösterirdik. Çok tatlılardiSlm kızlar bugün pembepatiks evine gittik. Bebislerimiz i yan yana yatırdık el ele tutuşmaya çalıştılar ikiz gibilerdi aramızda 4 gün var.
Kader kısmet ışte...Çok güzel bir gündü iyi tanimisiz birbirimizi .çok ortak yanımız var . ayni gün hamile oldugumuzu öğrenmisiz aynı hastanede doğum yaptik.konuştukça neler neler çıktı . bebişler eleleyken keşke fotoğraf çekebilseydik büyüdüklerinde gösterirdik. Çok tatlılardi